Милановић: " Хрвати за Херцег Босну спремни!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.915
ауторска тема

Говор ХР председника поводом церемоније на тврђави Клис ,затим певање гласно Томпсонових песма , пре свега песме "Лијепа ли си " која у састав Хрватске уноси и Херцег Босну , говори нам да суседи нешто спремају ..

То што наши суседи спремају више није тајна .. хрватски председник је отоворено то рекао на церемоноји а то говори и свакодневно ..

Хрвати су за Херцег Босну СПРЕМНИ!

Спремни су дочекали и овај историјски моменат и спремни су да га искористе у своју користи .

Ово за српски народ у ткз БиХ није уопште лоша вест јер би ово био и почетак краја ткз БиХ и коначно пут за незавносност Републике Српске !

https://dalmatinskiportal.hr/vijest...ercegovini--oni-bez-nas-ne-mogu-nista-/131962

'Danas sam slušao prisegu mladih vojnika koji su dobili crvenu beretku. U prisezi stoji da ćete biti vjerni i odani hrvatskom narodu. Vrijeme je da pomognemo braći u BiH, Hrvatima, da im pomognete i vi svojom riječju i autoritetom. Oni bez nas ne mogu ništa. Njihova prava se krše, njihovi interesi su zanemareni. Ako im sada ne pomognemo, druge prilike vjerojatno neće biti.

Ovo je vrijeme u kojem se pokazujemo tko smo i što smo i što nas drži na okupu kao naciju, malu, ali i ponosnu i staru naciju koja se raširila na sve četiri strane svijeta u ovom malom balkanskom, mediteranskom prostoru. To smo mi. Ovaj kamen i more, ova država koju ste stvorili svojom borbom i hrabrošću i za koju niste imali nikakvu pomoć i niste dobili ni hvala. Čekali smo godinama da nas prime u NATO i Europsku uniju.

Sada smo kompletni. Na čvrstom smo. Još jednom, od srca hvala svima koji su se borili i pali u borbi za državu koja nam služi kao ponos i sredstvo da ostvarimo svoje interese. Ne budemo li se borili za svoje interese, nitko nas se sjetiti neće.

Natpis na vašem bedžu utjelovljuje sve što jeste. To su riječi koje je na nebu prije bitke vidio car Konstantin i znače 'Pod ovim znakom pobjeđuješ'. Iznad su hrvatski grb i grb hrvatske Dalmacije. Živjela Hrvatska, živjela hrvatska Dalmacija, domovini vjerni', pozdravio je Milanović okupljene.

Милановић није на овој церемонији се обратио народу , него ХР војсци и то неким спец јединицама са речима :"Помозимо браћи у БиХ "

Хрвати , конкретно Милановић је сасвим одлично схватио и жели да искористи историски моменат у ком се налази , за разилку од српског председника

Dalmatinskiportal.hr

Ја разумем да су путеви интернета чудни, али ми никако није јасно, којим то интернет путем ти искочи линк ка нечему што се зове далматинскипортал?

Имаш ли ти нешто да коментарише осим имена поротала ..мени је нпр интересантно извођење химне ткз "велике Хрватске" на овој прослави , коју су певали и председник Хрватске и премијер

Томпсонову песму

У оваквом историском моменту Хрвати се спремају за Херцег Босну и то по речима Милановића , потпуно без страха од било каквих последица , узимају оно што сматрају да је њихово ...Наступају како желе , говоре апсолутно шта желе и спремају се

Dalmatinskiportal.hr

Ја разумем да су путеви интернета чудни, али ми никако није јасно, којим то интернет путем ти искочи линк ка нечему што се зове далматинскипортал?

Ima mnogo Srba Dalmatinaca ,narocito sjeverna Dlamcija Obrovac,Benkovac,Sibenik,Zadarsko zaledje
Moram priznati da i ja vodim posljednje poznato porijeklo iz Dalmacije moji preci su iz Sjeverne Dalmacije presli u Bosansku Krajinu oko 1800 god

Ljudi prate sta se desava u njihovom kraju ,ja naprimer uopste ne pratim srbijansku politiku nemam pojma sta se tamo desava niti citam srbijansku stampu ,ovo sto naleti na foumu onako provizorno pogledam ali zato redovno citam muslimansku stampu i pomno pratim sva desavanja u BIH

ауторска тема

Говор ХР председника поводом церемоније на тврђави Клис ,затим певање гласно Томпсонових песма , пре свега песме "Лијепа ли си " која у састав Хрватске уноси и Херцег Босну , говори нам да суседи нешто спремају ..

То што наши суседи спремају више није тајна .. хрватски председник је отоворено то рекао на церемоноји а то говори и свакодневно ..

Хрвати су за Херцег Босну СПРЕМНИ!

Спремни су дочекали и овај историјски моменат и спремни су да га искористе у своју користи .

