Upravo tako...Ja poksauvam da pokazem ljudima koji veruju da je Milicic ekstra igrac koji je neshvacen da zapravo nije tako.Jednostavno,limitiran je i nije za velika dela.Igraci za velika dela su sa 23 godine vec igracine.A ako do 23 ne postanes vec veliki igrac,onda to eventualno mozes da postanes u velikoj,sampionskoj ekipi koja gaji timsku igru i to je to.Nesreca je sto je Milcic vec bio u jednoj takvoj ekipi(Detroit) pa opet nista nije uradio...Onda,ajde da racunamo da je tada bio klinac-mada njegovo ponasanje je i dalje kao da ima 15 godina,mislim da cak kad bi ga covek sad gurnuo i u Boston da bi tamo tek bio katastrofa.Jednostavno,slozili se mi ili ne,mislim da on jednostavno nije igrac za velika dela ali da je za to samo i iskljucivo on kriv.
Onaksve telesne propozicije malo ko ima,ali to vise nigde nije dovoljno da budes visok i jak,moras da imas i tehniku,mozak...Do sada Milicic,koji igra svoju 6 NBA sezonu to nije pokazao da ima.
A ono sto je dao 37 poena za 30 minuta u ULEB Kupu...Taj ULEB Kup je OK takmicenje,ali i tu se povremeno provuku fus ekipe.Na kraju krajeva,interesuje me ko je igrao odbranu tada na Milicicu?Taj igrac sigurno nije dobar ni za nasu Ligu a kamoli nesto jace.Na kraju krajeva,i corava koka ubode neko zrno,jel tako?Predstavicu to ovako: Ja sam u jednoj sezoni,kad sam bio junior,davao 10-12 poena po mecu.Na jednom mecu protiv jace ekipe tada(OKK Beograd) sam dao 35 ali kako?Trojke 7 od 8,jos par suteva i to je to,nikad bolje nisam sutirao,bez promasaja za dva.Ako bi ta jedna utakmica bila reper za sve,onda sam ja u najmanju ruku MJ 
Ne ide to tako...To se prati serija utakmica,onda se gleda jos gomila stvari,da ne duzim,posto se i sam bavim tim poslom 

U svakom slucaju,pre nego sto odlucis da potpises igraca,ti o njemu znas i previse! E sad,to sto se svakom moze desiti propust,to je druga stvar..Ali na tom nivou kad pravis propust,to je strasno...Eeeeeej,2.pik te godine...A iza njega Vejd,Karmelo,Bos,Hajnrih,Ford,Hauard,Vest..Barbosa...Gotovo svi All Star igraci...