Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
zanimljiva cinjenica, da najveci bukaci protivu pedera u sustini i jesu neotkriveni veliki ******, samo iz straha da ih ne bi otkrili, oni se busaju svojom mizernom heterosexualnoscu...ili u prevodu, lose karaju ribe ili ih nikada nisu ni imali....
И да је истина то што кажеш(а није објаснићу) такви људи су много бољи од Педера јер они су свесни да је то лоше и стиде се свог поремећаја(чега се паметан стиди будала се поноси).Они у том случају ,да је истина то што кажеш, могу да контролишу своје најниже пориве,јер секс је порив то није никаква слобода или ти можда мислиш као и твоји из власти да је то слобода
А то што си написао је глупост јер онда Педери и лезбаче су у 80% случајева подсвесни СИМПАТИЗЕРИ организације Образ.
90% Есесоваца подсвесно ВОЛЕЛО Јевреје....
90% Јевреја подсвесно воли хитлеровце
Батић подсвесно воли Милошевића...
Мислим износиш ноторне глупости савремених истраживача који доносе закључе на основу тел.анкета. Како неко може да зна шта ти је у подсвести кад још није разјашњено ни како функционише мозак а камоли свест па онда подсвест?
Dosledno po Pravilniku trebalo bi da vas pobanujem bar 10 komada. Da li vi možete uopšte normalno da komunicirate? Obrisao sam šta sam stigao, kad se ohladite možemo nastaviti o tome.