Мила Пајић из Хрватске оптужује Србију за геноцид

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako te neka vucibatina poput Kežualka navede da se uopšte baviš Milom Pajić, on je svoj uspeh postigao. Jer nećeš se onda baviti Vučićevim batinanjem, ubijanjem, trovanjem i pljačkanjem Srbije.

Vreme je za fazu: ne slušamo šešeljevce i njihovo lupetanje, Vučić je najgori - njega rušiti što pre!
Тема је Мила.А она и Динко су најгори.

Ovakve kao Milu Pajić treba ignorisati. Uopšte se ne osvrtati na njihove provokacije. Za stradanje Bošnjaka u Srebrenici treba pokazati empatiju - podići kakav spomenik kod Bajrakli džamije i položiti cveće svake godine, kao i prema svim žrtvama svih ratova; ali da se taj zločin naziva genocidom nikako ne treba pristati.

Мила Пајић из Хрватске оптужује Србију за геноцид​

Pogledajte prilog 1754993
Принтскрин

Петак, 11.07.2025. у 09:30

Мила Пајић крије се у Хрватској након што су обелодањени снимци са завереничког састанка на коме се припремао план за спровођење државног удара.

Пајићева је у жижу јавности доспела када је на мрежама славила "Олују", током које је из Хрватске протерано више од 250.000 Срба и убијено више од 2.000 цивила.

Она сада из иностранства, оптужује Србију за “геноцид” у Сребреници.

"Утврђивање геноцида није ствар слободне процене. То је правна квалификација злочина - утврђена доказима пред судом," објавила је блокадерка на друштвеним мрежама.

Pogledajte prilog 1754994

Пајићева је и јуче објављивала поруке против Србије.

"Да се никад не заборави и никад не опрости геноцид у Сребреници", написала је Пајић у једној од својих објава.

https://www.politika.rs/scc/clanak/686581/mila-pajic-iz-hrvatske-optuzuje-srbiju-za-genocid

Toliko je bila zauzeta pripremama za srebreničko “hodočašće” da nije bila u stanju da vidi najveći neonacististički skup u Evropi posle Drugog svetskog rata, onaj na Tompsonovom koncertu, naravno. A nikako da primeti ni Jasenovac.

Pravna kvalifikacija utvrđena pred sudom?

Pa sudija je svirao ofsajd Edinu Džeku na svetskom prvenstu, pa Bošnje i dan danas kmeče da nije bio ofsajd.

A i nije bio, to je svako svojim očima video.
Isto tako nije bio ni genocid.

Ovakve kao Milu Pajić treba ignorisati. Uopšte se ne osvrtati na njihove provokacije. Za stradanje Bošnjaka u Srebrenici treba pokazati empatiju - podići kakav spomenik kod Bajrakli džamije i položiti cveće svake godine, kao i prema svim žrtvama svih ratova; ali da se taj zločin naziva genocidom nikako ne treba pristati.
Ignorišemo je, ali Kežualko nam je nameće kao lidera, računajući da je av sigurno bolji od nje i da je sigurno može pobediti. :D

Dobrovoljno se srozavaš na avovski humor, a gledao sam te kako možeš mnogo mnogo bolje. Pa je vredno toga, o Grobi? :(

Naravno da je vredno.
Sve za Srbiju, Srbija mora pobediti.

Gledao sam i ja tebe kako se zgrožavaš antisrpskim elementima poput ove svrake, ali vidim da je sada nazivaš gospođicom.. :)

Naravno da je vredno.
Sve za Srbiju, Srbija mora pobediti.

Gledao sam i ja tebe kako se zgrožavaš antisrpskim elementima poput ove svrake, ali vidim da je sada nazivaš gospođicom.. :)
Znači moramo se samozaglupljivati za Srbiju i pristajati da nam Kežualko smišlja druge teme usmesto rušenje ZLIKOVCA sa vlasti...

Znači moramo se samozaglupljivati za Srbiju i pristajati da nam Kežualko smišlja druge teme usmesto rušenje ZLIKOVCA sa vlasti...

Najbolje da se pravimo blesavi da druga Srbija kolo vodi i da će druga Srbija sastavljati listu i zajahati vlast preko svojih profesora i sudija.

Najbolje da se pravimo blesavi da druga Srbija kolo vodi i da će druga Srbija sastavljati listu i zajahati vlast preko svojih profesora i sudija.
Ja se u takve priče ne bih uvlačio.
Policija će jednom stati između vas i naroda. Pa još jednom, pa eventualno još jednom.
A onda će skinuti šlemove i spustiti pendreke, i pridružiti nam se... Tako nešto sam jednom gledao iz neposredne blizine.

