Milica Djurdjevic protiv Aleksandra Odzica- Zavetnici naspram "Republike Vojvodine"

Ko se bolje snasao u duelu?

• Milica Djurdjevic

• Aleksandar Odzic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Kako Vam se cini ko se bolje snasao u emisiji?

Meni je upala u oci jedna stvar. Za manje od sat vremena doticni gospodin je pomenuo "gradjane i gradjanke Vojvodine i Vojvodjane" oko 20 puta a Srbe nijednom
pomenuo je Srbe samo u kontekstu "srpskog nacionalizma"
jednom je iznudjeno rekao da je Srbin kad je Milica navalila

to je po meni deo jedne opasne propagande koju on vrlo svesno pominje . Ponavlja "gradjani i gradjanke Vojvodine" kao mantru.

"gradjani i gradjanke Vojvodine, gradjani i gradjanke Vojvodine..............."

Kao Srpkinja iz Vojvodine zgrozena sam nad pokusajima da neko stvara neku "vojvodjansku naciju"

Ko je uopste taj covek i cime se bavi?

Bavi se zamajavanjem jednog manjeg dela ljudi.Osnovao stranku.Ima par hiljada glasača.Ima u svojoj partiji i registrovane neke pokojnike (jednog mog starog drugara iz komšiluka,stradalog u nesrećnom slučaju).Ne znam zašto mu je to država dozvolila? Zna da ne može da namakne ni male procente na izborima,pa više ni ne izlazi na njih.Ali zato provocira u ovakvim duelima,a njegovi lepe provokativne plakate i pišu provokativne grafite po NS-u. Očigledno je da za ovu državu on ima neku svoju upotrebnu vrednost.Služi za skretanje pažnje sa ozbiljnijih stvari...kao i Milica zavetnica

Bavi se zamajavanjem jednog manjeg dela ljudi.Osnovao stranku.Ima par hiljada glasača.Ima u svojoj partiji i registrovane neke pokojnike (jednog mog starog drugara iz komšiluka,stradalog u nesrećnom slučaju).Ne znam zašto mu je to država dozvolila? Zna da ne može da namakne ni male procente na izborima,pa više ni ne izlazi na njih.Ali zato provocira u ovakvim duelima,a njegovi lepe provokativne plakate i pišu provokativne grafite po NS-u. Očigledno je da za ovu državu on ima neku svoju upotrebnu vrednost.Služi za skretanje pažnje sa ozbiljnijih stvari...kao i Milica zavetnica

znaci politicar

zato sto nije tvoja strano-placenicka:mrgreen:

´Ајде бре покри се ушима! твој "Вучко" не сме да оде у Орашац због звиждања, а "Енглез" је узвратио истим овима који су данас (са правом) извиждали Шјор Брнабу и Жељку Цвијановић звану Бисерка. И мада Престолонаследник Александар још лошије говори српски језик од Шјор Брнабе и Бисерке, и премда је знао да ће му звиждати због удбашке пропаганде која против њега траје ево скоро ће три пуне деценије, он је дошао у Орашац код Србијанаца да им укаже част, а не ко` "Вучко", пих.

´Ајде бре покри се ушима! твој "Вучко" не сме да оде у Орашац због звиждања, а "Енглез" је узвратио истим овима који су данас (са правом) извиждали Шјор Брнабу и Жељку Цвијановић звану Бисерка. И мада Престолонаследник Александар још лошије говори српски језик од Шјор Брнабе и Бисерке, и премда је знао да ће му звиждати због удбашке пропаганде која против њега траје ево скоро ће три пуне деценије, он је дошао у Орашац код Србијанаца да им укаже част, а не ко` "Вучко", пих.

moj Vucko:zcepanje:

Kako Vam se cini ko se bolje snasao u emisiji?

Meni je upala u oci jedna stvar. Za manje od sat vremena doticni gospodin je pomenuo "gradjane i gradjanke Vojvodine i Vojvodjane" oko 20 puta a Srbe nijednom
pomenuo je Srbe samo u kontekstu "srpskog nacionalizma"
jednom je iznudjeno rekao da je Srbin kad je Milica navalila

to je po meni deo jedne opasne propagande koju on vrlo svesno pominje . Ponavlja "gradjani i gradjanke Vojvodine" kao mantru.

"gradjani i gradjanke Vojvodine, gradjani i gradjanke Vojvodine..............."

Kao Srpkinja iz Vojvodine zgrozena sam nad pokusajima da neko stvara neku "vojvodjansku naciju"

Zasto ti smetaju gradjani Vojvodine?

Jel ti smetaju i gradjani Pozarevca, i Aleksinca?

- - - - - - - - - -

Nego koliko je Milica Srpkinja rodila Srba da spase srpski natalitet, i koliko joj se kubika povecao volumen sisa

Ма јок мој је.

- - - - - - - - - -

Nego koliko je Milica Srpkinja rodila Srba da spase srpski natalitet, i koliko joj se kubika povecao volumen sisa
Да је Милица стварно Српкиња, она би данас била у Орашцу да звижди Шјор Брнаби и Бисерки. Али не може јер је она сендвичарка а то је једна нова нација.

Odzic je uglavnom hrvatsko prezime mada ima i Srba

mada meni kad vidim Dz odma vuce na bracu Turke:mrgreen:

nema nista legendarnije nego tvrditi da si "autohtoni Vojvodjanin"
lobotomija

90% војвођанерских аутономаша су дођоши после 1945.
Чанак је Личанин, а Костреш је Босанац. Има и доста Црногораца међу њима.

Ја познајем Србе староседеоце Војводине. Они су међу највећим српским родољубима (поготово Банаћани) и презиру коминистистичку творевину АП Воиводину и аутономаше.

Оџић је црногорчина која глуми аутохтоног Војвођанина.

А шта је гђа` Ђурђевић? да није то њено презиме можда из Шумадије? или Поморавља? или можда Западне Србије, Ваљева и Чачанског краја, или из Источне Србије? Не. Ево одакле је то "српско презиме": https://actacroatica.com/hr/surname/%C4%90ur%C4%91evi%C4%87/

Zasto ti smetaju gradjani Vojvodine?

Jel ti smetaju i gradjani Pozarevca, i Aleksinca?

- - - - - - - - - -

S obzirom na to da sam i sama iz Vojvodine , smeta mi kad vidim da neko maliciozno proturuje pricu o nekakvo drugacijem mentalitetu,o "posebnosti" Vojvodine i ponavlja to kao mantru 60 puta
to nista nije slucajno

na stranu sto covek nema ama bas nikakvo uporiste u realnosti ja nisam u zivotu upoznala jednu osobu koja bi stala uz njega

uz to koristi nezadovoljstvo naroda gde "zli" Beograd uzima sve od jadnih "Vojvodjana"
(da se razumemo ja sam za decentralizaciju cele Srbije)

dakle on kao predstavlja interese "gradjana i gradjanki Vojvodine" iako ga niko za to nije ni ovlastio niti ga podrzava

a ne vadi ih iz usta

Back