Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.604

Koji je fazon sa ovim čovekom? Zašto se toliko često pojavljuje u javnosti u zadnje vreme, i to Marić ga često zove u Ćirilicu? I govori sve češće o Kosovu...da ga ne gura Vučić, da opravda zaokret politike prema Kosovu?
Vidim ima dosta poštovalaca na Forumu Krstarice. Voleo bih da iznesu svoji sud o ovom političaru (stav dulesrbende me posebno interesuje). Na čemu se zasniva njegova priča da je Milošević mogao biti zamenjen za Kosovo? Otkud priča o tome da može 600.000 Srba da se pojavi na kosovskim biralištima, tj. da zato referendum kosovski Albanci ni ne žele? Ako je tako, zašto se nije pojavila takva mobilizacija u vreme crnogorskog referenduma za nezavisnost, 2006. godine, ako je tako nešto ikada bila realna mogućnost? Da li Protić želi da ojača povratak Srba na Kosovo i Metohiju, ili da ohrabri integraciju u kosovsku državu?
U kojoj je političkoj opciji ovaj čovek, ako iko zna? Zadnji put kada sam ga video jeste iz vremena Demohrišćanske stranke Srbije, koja više ne postoji, jer je ne tako davno kolektivno pristupila Pokretu obnove Kraljevine Srbije; jednoj od stranaka koje se nalaze u aktuelnoj vlasti. Protić reče borio sam se 1990-ih i borim se i dalje. A kako se bori? Kroz koju organizaciju?
Inače, evo u prilog i najnovije Ćirilice, na koju mislim:
Poslednja izmena: