црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Pa jeste, gleda gde će nešto da ukrade ili dobije na mufte.Јесте, врло ретко је оштроуман...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste, gleda gde će nešto da ukrade ili dobije na mufte.Јесте, врло ретко је оштроуман...![]()
Upoznao sam ga ,On je teca naseg mladog prijatelja, Jeste elita i tako se i ponasa, Zeli da ostavi utisak na ljude opko sebe, Mozda mu je to nedostatak,ne moze da bude prirodan i obican .
![]()
Koji je fazon sa ovim čovekom? Zašto se toliko često pojavljuje u javnosti u zadnje vreme, i to Marić ga često zove u Ćirilicu? I govori sve češće o Kosovu...da ga ne gura Vučić, da opravda zaokret politike prema Kosovu?
Vidim ima dosta poštovalaca na Forumu Krstarice. Voleo bih da iznesu svoji sud o ovom političaru (stav dulesrbende me posebno interesuje). Na čemu se zasniva njegova priča da je Milošević mogao biti zamenjen za Kosovo? Otkud priča o tome da može 600.000 Srba da se pojavi na kosovskim biralištima, tj. da zato referendum kosovski Albanci ni ne žele? Ako je tako, zašto se nije pojavila takva mobilizacija u vreme crnogorskog referenduma za nezavisnost, 2006. godine, ako je tako nešto ikada bila realna mogućnost? Da li Protić želi da ojača povratak Srba na Kosovo i Metohiju, ili da ohrabri integraciju u kosovsku državu?
U kojoj je političkoj opciji ovaj čovek, ako iko zna? Zadnji put kada sam ga video jeste iz vremena Demohrišćanske stranke Srbije, koja više ne postoji, jer je ne tako davno kolektivno pristupila Pokretu obnove Kraljevine Srbije; jednoj od stranaka koje se nalaze u aktuelnoj vlasti. Protić reče borio sam se 1990-ih i borim se i dalje. A kako se bori? Kroz koju organizaciju?
Inače, evo u prilog i najnovije Ćirilice, na koju mislim:
Милан Ст.Протић само доказује ДА НИЈЕ НИШТА НАСЛЕДИО ОД СТОЈАНА ПРОТИЋА................ и да је обична будалетина...... па памет, поштење, образовање НИСУ НАСЛЕДНЕ ТИТУЛЕ-------- то имаш или немаш...........
Proba preko medija da udje u SNS.
Proba preko medija da udje u SNS.
Ima pametne izjave, ali meni se cini da je malo udaren.
Govoriti o preseljenju stotina hiljada ljudi, kao resenju, a ne nocnoj mori...
Haha, sve što patriote tipa Šešelja mogu je da vredjaju Protića pošto bi gotovo svi izgubili od njega u debatama. To naravno izaziva veliki bes.
U stvari radi se o 30 000 ljudi ,odprilike tu negde ,mozda Srba sa Severa malo vise a oko 25 000 Presevo.Nece on u SNS ,ipak je on svoj,Tamo idu krpe od ljudi,
Od koga da izgube od ovog cirkuzanta protica![]()
![]()
Koji je fazon sa ovim čovekom? Zašto se toliko često pojavljuje u javnosti u zadnje vreme, i to Marić ga često zove u Ćirilicu? I govori sve češće o Kosovu...da ga ne gura Vučić, da opravda zaokret politike prema Kosovu?
Valjda ima vise od 100.000 Srba na Kosovu?
U tvojoj racunici 30 + 25 + 35 = 90 hiljada.
Pa da.
Tu je da pogura Vucicevu pricu kako je Kosovo zavrsena stvar.
Jos jedan Vucicev dupelizac.
Онда је и Добрица Ћосић био Вучићев дупелизац. Можете ли ви да појмите да неко може да има мишљење до кога је сам дошао?
Онда је и Добрица Ћосић био Вучићев дупелизац. Можете ли ви да појмите да неко може да има мишљење до кога је сам дошао?

Upoznao sam ga ,On je teca naseg mladog prijatelja, Jeste elita i tako se i ponasa, Zeli da ostavi utisak na ljude opko sebe, Mozda mu je to nedostatak,ne moze da bude prirodan i obican .
Zasto mislis da je budaletina? Zato sto su ga ocrnili u novinama, nije im nikada odgovarao .Njihov favorit je bio Seselj i ta ekipa iz BIH,,kRAJINE bliza UDBI.