P poslednjeSunce Početnik Poruka 3 25.03.2011. u 16:06 - milax caj lek za hiv? #1 Da li je neko pio Milax caj i kakva su mu iskustva sa njim? da li je tacno da sprecava umnozavanje retro virusa?
Da li je neko pio Milax caj i kakva su mu iskustva sa njim? da li je tacno da sprecava umnozavanje retro virusa?
K krizner Početnik Poruka 4 27.03.2011. u 11:54 - milax caj lek za hiv? #2 skoro sam citao da jedna solja koncentrovanog zelenog caja dnevno znacajno utice na usporavanje umnozavanja virusa.
skoro sam citao da jedna solja koncentrovanog zelenog caja dnevno znacajno utice na usporavanje umnozavanja virusa.
J jovanaveselin87 Početnik Poruka 1 09.04.2013. u 17:41 - milax caj lek za hiv? #3 Da li neko zna nešto o čajku MILAX???
A aleksandar sarajevo Početnik Poruka 1 18.04.2013. u 08:55 - milax caj lek za hiv? #4 jovanaveselin87: Da li neko zna nešto o čajku MILAX??? Kliknite za proširenje... ja sam pio taj caj onako preventivno i mogu ti reci da je extra,kad ga popijes dobijes neku energiju! E sad da li lijeci neke bolesti stvarno ne znam!
jovanaveselin87: Da li neko zna nešto o čajku MILAX??? Kliknite za proširenje... ja sam pio taj caj onako preventivno i mogu ti reci da je extra,kad ga popijes dobijes neku energiju! E sad da li lijeci neke bolesti stvarno ne znam!