Milica i Beba

Kiki odlicno, posebno sa Milicom koja joj se stalno umiljava. Beba je suzdrzana, verovatno jer je imala losih iskustava sa psima, ali obozava da je gleda dok luduje sa igrackama:D Crnka je onako, ok, u pocetku se jezila, pa posto je napolju jurila macke malo smo oprezni pa je ne ostavljamo samu sa njima u istoj prostoriji. Jos uvek se nadamo onoj "Kad dugo zive zajedno zivotinje se zavole a ljudi zamrze" :zag:

Ja ti se divim na vremenu i energiji koja je potrebna za 2 psa i 2 mačke! Svaka čast! I Kiki je sjajna! Od jedine ljubimice koja je bila u centru pažnje dobila je još 3 drugarice i to normalno prihvatila.

Poslednja izmena:
Hvala:ok:

Pa sad da je bas oberucke prihvatila i nije, ali sta ce, ne pita se mnogo:mrgreen: Salu na stranu gledali smo da joj se posvetimo cak i vise nego pre da ne bi patila i polako se pomirila sa sudbinom:lol: Mace je i ranije volela, imali smo Dobrilu a i dolazile su nam neke u goste, ove dve lujke sad cak zove da se igraju, onako se natrti, mase repom i laje na njih al slabo se odazivaju, vise vole igru sa svojom vrstom. Posto se pasa plasi malo me brinulo kako ce Crnku da prihvati ali posto je Crnka vrlo jedna smirena i kultivisana dama koja jedino sto smara Bellu je kad je njuska, i to je proslo vrlo lepo, sad ih nekad nadjemo kako spavaju zajedno na kaucu, ne bas zagrljene (eh, puste zelje :aha:) ali i to sto su zajedno je pomak:)

Ma super je to :heart::heart:
Čini mi se da su pudle baš dosta osetljivi i emotivni psi, pa je baš zato Kikino prihvatanje i prilagođavanje situaciji još vrednije..
Ja sam mislila da usvojim neku kucu sa ulice isto, samo za par godina, dok se srede okolnosti. I imam utisak da bi Širli prihvatila fizički, ali ne znam koliko bi je to pogodilo emotivno.. ali ti i Kiki ste nam svetli primer :klap::klap::D Moraćemo da vas pitamo za instrukcije kada za to dođe vreme.. A i kako stići da se posvetiš svima dovoljno..

Bas lepe vesti :super: Ma nije to toliki problem, ni vreme, ni prihvatanje... Posebno ako je pas druzeljubiv a Sirlica vidim da jeste tako da ce ona prihvatiti i pre Kiki. Sto se tice vremena- u setnju idu uvek zajedno a kad se igramo to je pravi sou:zcepanje: Svaka ima svoju igracku (mislim, nekada su to bile igracke, sad cu obicne krpe) pa se jednom rukom natezem sa jednom drugom sa drugom... Onda ako su u pitanju loptice jednoj bacam da trci a drugoj bacam u vis ili o zid da se ne sudare (a i vole obe da trce za lopticom) Kad se igramo pravi je sou, stan izgleda kao da je neko bombu bacio :lol: Jos ove dve lujke ako u isto vreme uhvati manija gonjenja pa krenu da jurcaju preko svih nas... Treba snimiti, tesko je opisati recima :zcepanje:

:klap: :klap: :heart:
Ovo je divno, uzivala sam! :super:
Mace su preslatke, a pricica uz slike savrseno uklopljena, nemam reci! :)
Znam sa foruma pudli da imas onu preslatku aprikoticu, ali jos i mace! I neko rece jos jednog psa? Svaka cast!!!
Mozemo li da vidimo i neke zajednicke slike kuca i maca? :)

Back