Mila Đinđić: Đilas je sposoban da vodi DS

dejan624

Domaćin
Poruka
4.526
Ja sam totalno zbunjen više događanjima u DS-u..evo čak se oglasila i Đinđićeva majka koja je apsolutno dala podršku Đilasu a govorila je ružne reči o tadiću...na pitanje o tadiću je decidno rekla ma o njemu i njemu sličnima ne želim ni da pričam.. dok je za Đilasa rekla ...Dragan je vrlo fin, pristojan. Ništa mu ne fali, kaže majka ubijenog premijera Zorana Đinđića.
kompletan intervju u današnjem Kuriru...

Samo da podsetim one koji su zaboravili da je Đilas postao član DS-a tek 2004 godine i to prvenstveno zbog Tadića..rekao je da ranije nije sebe video u onakvom DS-u koji je vodio Đinđić..uopšte nije bio fan Zorana Đinđića za koga je više puta rekao da nije dobro vodio stranku i da je bio konfliktna ličnost..Koliko sam samo do pre neki mesec slušao Đilaseve hvalospeve na tadićev račun..i rekao je da on nikako ne sme da napusti mesto predsednika jer će u tom slučaju i on napustiti stranku...šta se to promenilo u zadnje vreme pa je đilas postao tadićev najljući protivnik...zaista mi je to sumnjivo..evo i neki ljudi koje znam i koji su istaknuti članovi lokalnih odbora DS-a..menjamu tadićeve sllike koje su im bile na profilu i masovno stavljau Đilaseve... a tadić im je omogućio i visoke plate i dobra radna mesta...DS nikad u istoriji nije imala takvu podršku sa tadićem na čelu..kad je tadić preuzeo bila pred raspadom...ko zna čiji su to interesi da se ruši tadić i to od onih koji su se do pre dva meseca kunuli u njega...tu nisu čista posla

кога занима шта прича излапела баба, она можда и не зна да југославије више нема и неће је никад више ни бити.
а дс иде на суд историје, као и све комунистичке странке и сви комунисти из социјалистичке интернационале хавијера солане

кога занима шта прича излапела баба, она можда и не зна да југославије више нема и неће је никад више ни бити.
а дс иде на суд историје, као и све комунистичке странке и сви комунисти из социјалистичке интернационале хавијера солане

Немој тако...па то је МАМА!!!!!

sada ti isti saradnici i ljudi koji su se obogatili preko tadi'a i koji su ga hvalili kako je najbolji predsednik DS-u istoriji..DS nikada nije imao veći rejting...čak se i porodica Đinđić uključila u kampanju za Đilasa iako Đilas nije ni bio člad DS-u vreme Đinđića kog je više puta kritikovao zbog vošenja stranke...

Pa neće biti da odlaze u istoriju , ti iz Solanine internacionale upravo sada preuzimaju vlast u Evropi , u Francuskoj su preuzeli , u Britaniji su prošle nedelje počistili konzervativce na lokalnim izborima , a i u Nemačkoj se spremaju da počiste Merkelovu sudeći po anketama i rezultatima pokrajnskih izbora .

Poslednja izmena:
Pa neće biti da odlaze u istoriju , ti iz Solanine internacionale upravo sada preuzimaju vlast u Evropi , u Francuskoj su preuzeli , u Britaniji su prošle nedelje počistili konzervativce na lokalnim izborima , a i u Nemačkoj se spremaju da počiste Merkelovu sudeći po anketama i rzultatima pokrajnskih izbora .

Po novijim anketama Merkelova je popularnija nego ikada.

Pa neće biti da odlaze u istoriju , ti iz Solanine internacionale upravo sada preuzimaju vlast u Evropi , u Francuskoj su preuzeli , u Britaniji su prošle nedelje počistili konzervativce na lokalnim izborima , a i u Nemačkoj se spremaju da počiste Merkelovu sudeći po anketama i rzultatima pokrajnskih izbora .

ne znam ko je koga u francuskoj i britaniji počistio ali znam da su srbi počistili smeće od ds-a na izborima u maju.......sad su na redu sudstvo i pravosuđe da smeće očiste do kraja......očistimo srbiju......

ne znam ko je koga u francuskoj i britaniji počistio ali znam da su srbi počistili smeće od ds-a na izborima u maju.......sad su na redu sudstvo i pravosuđe da smeće očiste do kraja......očistimo srbiju......
Vidim sudstvo,policija i silikonski Eliot Nes se pretrgli od hapšenja i procesuiranja žutih kriminalaca ,moramo da ih zatvaramo po podrumima i kavezima pošto su zatvore već prepunili istima . :ok:

Radikali i SPS su puno zassrali devedesetih . Ako sada nesto ne urade , zavrsili su karijeru .
U sustini preuzeli su ideje DS , pa da vidimo kako ce da guraju .
Zabavno mi je da gledam kako se trude da nas priblize EU mada mada su bili ljuti protivnici te ideje .
To je isto kao kad ti lopovi ukradu tockove sa auta , a onda ih milicija natera da ih vracaju pred tobom natrag !:cool:

Juce je bila vest da je Tadic podrzao paradu satanizma stida i srama, dok istovremeno danas imamo dve vesti , da su prakticno svi odbori u Severnoj Srbiji tj Sremu Banatu i Backoj podrzali Djilasa i Pajtica , i da je Mila Djindjic , majka Zorana Djindjica podrzala takodje DJilasa kao predsednika DS-a.

Tadic je istovremeno smenio Djilasa u Beogradu, i sprecio da se svi beogradski odbori izjasnjavaju istovremeno o podrsci kandidatima.

Kako je pocelo izgleda da Tadic nece moci da skupi ni glasove 15 odbora koliko je neophodno da ima za kandidaturu :lol:

Djido pirgavi ga satire nacisto

linkovi

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=03&nav_category=11&nav_id=648213

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=02&nav_category=11&nav_id=648192

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=03&nav_category=11&nav_id=648225

Back