Policija će jednom stati između vas i naroda. Pa još jednom, pa eventualno još jednom.
A onda će skinuti šlemove i spustiti pendreke, i pridružiti nam se... Tako nešto sam jednom gledao iz neposredne blizine.

Narod je širok pojam.
Narod je i onaj ko glasa za Vučića i onaj ko blokaderima nabraja sve po spisku što glume budale po ulicama.

Kome vama da se pridruži?
Vama u Americi?

Ko smo to mi?
Neki koji radimo za vlast i botujemo na forumu koji čita 1000 ljudi?
Radimo to za platu, sendvič?

Valjda se znamo malo duže ja i ti i valjda je opšte poznato da ja Vučiča podržavam 10 godina.
Čudi me da se opet praviš blesav.. :)

У Америци си гледо? :hahaha:

Narod je širok pojam.
Narod je i onaj ko glasa za Vučića i onaj ko blokaderima nabraja sve po spisku što glume budale po ulicama.

Kome vama da se pridruži?
Vama u Americi?

Ko smo to mi?
Neki koji radimo za vlast i botujemo na forumu koji čita 1000 ljudi?
Radimo to za platu, sendvič?

Valjda se znamo malo duže ja i ti i valjda je opšte poznato da ja Vučiča podržavam 10 godina.
Čudi me da se opet praviš blesav.. :)
Znam da ovo što pišeš nije ono u šta veruješ, prosto mi je glupo da se uvlačim u diskusiju, kad je tebi nešto sasvim treće na umu...

Нека је.

Нека оптужује. Не треба давати на значају
Ne optužuje. Noćna smena po običaju lupa gluposti i izveštava o tuđim lupanjima gluposti, kao ovde o lupanju gluposti propagandnog tabloidnog glasila Politika.

Jasenovac je mesto u Hrvatskoj. A ljudi koji su tamo nekada učinili zločine imaju svoje ime i prezime. I oni su krivi.

Ja i ti nismo krivi, niti neki random Zvonko Horvat, svijećenik iz Vinkovaca na službi u 2025-toj.

Ima li šanse da naučiš tako prostu stvar
Nema. To mu ne dopušta pokvarenost koja se duboko ukorenila kao kod 99% kvazipatriota.

Lepo ti ime kaže, neprofitne organizacije ne mogu da prave profit. To je zakonom zabranjeno. Valjda je logično, ako su prekršili zakon da se digne optužnica a ne da tebe šalju da botuješ? Po tome možeš da znaš da je sa njihovim poslovanjem sve u redu.
Koja logika…

Sve je tačno rečeno, međunarodni sud je već kvalifikovao to delo kao genocid. Ne bi bilo loše da se informišeš malo pre pisanja
Nema. To mu ne dopušta pokvarenost koja se duboko ukorenila kao kod 99% kvazipatriota.
FYI:

Алија Изетбеговић: „Жртвовао бих мир за суверену БиХ, али не бих жртвовао суверену БиХ за мир.”

Мила Пајић из Хрватске оптужује Србију за геноцид​

Pogledajte prilog 1754993
Принтскрин

Петак, 11.07.2025. у 09:30

Мила Пајић крије се у Хрватској након што су обелодањени снимци са завереничког састанка на коме се припремао план за спровођење државног удара.

Пајићева је у жижу јавности доспела када је на мрежама славила "Олују", током које је из Хрватске протерано више од 250.000 Срба и убијено више од 2.000 цивила.

Она сада из иностранства, оптужује Србију за “геноцид” у Сребреници.

"Утврђивање геноцида није ствар слободне процене. То је правна квалификација злочина - утврђена доказима пред судом," објавила је блокадерка на друштвеним мрежама.

Pogledajte prilog 1754994

Пајићева је и јуче објављивала поруке против Србије.

"Да се никад не заборави и никад не опрости геноцид у Сребреници", написала је Пајић у једној од својих објава.

https://www.politika.rs/scc/clanak/686581/mila-pajic-iz-hrvatske-optuzuje-srbiju-za-genocid

Toliko je bila zauzeta pripremama za srebreničko “hodočašće” da nije bila u stanju da vidi najveći neonacististički skup u Evropi posle Drugog svetskog rata, onaj na Tompsonovom koncertu, naravno. A nikako da primeti ni Jasenovac.
E to ustasko djubre je predvodilo blokadere.
Bas sam radoznao da vidim kako ce ovde na forumu blokaderi da brane ovog svog ideoloskog vodju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back