- Poruka
- 528
Njena slika je u rečniku pod definicijom "lažna opozicija."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njena slika je u rečniku pod definicijom "lažna opozicija."
To se radi pre izbora.
Ne postoji ta matematika po kojoj će Milica i Boško da imaju toliko procenata na izborima.I opet ništa od dokaza u prilog tvojoj početnoj tvrdnji o preusmeravanju glasova.
Све озбиљнији и неупитнији докази. Хајде прекини да се бламираш и напиши нешто озбиљно,али из своје главе
Ne postoji ta matematika po kojoj će Milica i Boško da imaju toliko procenata na izborima.
Толико су се занели НАТО пропагандом да не могу да се опасуље још од избора.Страшно их збуњује чињеница да у Србији још увек има Срба.Naravno da postoji. Ljudi glasaju, glasovi se zbroje i to je to. Matematika je zapravo veoma jednostavna, potrebno je samo dobiti dovoljno glasova, a kasnije ih sabrati je prilično lako.
Dokazao sam vezu između njih i stranih zapadnih ambasadora. Da Milica i Boško imaju priblićno toliko glasova znao bih bar jednu osobu koja glasa za njih. Ne računam vas na forumu. Evo pogledajte koliko su aktivni i koliko ih ima na njihovim Facebook stranicama. Na svakoj Facebook stranici ima po dve tri i to uglavnom jedne te iste osobe. Aktivnost tamo je nula.Naravno da postoji. Ljudi glasaju, glasovi se zbroje i to je to. Matematika je zapravo veoma jednostavna, potrebno je samo dobiti dovoljno glasova, a kasnije ih sabrati je prilično lako.
Dokazao sam vezu između njih i stranih zapadnih ambasadora. Da Milica i Boško imaju priblićno toliko glasova znao bih bar jednu osobu koja glasa za njih. Ne računam vas na forumu. Evo pogledajte koliko su aktivni i koliko ih ima na njihovim Facebook stranicama. Na svakoj Facebook stranici ima po dve tri i to uglavnom jedne te iste osobe. Aktivnost tamo je nula.
Толико су се занели НАТО пропагандом да не могу да се опасуље још од избора.Страшно их збуњује чињеница да у Србији још увек има Срба.
Jeste jer ja poznajem najmanje petoro ljudi koji glasaju za SNS. A za ove dve stranke ne znam nikoga.Nijedno od toga nije argument za ovo što pričaš. Veza sa stranim ambasadama može da se konstruiše i od običnog razgovora, ali opet nema ništa sa tokom glasanja na samim izborima. To što ti ne poznaješ nikog ko glasa za njih takođe nije nikakav dokaz, jer ni ja ne poznajem nikoga ko glasa za SNS, a eto njih opet kao najjače stranke. Takođe, ne glasa se na Fejsbuku i Tviteru.
Kako si reagovao na ishod predsedničkih izbora 2022Толико су се занели НАТО пропагандом да не могу да се опасуље још од избора.Страшно их збуњује чињеница да у Србији још увек има Срба.
Manje više svi smo na forumu anonimni. Možda za dve godine da se malo navežbam.
Ja nisam ekstremni sportista. Ja sam intelektualac.Nikakvu razliku neće činiti sve i da od sebe napraviš terminatora. Ali je indikativno ovo što si rekao, jer praktično znači da se plašiš suočavanja sa onima koje vređaš, a ipak ne prestaješ. To je jadno. Ja šta god da napišem na ovom forumu i ako vređam bilo koga, spreman sam u svakom momentu bilo kome to i u lice da kažem, baš da vidim kako će da reaguje, odnosno da preživi![]()
Ja nisam ekstremni sportista. Ja sam intelektualac.
Bot može da bude i iz ubeđenja ne mora da bude samo plaćenik.Veruj mi, ne bi bilo razloga da ideš u zatvorA ja nikakav bot nisam, podržavam Dveri otkad su se pojavile, član tog pokreta opet nikad nisam bio niti ću biti, a sve što pišem su moji lični stavovi i niko me za to ne plaća
![]()
Bot može da bude i iz ubeđenja ne mora da bude samo plaćenik.
А типична одлика инетелектуалаца да инсистирају на своме праву да вређају друге ?Ja nisam ekstremni sportista. Ja sam intelektualac.
Vi vređate.А типична одлика инетелектуалаца да инсистирају на своме праву да вређају друге ?
Не, ти си увреда по себи за сваког иоле нормалног човека.