Sinoc je bio zaniljiv mec.
Minesota je nazalost izgubila , ali je glavni krivac za to neverovatan kombinovan sut Barnesa i Fishera 12-12, od toga 7-7 za tri....I to je uglavnom bilo na isteku napada, dosta otpadaka, koje su pospremili njih dvojica.
Takodje, bitan faktor pobede Lejkersa je bio sto je Dzekson isfrustrirao Love-a, tako sto je zalepio Artesta na njemu, gde Love realno nema bas nikakvu sansu.
Lopte su u napadu isle uglavnom prvo na Darka odakle ih je distribuirao ekipi, veoma veoma uspesno, i velika je steta sto je "promasio" TD, jer je mnogo mogucih asistencija saigracima zavrsilo na samom obrucu.
U prvom poluvremenu Gasol nije znao ni gde se nalazi jer je bio izblokiran 4 puta, imao sut 1-7.U drugom nije nijednom ni pokusao sutem iz reketa, vec je postizao poene sutem spolja.
Ono sto je moj licni utisak, vecerasnjoj Milicicevoj utakmici je da ma kako to smesno zvucalo on moze jos bolje, da ne kazem jos mnogo bolje.
Sutirao je 10-18, sto je svakako ogroman napredak u odnosu na ranije procente, ali je i dalje primetno da neke horog suteve izvodi sa skokom od kosa(uglavnom ih je promasio sinoc), da polaze loptu kada moze da je zakuca(to je verovatno porblem iz vremena kada je u Memfisu mislim slomio prst zakucavajuci).
Kao plastican primer sinoc je Darko imao ulaz na kos sa polaganjem na drugi obruc preko glave.....Realno, za njegovu masu, duzinu ruku, brzinu, to je verovatno poslednja opcija zavrsetka napada.
Ali dobro, ono sto je mnogo vaznije je da se vidi da je pun energije, da ga saigraci forsiraju, i da im on vraca, trazeci ih na najboljim pozicijama.....
Ovo je jos uigravanje za Minesotu, ova ekipa je za NBA okvire izuzetno mlada, te uz neko pojacanje na pleju(mozda i nece trebati, videce se kada se vrati Flin)siguran sam da moze lagano do playoff-a narednih godina.
Da ne pisem novu poruku, samo da dodam:
Darko joins Kevin Garnett as just the second player in Timberwolves history to record 20 points, 15 rebounds, 5 assists, and 5 blocks in one game.