GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
ja tek sad vidim da si ti djetic. Kako vam je vas Miras Dedejic.![]()
Ja ne znam kakve to ima veze sa temom...ali eto da ti odgovorim...cini mi se da je dobro...dobro se drzi, gledam ga na televiziji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja tek sad vidim da si ti djetic. Kako vam je vas Miras Dedejic.![]()
@Mwaruwari Konacno si pronasao svog boga! hahahahahahha
Ja ne znam kakve to ima veze sa temom...ali eto da ti odgovorim...cini mi se da je dobro...dobro se drzi, gledam ga na televiziji...
Nego sta, od sad se samo njemu klanjam (dobro, i Alahu, ipak sam ja Partizanovac)![]()

Od kad dodjose novi ljudi na ovu temu,eto nama i price o Alahu,Budi,Hristu i ostalim ortacima iz kraja
Ali Darence,nase jarence, igra i na slavu! Pa kakav je to covek! Zaradjuje prokleti americki novac na veliku pravoslavnu slavu,auuuuuuuuu,pa on nije pravi Srbin... Sad ce morati da ispljuje gomile poganih Amerikanaca da bih povratio poverenje u njega...![]()
![]()
![]()

Bravo Dare![]()
![]()
Pazi sad Denta...Cas mu smeta sto sam los pravoslavac (po njemu) cas smeta sto sam iz Beograda,uskoro ce da smeta sto za Novu Godinu radim a ne idem nigde... Opustencija covece,ova tema samo sluzi da malo ili mnogo pljujemo Darenceta...Ili da ga branimo,zavisi ko kako gleda.
Pa da nema ove teme,gde bi bilo sta procitao o njemu![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
E ***... Znaci,ako mi je to uteha,ono bar nisam jedini koji radi za Novu...Tja,a ja mislio da sam jedini nesrecnik
A kako ljudi jdino ja ne znam da nabacujem sve ove vencice i ostale novogodisnje ukrase?Kako to radite?

@Srle nijesam sumnjao da ces odmah da shvatis za smajlije
Darko je dobar u posljednje vrijeme...izgleda da pozitivno uticu na njega kritike
@Dent Pa ljepse da je provedes sa nekom djevojkom pa i po cijenu da dobijes otkaz...![]()

Vidi,vidi,jos cemo se druziti Dent i ja,nije lose,nije lose....E sad,to mzoe jedino ako si iz Kragujevca,tamo znam ljude,iz drugih gradova vec dosta redje
Inace,moja greska i dezinformacija,Dare je zdrav,povredjen nije![]()