Mila Pajić pobegla u Hrvatsku

Policijska SNS diktatura.
GHnKJssXcAA8qgb.jpg

Zašto su dozvolili da dođe do ovoga? Svaka normalna država bi Dinka i Milu (plus onu njenu vernu pratilju Doroteju Antić) odstranila uz javnog života odmah posle onih njegovih nastupa od ranije:

Kako su dozvolili da ovakva spodoba i posle ovoga predaje na fakultetu novinarstva? Ili oni odstrane Dinka ili se fakultet raspusti pa formira nov bez njega i obožavatelja, pa nek prodaju maglu po Zagrebu:
Plaćenici. Oni svi oko NeMile, Dinka, Savo Manojlović, Jovanović i ekipa koja je dimila skupštinu, Pacovka i Djiki i ko zna ko još.

Evo gde je Mila Pajić dok traju hapšenja za planiranje državnog udara​

U Srbiji su počela hapšenja lica koja su učestvovala u planiranju državnog udara, a jedna glavnih organizatorki, Mila Pajić, trenutno se nalazi u Hrvatskoj.
Kako prenose hrvatski mediji, Mila Pajić je u Hrvatskoj i trebala je da govori na tribini koju organizuje Dinko Gruhonjić.
https://www.b92.net/info/politika/1...ju-hapsenja-za-planiranje-drzavnog-udara/vest
Samo dva dana, nakon famoznog sastanka u novosadskom odboru Pokreta slobodnih građana, na kom su razmatrane terorističke metode i izazivanje haosa u Srbiji, Pajićeva je otišla u Hrvatsku.

Hoce li traziti azil sta mislite? Treba da joj odobre pa uskoro mnogi krecu za njom...

Pa jesi li gledao snimak

Evo gde je Mila Pajić dok traju hapšenja za planiranje državnog udara​

U Srbiji su počela hapšenja lica koja su učestvovala u planiranju državnog udara, a jedna glavnih organizatorki, Mila Pajić, trenutno se nalazi u Hrvatskoj.
Kako prenose hrvatski mediji, Mila Pajić je u Hrvatskoj i trebala je da govori na tribini koju organizuje Dinko Gruhonjić.
https://www.b92.net/info/politika/1...ju-hapsenja-za-planiranje-drzavnog-udara/vest
Samo dva dana, nakon famoznog sastanka u novosadskom odboru Pokreta slobodnih građana, na kom su razmatrane terorističke metode i izazivanje haosa u Srbiji, Pajićeva je otišla u Hrvatsku.

Hoce li traziti azil sta mislite? Treba da joj odobre pa uskoro mnogi krecu za njom...
Ja kad sam slušao one gluposti što pričaju mislio sam da je sns opet napravio lažni snimak koristeći veštačku inteligenciju.
Da neko (ona) kaže "Mi nemamo legitimitet Vučić ga ima" i to još u grupici gde su u četri oka.Ko da hvališ Vučića i znaš da će snimak otići u etar.
Tako da mislim da je ili AI ili da su upravo ta grupa Vučićevi ubačeni s namerom da ovakvim dogovorenim izjavama bace ljagu i obesmisle protest.

Eno već u komentarima vesti blokateri tvrde da je i Mila Pajić zapravo "Ćaci". A sve do sad bila heroj i jedna od divnih mladih ljudi, organizatora protesta. Inače, gostovala i kod Kesića u emisiji:

Ona i njena grupa Gruhonjićevih studenata i jesu pravi kreatori ovog haosa, tačnije lik koji stoji iz njih, a to je Gruhonjić.

Sad kad vam se otkrivaju prave vođe, onda ih se odričete. Pa nije lepo. :kafa:

Naravno, ne mislim da je većina protestanata povezana sa Gruhonjićem. Većina su korisne budale, zabalavljeni klinci i neurotičari nezadovoljni ko zna s čime u svom promašenom životu.
Normalno da je caci, uhlebljena na RTV, sta mislis kako se dobija posao tamo?

Back