Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto sad oću se setim te s promuklim glasom što dočekuje penzionere i ostale boeme po emisijama al da me ****** nemogu se setim

mirjana...****** me svetlana![]()

MILF je akronim od "Mother/Mom/Mama I'd Like to ****" (mama koju bih da tucam, prim.prev.) Međutim, korišćenje fraze postaje relativno obskurno u opšte-prihvaćenim medijskim tokovima i uopšte sadržajima zabavnog karaktera. Plural eng.akronima je "milves".
DILF "Dad/Daddy I'd Like to ****" (tata kojeg bih da kresnem) je rodno oprečan sleng akronom izrazu "MILF".
Meni je ovaj fenomen potpuno fascinantan. Da mi je neko u osamnaestoj godini rekao da će se za dvadesetak godina moji vršnjaci (18-20 godina) ložiti na žene koje su i po petnaest, dvadeset pa i više godina starije od njih, rekla bih mu “lud li si”. Iz moje perspektive tada, neko od trideset je bio čika, osoba lišena bilo kakve erotske privlačnosti. Doduše, imala sam drugarice koje su volele starije tipove, ali ne baš TOLIKO starije.
Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to![]()
Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.
Pa brate onda ti dobar i rahmetli Pavaroti.
Gde nađe njen glas promuklog kamiondžije![]()

rada iz bg hronike![]()
ma mislio je na vesnu dedic ali ne moze da se seti![]()

a pa onda moramo chasno pomenuti i nedu arneritj![]()
kasmo već kod glumica tanja boskovic mi seksija, al malko je previse matora...nekako spada u drugu kategoriju

Odvratno mi je to svrstavanje ljudi u kategoriju. Kao sto je vitaveja rekla, sve je stvar privlacnosti a godine su manje bitne.
Mislim i da je mit da su starije uvek bolje u krevetu i vise znaju sta hoce. Generalizacije. Seks je najmanje stvar fizike a mnogo vise kompletnog poklapanja. I kretenski mi je ono kako starije zene ne traze nista. Mnogo manje ocekuju mladje devojke jer zive u takvom vremenu gde ih niko i ne osvaja, gde one preuzimaju inicijativu i ponasaju se kao seksualne predatorke jer je to trend koji se promovise u medijima, a starije su naviknute na druga vremena, gde nisu bas uskakale u krevet odmah i gde su mnogo vise inicijative ocekivale od muskraca u pocetku. Ali sve je to individualno i ljudi bi malo vise trebali da se bave osobom i posmatraju jednu osobu kao svet za sebe bez trpanja u kos i generalizacija. Kvalitet je uvek kvalitet i godine ne menjaju sustinu.
Mislim i da je mit da su starije uvek bolje u krevetu i vise znaju sta hoce. Generalizacije. Seks je najmanje stvar fizike a mnogo vise kompletnog poklapanja..

dobar seks je kombinacija iskustva i osecaja...da.. mladja moze biti bolja u krevetu ali kad prethodno prevrne pun bus likova![]()

dobar seks je kombinacija iskustva i osecaja...da.. mladja moze biti bolja u krevetu ali kad prethodno prevrne pun bus likova![]()

osh okarakterisati zenu u potonjim godinama kao seksualnog predatora...uzas promiskuiteta?!![]()

:
Dok, ako je mlada, lepa, zgodna i sisata - realno ne mora nista posebno da ume osim da se namesti.![]()
(((Ipak je sudbina matorih koka surova. Moraju da lice nadprosecno za svoje godine, a moraju i u krevetu da rade raznorazne akrobatske vezbe i papazjanije.
Dok, ako je mlada, lepa, zgodna i sisata - realno ne mora nista posebno da ume osim da se namesti.![]()
ne mora da znaci.. iskustvo nema veze sa godinama![]()

pravo da ti kazem...bezi dalje od toga.razocharavajutja je ta energija mrtvog puvala(((
pa pazi..svako doba ima svoje prednosti i mane![]()

Nikada mi nesto ovako pametno ne bi palo na pamet.![]()

Ma parafraziram.
Ili stvarno mislis da opisana mlada riba u bilo kom obliku podseca na mrtvo puvalo? Uozbilji se, kolega.![]()

al ima sa opushtenostju
pod opushtenost ne mislim na sise naravno![]()

Pričaj ti šta hoćeš ali MILF mnogo više drže do romanse nego klinke i mnogo je nekako "čistiji" odnos u smislu istinskog uživanja jedno u drugom, u razlici polova ( a i godina).
Hbg, godine ipak ne prolaze uzalud...čovek/žena nauči nešto, razvrsta bitno-nebitno, nauči da detektuje ćorsokake i folirante na vreme, nauči dosta o sebi i eto preduslova za još jaču romasu ili doživljaj,
nisam dzabe ja ovde a ti tu![]()