Prvo,Leri Braun je mnoooooooooogo veliki trener da bi se tako neko ponasao....Lepo je sto on kaze sto misli,e sad.sto i dalje lupa gluposti to je druga prica....I to je i dalje drzi u uverenju da se on uopste nije promenio u mozgu niti ce se promeniti.
To je jednostavno ON. I kako god,mozemo ga voleti ili mrzeti,zavisi od ukusa. Ja ga NIKAD necu voleti,niti ceniti kao igraca i to je to. Ne daj Boze da je anpravio,ili da napravi neku karijeru,mogu tek da zamislim sta bi radio tada,da je veliak zvezda nekog tima? Pogledajte sta izjavljuje sada,sta li bi onda govorio,kada bi poptpuno izgubio vezu sa ovim svetom?
Bezveze.....Opet ista Kalimero prica,svi su krivi a on nije...Sto ga novinar nije pitao matori,sto nisi trazio trejd,sto nisi nekom polomio nogu ili bilo sta....Ovako,samo citam njegovo jadikovanje.
Bas me zanima za godinu dve,sta li ce onda pricat o ostalim NBA trenerima sa kojima je radio kada jednog od najvecih ovako fino pljuje?
Inace,ja ne verujem da je Leri Braun bez razloga bio takav prema njemu.Zasto bi bio,ako je mogao da ima koristi? Verovatno je procenio da od njega nema koristi,sto je ovaj do sada to fino i potvrdjivao.
Ljudi,gledajte recimo vrhunske igrace iz nekih drugih sportova....Kapelo Bekama kao za inat nije ubacivao u prvi tim Reala nego gga je drzao ako rezervu,pre par godina,a ovaj je svaki put kad je usao napravio asistenciju,bio opasan po gol,povremeno i ubo nesto...I i dalje je bio cenjen i postovan kao ranije,jer je covek borac,koliko god ga neki omalovazavali. I sta? Nikad nista lose nije rekao za Kapela. Isto tako,Ferguson ga pogodio kopackom u slepoocnicu u svlacionici i sta? Ni tu nije davao lose izjave,iako je priznao da duze vreme nisu bili u dobrim odnosima.
TO je profesionalac...Ako ne mozes sa nekim,oteras ili njega ili ti odes...A pored toga,dajes sve od sebe. Zamisli da je neki trener pogodio patikom Darenceta u glavu? Sta bi onda bilo? Pa ovaj bi ga ubio i posle toga plakao novinama ceo zivot kako ga niko ne voli.