Мила Пајић из Хрватске оптужује Србију за геноцид

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad budeš u to ubedio posetice Tompsonovog koncerta, a i Hrvatsku da sama unese u svoj ustav da je NDH bila genocidna tvorevina. Do tada ništa.
Izrael ne može ništa da predloži. Izrael je država. NDH takođe ne može biti kriva jer je (bila nekakva) država, ali neki ljudi iz NDH sa imenom i prezimenom mogu biti krivi za neke stvari.

Svako bi do sada odustao od tebe, ali ja sam uporan da te naučim da država nije osoba.

Jasenovac je mesto u Hrvatskoj. A ljudi koji su tamo nekada učinili zločine imaju svoje ime i prezime. I oni su krivi.

Ja i ti nismo krivi, niti neki random Zvonko Horvat, svijećenik iz Vinkovaca na službi u 2025-toj.

Ima li šanse da naučiš tako prostu stvar
Još jednom, pošto nas ima koji tako teško kapiramo tako proste stvari, najbolje prvo početi od edukovanja Hrvatske da u svoj ustav unese odredbu o genocidoj prirodi Pavelićeve NDH, onda Izrael da u UN sam zahteva da se njegove akcije u Gazi proglase za bezobzirno etničko čišćenje (pošto nije u pitanju namera da se Palestinci istrebe to nije genocid nego sistematsko bezobzirno etničko čišćenje), možda posle toga budemo i naučili.

Poslednja izmena:
Izrael ne može ništa da predloži. Izrael je država. NDH takođe ne može biti kriva jer je (bila nekakva) država, ali neki ljudi iz NDH sa imenom i prezimenom mogu biti krivi za neke stvari.

Svako bi do sada odustao od tebe, ali ja sam uporan da te naučim da država nije osoba.

хрватски југословени критикују жестоко и НДХ2 и ЕУ што не критикује НДХ2.

Има ту неког система у подстицању лудила и невредности у Хрватској. Али Тупсон је најзабрањенији певач у свим државама ЕУ.

Ne možeš mene kao rodoljuba poistovećivati sa strankama , zato sam neutralan .
Svaka partija ima pravo na proveru , ali kad tad laganje ispliva .
Nama jedina treća opcija su ostali studenti ako prodinstaju i izbace "grašak" .
Izvini, ovo nije tema o partijskim prepucavanjima, ni time uopšte zanima koja partija će biti na vlasti u Srbiji, tj ukoliko nije u pitanju neka sponzorisana NVO koja ide na izbore kao “partija”, sa odgovarajućom izbornom listom…

Jasenovac je mesto u Hrvatskoj. A ljudi koji su tamo nekada učinili zločine imaju svoje ime i prezime. I oni su krivi.

Ja i ti nismo krivi, niti neki random Zvonko Horvat, svijećenik iz Vinkovaca na službi u 2025-toj.

Obzerver ne razume sta je to krivicno pravo, i pojam krivice, i da to mogu samo da imaju osobe sa centralnim nervnim sistemom, tj. pojedinci.

On naime zaista misli da postoji krivicna odgovornost naroda i plemena, tako su ga ucili da konstruise narative u dopisnoj skoli za Udbase.

Neverovatne manipulacije. Znači problem je Mila Pajić a ne prvosrbijanski fašisti koji su poklali te civile u Srebrenici a koji sad glume nekakve patriote i druge optužuju za izdaju iako su oni izdali sve što se izdati moglo od Krajine preko Kosova pa do zločina nad civilima zbog čega imamo sliku u svetu takvu kakvu imamo...

Neverovatne manipulacije. Znači problem je Mila Pajić a ne prvosrbijanski fašisti koji su poklali te civile u Srebrenici a koji sad glume nekakve patriote i druge optužuju za izdaju iako su oni izdali sve što se izdati moglo od Krajine preko Kosova pa do zločina nad civilima zbog čega imamo sliku u svetu takvu kakvu imamo...
Kažeš da je svako ko samo pomene Jasenovac “prvosrbijsnski fašista”? Da li ikada čitaš svoje postove ovde?

хрватски југословени критикују жестоко и НДХ2 и ЕУ што не критикује НДХ2.

Има ту неког система у подстицању лудила и невредности у Хрватској. Али Тупсон је најзабрањенији певач у свим државама ЕУ.
Znači naučio si da država nije osoba.

Napredujemo! z:lol:

Užički Centar za prava deteta, “neprofitna organizacija” sa troje zaposlenih i samo 7 miliona profita…

Lepo ti ime kaže, neprofitne organizacije ne mogu da prave profit. To je zakonom zabranjeno. Valjda je logično, ako su prekršili zakon da se digne optužnica a ne da tebe šalju da botuješ? Po tome možeš da znaš da je sa njihovim poslovanjem sve u redu.

"Утврђивање геноцида није ствар слободне процене. То је правна квалификација злочина - утврђена доказима пред судом," објавила је блокадерка на друштвеним мрежама.

Sve je tačno rečeno, međunarodni sud je već kvalifikovao to delo kao genocid. Ne bi bilo loše da se informišeš malo pre pisanja ;)

Perjanica “borbe za bolje sutra” je imala i još jačih poruka, preti Srbima da neće ni zaboraviti ni oprostiti, ujedno zabranjuje svako pominjanje Handžar divizije. Kaže to je ‘govor mržnje’.

Pogledajte prilog 1754995
Она може бити само перјаница другосрбијанштине, никако ових студентских протеста иако су покушавали и са њом и са мајмуном павлом цицварићем и са оном дабрицом. Студенти су одбили све те нападе НВО и друге Србије које је владајућа клика покушавала да експлоатише како би миноризпвала студентски бунт али ни то није успело.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back