Dobro Dent,a sa cime ti to sve argumentujes..?Moju neinteligentnost,slabo ocenjivanje igrackih kvaliteta...Svojevremeno sam rekao za Vardu da ce se vratiti pre neso sto je otisao.Odigrao je jedan mec i vise ga nisu pustali ni sekund.
Za Radmanovica sam rekao da moze odlican da bude samo ako sredi glavu,i to dok je igrao u FMPu,steta sto to nisam pisao ovde na Forumu,u to vreme nisam imao Net.
Za Raksija,njemu je bas trebao NBA da bi shvatio koliko mnogo moze u Evropi,i nigde nisam pogresio.
Jedino sam pogresio za Saleta Djordjevica,valjda zato sto ga mnogo volim,da moze da igra znacajnu ulogu u NBA...
Sto se tice Milicica,ja ga pohvalim ovde,doduse kroz salu,kad uradi nesto dobro. Medjutim,problem je u tome sto on,sto kroz medije,sto kroz svoj odvratno ponasanje,sto kroz cesto nikakvu igru, svaki put me natera da ga mrzim vise nego juce.Ma to sto igracki od njega nikad nece biti ozbiljan igrac i nije toliki problem,nije svako za All Star ili za startnu postavu,neko mora da bude i vodonosa...Problem je njegovo ponasanje koje je svakako za najgoru osudu.Da sam ja neko,ja bih zabranio da se njegove izjave prenose preko medija jer lose uticu na omladinu.
I onda,jos kad cujem,to Dare Srbine...A to Srbine se koristi samo i iskljucivo kad je u pitanju psovanje,kad je u pitanju vredjanje,neko lomljenje ili bilo koji vid destrukcije,pa zar je to nesto sa cim treba da se ponosimo? Iskreno? Mozemo mi da volimo ili ne volimo recimo Noleta,ali decko se bas pristojno ponasa kad prestavlja zemlju,ljudi ga svuda vole,eto primera lepo vaspitanog sportiste. Ili kao sto sam ja svojevremeno imao uzore u Divcu,Djordjevicu ili Paspalju,Bodirogi.Veliki igraci i veliki ljudi.Cak i da nikad nisu bili toliko veliki igraci,njihovo ponasanje je bilo za postovanje.
Eto,moras da priznas da ovaj post nije bio toliko neinteligentan