Милица Ђурђевић Стаменковски: Предали смо Народној скупштини предлог резолуције о забрани коришћења санкција као инструмента спољне политике

To se radi pre izbora.

Znači, pre izbora je određeni broj Vučićevih pristalica dobio instrukcije da glasa za Dveri i Zavetnike? Onda je Vučić sebi pucao u nogu jer je time izgubio apsolutnu većinu potrebnu da bi samostalno sastavljao vladu, a Dveri i Zavetnici opet ne bi imali predstavnike u vladi. Niđe veze.

Ne postoji ta matematika po kojoj će Milica i Boško da imaju toliko procenata na izborima.

Naravno da postoji. Ljudi glasaju, glasovi se zbroje i to je to. Matematika je zapravo veoma jednostavna, potrebno je samo dobiti dovoljno glasova, a kasnije ih sabrati je prilično lako.

Naravno da postoji. Ljudi glasaju, glasovi se zbroje i to je to. Matematika je zapravo veoma jednostavna, potrebno je samo dobiti dovoljno glasova, a kasnije ih sabrati je prilično lako.
Толико су се занели НАТО пропагандом да не могу да се опасуље још од избора.Страшно их збуњује чињеница да у Србији још увек има Срба.

Dokazao sam vezu između njih i stranih zapadnih ambasadora. Da Milica i Boško imaju priblićno toliko glasova znao bih bar jednu osobu koja glasa za njih. Ne računam vas na forumu. Evo pogledajte koliko su aktivni i koliko ih ima na njihovim Facebook stranicama. Na svakoj Facebook stranici ima po dve tri i to uglavnom jedne te iste osobe. Aktivnost tamo je nula.

Dokazao sam vezu između njih i stranih zapadnih ambasadora. Da Milica i Boško imaju priblićno toliko glasova znao bih bar jednu osobu koja glasa za njih. Ne računam vas na forumu. Evo pogledajte koliko su aktivni i koliko ih ima na njihovim Facebook stranicama. Na svakoj Facebook stranici ima po dve tri i to uglavnom jedne te iste osobe. Aktivnost tamo je nula.

Nijedno od toga nije argument za ovo što pričaš. Veza sa stranim ambasadama može da se konstruiše i od običnog razgovora, ali opet nema ništa sa tokom glasanja na samim izborima. To što ti ne poznaješ nikog ko glasa za njih takođe nije nikakav dokaz, jer ni ja ne poznajem nikoga ko glasa za SNS, a eto njih opet kao najjače stranke. Takođe, ne glasa se na Fejsbuku i Tviteru.

Толико су се занели НАТО пропагандом да не могу да се опасуље још од избора.Страшно их збуњује чињеница да у Србији још увек има Срба.

I uvek će ih biti, dok će druga strana na kraju da ispari.

Nijedno od toga nije argument za ovo što pričaš. Veza sa stranim ambasadama može da se konstruiše i od običnog razgovora, ali opet nema ništa sa tokom glasanja na samim izborima. To što ti ne poznaješ nikog ko glasa za njih takođe nije nikakav dokaz, jer ni ja ne poznajem nikoga ko glasa za SNS, a eto njih opet kao najjače stranke. Takođe, ne glasa se na Fejsbuku i Tviteru.
Jeste jer ja poznajem najmanje petoro ljudi koji glasaju za SNS. A za ove dve stranke ne znam nikoga.

Kako si reagovao na ishod predsedničkih izbora 2022

Manje više svi smo na forumu anonimni. Možda za dve godine da se malo navežbam.

Nikakvu razliku neće činiti sve i da od sebe napraviš terminatora. Ali je indikativno ovo što si rekao, jer praktično znači da se plašiš suočavanja sa onima koje vređaš, a ipak ne prestaješ. To je jadno. Ja šta god da napišem na ovom forumu i ako vređam bilo koga, spreman sam u svakom momentu bilo kome to i u lice da kažem, baš da vidim kako će da reaguje, odnosno da preživi :kafa:

Nikakvu razliku neće činiti sve i da od sebe napraviš terminatora. Ali je indikativno ovo što si rekao, jer praktično znači da se plašiš suočavanja sa onima koje vređaš, a ipak ne prestaješ. To je jadno. Ja šta god da napišem na ovom forumu i ako vređam bilo koga, spreman sam u svakom momentu bilo kome to i u lice da kažem, baš da vidim kako će da reaguje, odnosno da preživi :kafa:
Ja nisam ekstremni sportista. Ja sam intelektualac.

Ne, nisi. Ti samo sebe smatraš intelektualcem, ali intelektualci ne vređaju ovako kako ti to radiš. A da ne pričam o tome da se intelektualci ne bave kopiranjem i pejstovanjem tekstova, već umeju nešto i sami da napišu. Ti ovde samo deliš linkove kad te neko nešto pita. I 'ajde da su ti linkovi korisni, već na njima nema ničega što bi išlo u prilog tvojim tvrdnjama.

Veruj mi, ne bi bilo razloga da ideš u zatvor :lol: A ja nikakav bot nisam, podržavam Dveri otkad su se pojavile, član tog pokreta opet nikad nisam bio niti ću biti, a sve što pišem su moji lični stavovi i niko me za to ne plaća :kafa:
Bot može da bude i iz ubeđenja ne mora da bude samo plaćenik.

Bot može da bude i iz ubeđenja ne mora da bude samo plaćenik.

To bi moglo da bude tačno kada bih ja pisao samo o ovakvim temama. Meni je ovo prvi put posle par godina da uopšte pišem nešto u korist Dveri, povukla me tema. Već nakon ovoga opet ću gledati neke druge teme, jer mi postaje muka od objašnjavanja kako je trava zelene boje.

А типична одлика инетелектуалаца да инсистирају на своме праву да вређају друге ?
Не, ти си увреда по себи за сваког иоле нормалног човека.

nije mi jasno kako ovaj lik uopste uspe da napise toliko poruka na forumu kad je stalno banovan?! :think::lol:

Unbenannt111.JPG

А типична одлика инетелектуалаца да инсистирају на своме праву да вређају друге ?
Не, ти си увреда по себи за сваког иоле нормалног човека.
Vi vređate.

1666674511306.png

1666674462381.png

Četiri odbornika u skupštinama više opština grada Beograda i dva poslanika u Narodnoj skupštini Srbije odlučili su da se odvoje od Milice Đurđević Stamenkovski i u narednom periodu u predstavničkim telima nastupaju kao samostalni poslanici i odbornici, a o tome su otvoreni pismom obavestili građane.

"Mi dole potpisani izabrani predstavnici naroda obaveštavamo javnost da smo doneli odluku da više ne želimo da učestvujemo u obmanjivanju građana Srbije da se Srpska stranka Zavetnici predvođena Milicom Đurđević Stamenkovski drži usvojenih programskih načela, a koja se posebno tiču nacionalne i odgovorne politike kao i zaštite suverene i celovite Srbije.

Smatramo da su Milica Đurđević Stamenkovski i rukovodstvo Zavetnika na vrlo perfidan način prevarili sve građane Srbije koji podržavaju samostalnu, celovitu i nezavisnu Srbiju i da je njihova borba za istinski patriotizam prerasla u borbu za lične privilegije i politikansku dobit.
Kategorički odbijamo da nas predvodi osoba koja je postala glavna zvezda medija koji su pod otvorenom kontrolom zapadnih centara moći i oštro se suprotstavljamo političkim kalkulacijama u borbi za očuvanjem srpskih nacionalnih interesa.

Isto tako, nedvosmisleno se ograđujemo od bilo kakvih zajedničkih proglasa sa onima koji su tokom prethodnih godina dokazali da nisu na strani srpskog naroda i Srbije, i odbijamo da stojimo rame uz rame sa Vukom Jeremićem, kojem se albanski separatisti i danas zahvaljuju jer je učinio sve da im pomogne da proglase južnu srpsku pokrajinu nezavisnim Kosovom, ili Boškom Obradovićem koji kada mu zatreba boravi na pašnjacima zapadnih ambasada i stupa u različite koalicije sa NATO lobistima i onima koji se zalažu za nezavisno Kosovo, kao ni sa Milošem Jovanovićem za vreme čije vlasti su iz zatvora pušteni šiptarski zločinci među kojima i Aljbin Kurti, i koji prstom nije mrdnuo da zaštiti Srbe u Martovskom pogromu kada su ubijani a naše svetinje spaljene.

Obaveštavamo građane Srbije da ćemo nadalje nastupati u predstavničkim telima kao samostalni poslanici i odbornici, i nastaviti da se snažno se borimo isključivo za srpske nacionalne interese i da se snažno ograđujemo od manipulacija koje srpskom narodu servira Milica Đurđević Stamenkoviski i njeni poslušnici iz Srpske stranke Zavetnici", napisano je u pismu koje potpisuju Marija Vukmirović - Odbornik u gradu Beogradu i u opštini Rakovica, Tamara Mladenović - Odbornik u opštini Rakovica, Bojana Sladojević - Odbornik u opštini Palilula, Stefan Jovanović - Odbornik u gradu Beogradu i u opštini Palilula, Dragan Stojanović - Narodni poslanik u skupštini Republike Srbije i Dušan Stojiljković - Narodni poslanik u skupštini Republike Srbije.

(Kurir.rs)

Back