комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
зар није? неки на пдф су тврдили да је Вучић шиптар, а ти си признао да си шиптар..
Ја сам шиптар, а ти ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
зар није? неки на пдф су тврдили да је Вучић шиптар, а ти си признао да си шиптар..
S obzirom na to da sam i sama iz Vojvodine , smeta mi kad vidim da neko maliciozno proturuje pricu o nekakvo drugacijem mentalitetu,o "posebnosti" Vojvodine i ponavlja to kao mantru 60 puta
to nista nije slucajno
na stranu sto covek nema ama bas nikakvo uporiste u realnosti ja nisam u zivotu upoznala jednu osobu koja bi stala uz njega
uz to koristi nezadovoljstvo naroda gde "zli" Beograd uzima sve od jadnih "Vojvodjana"
(da se razumemo ja sam za decentralizaciju cele Srbije)
dakle on kao predstavlja interese "gradjana i gradjanki Vojvodine" iako ga niko za to nije ni ovlastio niti ga podrzava
a ne vadi ih iz usta
Pa dotični cigu-ligu Hodžić i nije Srbin.Samo je promenio ime i prezime....Elem,oboje su govna proizvedena na istom mestu gde proizvode i ostale političke partije.Služba.Koja je još uvek SFRJ levo orijentisana.I radi za tuđe službe i svoj džep.
А шта је гђа` Ђурђевић? да није то њено презиме можда из Шумадије? или Поморавља? или можда Западне Србије, Ваљева и Чачанског краја, или из Источне Србије? Не. Ево одакле је то "српско презиме": https://actacroatica.com/hr/surname/%C4%90ur%C4%91evi%C4%87/
Шћипетар, а зашто ти се тема не свиђа?Тема оцењена са *ГРОЗНО*
оџићу је неко од предака био хоџа, значи муслиман црногорац
Позиваш се на хрватске изворе.
Хрвати пишу на том сајту и за најсрпскија презимена да су хрватска.
Ево један пример, Јовановић хрватско презимеhttps://actacroatica.com/hr/surname/Jovanovic/
Ставили су и за моје презиме да је наводно хрватско. Гледај своје презиме на том сајту, сигурно су написали да је хрватско.
Хрвати Ђурђевићи су покстоличени Срби. Хрвати немају нити су икад имали име Ђурађ.
Ђурђевића има пуно у ваљевском крају.
zivim u ns, jasno znam da se srbi osjecaju kao srbi, i da je ovo samo nebitna manjina, na nivou greske, cankovi placenici i srpski dusmani rvati...Pa moze covek da ode u neki bircuz i tu slusa sta ljudi pricaju pa onda otvori temu o stanovnicima Vojvodine
koji kao nisu Srbi ili vec kako.
Nidje veze.
zivim u ns, jasno znam da se srbi osjecaju kao srbi, i da je ovo samo nebitna manjina, na nivou greske, cankovi placenici i srpski dusmani rvati...
nikakve sanse za to nema, niti se iko od srba oseca vojvodjaninom...
animozitet imamo malo prema beogradu i beogradskim lopovima, prema sbriji normalno ne... no medjutim beogradski lopingeri kradu celu srbiju , pa je to i razumljivo...
sada su hteli da nam preko vucevica ruse spens, pa da su to pokusali verovatno bi sa pasosem prelazili u novi beograd!!!
novi sad opet mroa da razume da je drugi grad u drzavi da je beograd nasa matica i da odbojnost prema lopovima iz bg niej odbojnost prema nasim srbima u bg...
gradjanima beograda koji veze nemaju sa vlascu...
srbi moraju pokrjainu da ukinu referendumom u severnom djelu srbije, da se eto mi odavde izjasnimo da li smo za pokrajinu...
da jednom za svagda izbrisemo tu slamku za koju se hvataju odrodi placene duse i srpski dusmani...