Ово за српски народ у ткз БиХ није уопште лоша вест јер би ово био и почетак краја ткз БиХ и коначно пут за незавносност Републике Српске !

https://dalmatinskiportal.hr/vijest...ercegovini--oni-bez-nas-ne-mogu-nista-/131962

'Danas sam slušao prisegu mladih vojnika koji su dobili crvenu beretku. U prisezi stoji da ćete biti vjerni i odani hrvatskom narodu. Vrijeme je da pomognemo braći u BiH, Hrvatima, da im pomognete i vi svojom riječju i autoritetom. Oni bez nas ne mogu ništa. Njihova prava se krše, njihovi interesi su zanemareni. Ako im sada ne pomognemo, druge prilike vjerojatno neće biti.

Ovo je vrijeme u kojem se pokazujemo tko smo i što smo i što nas drži na okupu kao naciju, malu, ali i ponosnu i staru naciju koja se raširila na sve četiri strane svijeta u ovom malom balkanskom, mediteranskom prostoru. To smo mi. Ovaj kamen i more, ova država koju ste stvorili svojom borbom i hrabrošću i za koju niste imali nikakvu pomoć i niste dobili ni hvala. Čekali smo godinama da nas prime u NATO i Europsku uniju.

Sada smo kompletni. Na čvrstom smo. Još jednom, od srca hvala svima koji su se borili i pali u borbi za državu koja nam služi kao ponos i sredstvo da ostvarimo svoje interese. Ne budemo li se borili za svoje interese, nitko nas se sjetiti neće.

Natpis na vašem bedžu utjelovljuje sve što jeste. To su riječi koje je na nebu prije bitke vidio car Konstantin i znače 'Pod ovim znakom pobjeđuješ'. Iznad su hrvatski grb i grb hrvatske Dalmacije. Živjela Hrvatska, živjela hrvatska Dalmacija, domovini vjerni', pozdravio je Milanović okupljene.

Они могу само за дрон да буду спремни.

...
...

Нисам ни за какво "комадање" БиХ,
али терати народе оптерећене тако крвавом прошлошћу да живе заједно
је специјална перверзија.

Комадање не, прајатељски разлаз да !!!

Неће за том Босном нико заплакати,
сем неких који су ументолили да су нека "доминантна већина"
која треба макар и силом да држи БиХ на окупу.

Па није ово средњи век јбт,
такве треба што пре обавестити да греше ...

Они могу само за дрон да буду спремни.

Не видим ништа лоше у томе што Хрвати , премијер и председник Хрватске , ђеле да заштите интересе хрватског народа у БиХ који је дефакто угрожен ..није ништа лоше у томе , треба им се одати признање да се одлично сналазе у ново''насталој ситуацији .Одлично су се спремнили да искосрите историски тренутак и да помогну свој народ .

Нисам ни за какво "комадање" БиХ,
али терати народе оптерећене тако крвавом прошлошћу да живе заједно
је специјална перверзија.

Комадање не, прајатељски разлаз да !!!

Неће за том Босном нико заплакати,
сем неких који су ументолили да су нека "доминантна већина"
која треба макар и силом да држи БиХ на окупу.

Па није ово средњи век јбт,
такве треба што пре обавестити да греше ...

Интересатно је да Американци тотално игноришу изјаве Милановића везане за Херцег Босну а у исто време санкционишу Додика , веома интересатно се ствари одвијају .

Мени је и даље кључ независности Републике Српске управо у Херцег Босни и трећем ентитету .

ближи смо него икада

Једино што не бих волела јесте могућност да српски народ овакав историски моменат дочека неспремно

Ljudi prate sta se desava u njihovom kraju ,ja naprimer uopste ne pratim srbijansku politiku nemam pojma sta se tamo desava niti citam srbijansku stampu ,ovo sto naleti na foumu onako provizorno pogledam ali zato redovno citam muslimansku stampu i pomno pratim sva desavanja u BIH
Ето, видиш. Ти не пратиш србијанску политику, па је исто тако нормално да ја не пратим локалну далматинску и херцегбосанску политику.

Ето, видиш. Ти не пратиш србијанску политику, па је исто тако нормално да ја не пратим локалну далматинску и херцегбосанску политику.

постао си профи спамер ,чекам да отвориш тему

Милановић је рекао на овој церемонији спец Хр јединице, да су Хрвати пред Бања Луком води туђе ратове за туђе интересе и да то више никада неће дозволити ..мислио је на удружени напад хрватске и 5 корпуса на територију Републике Српске .

Милановић није на овој церемонији се обратио народу , него ХР војсци и то неким спец јединицама са речима :"Помозимо браћи у БиХ "

Хрвати , конкретно Милановић је сасвим одлично схватио и жели да искористи историски моменат у ком се налази , за разилку од српског председника

Milanovic je narkoman. Opste poznata cinjenica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back