Милан Радоичић прети адвокату Ивану Нинићу да ће свршити као Оливер Ивановић

Zasto EU i USA stite Radoicica i ne traze njegovu isporuku?
On im direktno zavrsio posao likvidacije Ivanovica.
Zasto bi ga trazili, zbog onog cirkusa u Banjskoj gde su trojica nasih stradali i gde su im vucic i on direktno olaksali posao a jos vise nama Srbima otezali.

Zasto EU i USA stite Radoicica i ne traze njegovu isporuku?
zato sto vucic treba da im obezbedi litijum iz srbije, zapravo amerika nema nikakve koristi, i zato cemo alex vuchi-ju @#%$^&% i plus cemo da trazimo hapsenje radoicica

nes kopati siptare, a moraces da nam izrucis ubicu radoicica! sa'cu da zovem trampa slihtaru opet, koji je to narcis, ja ne mogu da verujem

Zasto bi ga trazili, zbog onog cirkusa u Banjskoj gde su trojica nasih stradali i gde su im vucic i on direktno olaksali posao a jos vise nama Srbima otezali.
Ocigledno je da ga stite.

Da radi protiv njih vec bi on bio isporucen. Toliko o demokratiji i slobodama...

Jbem ti drustvo gde su SNS mafijasi najbitniji clanovi istog.

Koje dno dna, smrdljiva mafijascina preti civilima.

Pa mafijasi su napravili to sto jesu zato sto su pre svega pretili i ubijali druge mafijase u borbi za teritoriju.

Ovi klosarski udbaski mafijasi prete i ubijaju civile.

Dno.

aca sipar izdaje kosovo, i daje svabi litijum, ajde zasto bi ga neko gonio sto je angazovao placenog ubicu radoixica? zabole ih bas, pa u tom kriminalu su zajedno bnd i bia, saucesnici u zlocinu, ubistvu olivera!

ako mi ameri ne gonimo alex vuchi-ja, niko drugi nece

Back