Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Ali šta je on konkretno uradio? Plašio protivnike svojim prisustvom? :D Znači nije ni šutao u napadu, a nije ni skako, ni blokirao. Stvarno ne razumem kako je to bolje nego kad Peković da 25 poena.

Skinuo sam utakmicu, ali još nisam stigao da je pogledam - kada pogledam napisaću. Na Minesotinom forumu su svi puni hvale za njega i smatraju ga vrlo zaslužnim za pobedu, prvenstveno zbog neutralisanja Grifina i asistencija.

Darko Milicic started for injured Nikola Pekovic (ankle) on Monday, scoring 13 points on 6-of-7 shooting with four rebounds and a block in 28 minutes.

|Pobedili su Kliperse 95-94!
Kris Pol je imao 3 slobodna bacanja u zadnjim trenucima, promasio je jedno !!!

haha

Poslednja izmena:
Darko Milicic started for injured Nikola Pekovic (ankle) on Monday, scoring 13 points on 6-of-7 shooting with four rebounds and a block in 28 minutes.

|Pobedili su Kliperse 95-94!
Kris Pol je imao 3 slobodna bacanja u zadnjim trenucima, promasio je jedno !!!

Opet ga hvale Minesotini navijači za igru, izgleda mu leže Klipersi (čitaj Grifin). Šteta što je lenčuga pa nikad neće ni približno dostići svoj potencijal.

Inače odgledao sam predhodnu utakmicu sa Klipersima, i Darko jeste bitno promenio tok utakmice iako nije odigrao spektakularno. Stvar je u tome da je Minesota celu svoju igru bazirala na šutevima spolja koji su ulazili, dok Klipersima nije išao šut pa su igrali na centre. Dok su igrali Peković i Love to im je lako uspevalo i na početku poslednje četvrtine Grifin i Jordan su imali extra učinak - preko 40 poena. Tada je Adelman vratio rezerve (uključujući Darka) i Klipersi više nisu odigrali NIJEDAN uspešan napad preko centara. Grifin je par puta probao na Darka i ništa nije uradio, mislim da su on i Jordan do kraja dali po jedan koš iz odbitka. Napad je preuzeo Kris Pol i to je to.

Ipak, Darko nije blistao. Pokrio je centre, izlazio par puta na šut bekova (koliko je smeo bez da ostavi prostor za dodavanje) i podelio par lopti na šut za 3.

haha, opet je zalepio grifina, evo tog trenutka...
ap-201203052009725496282.jpg

Ajde golube, reci mi koliko je skokova je imao Rodman po utakmici, sa 15 cm manje i 20kg manje od Dariše? Da nisu i za to krivi ostali igrači i trener? Ako ništa drugo balvanče bi morao da ima 10+ skokova u proseku.

ne može se porediti to
miličić zagrađuje dok lav samo kupi te lopte, takav je koncept u minesoti

protiv lejkersa 2 poena, šut 1/2, adelman ga limitirao na 8minuta i to ih je koštalo pobede....
nisam gledao ali vidim po statistici da ih je bajnam razbio u reketu... pek nije mogao da igra i odbranu i napad. trebalo je da darko uzme bajnama i da igraju sa dva centra

ne može se porediti to
miličić zagrađuje dok lav samo kupi te lopte, takav je koncept u minesoti

protiv lejkersa 2 poena, šut 1/2, adelman ga limitirao na 8minuta i to ih je koštalo pobede....
nisam gledao ali vidim po statistici da ih je bajnam razbio u reketu... pek nije mogao da igra i odbranu i napad. trebalo je da darko uzme bajnama i da igraju sa dva centra

Pretpostavljam da je Wenington zagrađivao reket dok je Rodman skidao lopte :zcepanje:

ok, možda se ja ne razumem u košarku, ali evo čoveka koji misli isto kao ja -

Kevin Durant: 'Darko Milicic Is One of the Best Centers in the NBA'

Doticni je to izjavio u jesen 2010. godine, nakon nekoliko dobrih partija DM.
Od tada je DM ipak poprilicno poboljsao sve segmente igre, tako da treba da stoji:
"Darko Milicic Is THE Best Center in the NBA'

Doticni je to izjavio u jesen 2010. godine, nakon nekoliko dobrih partija DM.
Od tada je DM ipak poprilicno poboljsao sve segmente igre, tako da treba da stoji:
"Darko Milicic Is THE Best Center in the NBA'

....Ever! Drugoplasirani je Wilt, a trećeplasirani je Shaq.... za četvrto mesto je mrtva trka između prašinara Mosesa Malone-a i Jabbar-a :D

Back