Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Od kad dodjose novi ljudi na ovu temu,eto nama i price o Alahu,Budi,Hristu i ostalim ortacima iz kraja ;)

Ali Darence,nase jarence, igra i na slavu! Pa kakav je to covek! Zaradjuje prokleti americki novac na veliku pravoslavnu slavu,auuuuuuuuu,pa on nije pravi Srbin... Sad ce morati da ispljuje gomile poganih Amerikanaca da bih povratio poverenje u njega... :p :p :p

Od kad dodjose novi ljudi na ovu temu,eto nama i price o Alahu,Budi,Hristu i ostalim ortacima iz kraja ;)

Ali Darence,nase jarence, igra i na slavu! Pa kakav je to covek! Zaradjuje prokleti americki novac na veliku pravoslavnu slavu,auuuuuuuuu,pa on nije pravi Srbin... Sad ce morati da ispljuje gomile poganih Amerikanaca da bih povratio poverenje u njega... :p :p :p

Sto smetaju ti novi ljudi? Izgleda da vam taj Beograd ubija dusu i veru pa samo pljujete po coveku ali nema veze ziveo Darko Srbin!

Bravo Dare :p :p :p

Pazi sad Denta...Cas mu smeta sto sam los pravoslavac (po njemu) cas smeta sto sam iz Beograda,uskoro ce da smeta sto za Novu Godinu radim a ne idem nigde... Opustencija covece,ova tema samo sluzi da malo ili mnogo pljujemo Darenceta...Ili da ga branimo,zavisi ko kako gleda.

Pa da nema ove teme,gde bi bilo sta procitao o njemu :D :D :D

Bravo Dare :p :p :p

Pazi sad Denta...Cas mu smeta sto sam los pravoslavac (po njemu) cas smeta sto sam iz Beograda,uskoro ce da smeta sto za Novu Godinu radim a ne idem nigde... Opustencija covece,ova tema samo sluzi da malo ili mnogo pljujemo Darenceta...Ili da ga branimo,zavisi ko kako gleda.

Pa da nema ove teme,gde bi bilo sta procitao o njemu :D :D :D

Ja nisam rekao da si ti los pravoslavac to si ti zakljucio sam. No srecna ti nova godina i ja radim.z:bv:

Vidi,vidi,jos cemo se druziti Dent i ja,nije lose,nije lose.... ;) E sad,to mzoe jedino ako si iz Kragujevca,tamo znam ljude,iz drugih gradova vec dosta redje :(

Inace,moja greska i dezinformacija,Dare je zdrav,povredjen nije :D

Bato kompijuteri i internet ima i u selima cisto da nisam iz grada. Ne nemam veze sa Kragujevcem. A Dare samo bije pa kad obuce dres sa najdrazim grbom ima da puca na sve strane. Sve sto smo ispod treceg mesta na prvenstvu to je neuspeh.z:dm5:

Back