Ne znam da li ti je cilj trolovanje ili te jednostavno mrzi da pročitaš pažljivo ono na šta odgovaraš, ja trenutno uopšte ne pričam o Miličiću, njegovoj glavi i znanju. Ja komentarišem izjavu Dumarsa, a ti podj*bavaj koliko hoćeš. Dati izjavu kako nisi bio dovoljno upoznat sa kvalitetima nekog igrača, kako si eto bio obmanut o njemu, i to uraditi posle 10 godina je jednostavno ped*rsko ponašanje. Dobro se sećam cele situacije, Miličić je bio prvi na svim mock draftovima još septembra 2002, LeBron se pojavio u vestima tek januara 2003 i bukvalno se malo pre drafta još uvek ostavljala mogućnost da Darko bude prvi izabran. Dumars je te godine prekršio više pravila NBA lige, plaćao je i kazne jer je dolazio u Srbiju da radi sa Miličićem što je bilo strogo zabranjeno. Niko tada nije ni ostavljao mogućnost da Darko bude draftovan ispod treće pozicije. Pa jesu li svi skauti NBA bili idioti ili šta je u pitanju?
I sada, posle deset godina i vrlo dobre pokrivenosti te situacije u medijima, on izlazi i priča kako "nije poznavao Darkove mogućnosti". Šio mi ga Đura...