mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.228
Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabome samo Lidl ima super proizvode ali kad bi se lagali....Maxi necu ni da komentarisem uvek su bili najskuplji.Ma rade već par godina i kod Palilulske pijace i kod Doma omladine...
Veći su pljačkaši nego Maxi, Idea i Lidl... a asortiman robe loš (ušao sam 2 puta kod njih sa razmakom od godinu dana i mislim da nema razloga da uđem treći put)
Obično sve bude dobro u početku , a onda se "srbi " pokvare pa im uvaljuju fuseraj .Ova prodavnica vec postoji u Sarajevskoj ulici neko vreme... imaju fin kvas. Ali ima i dosta robe sumnjivog kvaliteta.
Nisi razumeo šta hoću da kažem - naravno da je Maxi preskup i da Lidl nema super kvalitet... ali MixMarkt (o kome je tema) sigurno nije firma koja će tu lošu situaciju da poboljša. Čak su "uspeli" da budu skuplji i od tih navedenih "odomaćenih" derikoža (kad uporediš cene za one retke identične proizvode koje imaju u asortimanu kao i ovi "naši") a asortiman robe im je mali i potpuno neprilagođen našim navikama i onome što mi uglavnom kupujemoDabome samo Lidl ima super proizvode ali kad bi se lagali....Maxi necu ni da komentarisem uvek su bili najskuplji.
Brzo ćeš se vratit u Lidl i ideu.Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!
Pogledajte prilog 1744795
Pogledajte prilog 1744796
Ne pada mi na pamet, hranu kupujem preko interneta 50% jeftinije kafa hemija itd a ostalo u metrpu najviše na pijacama. Retko kad ulazim u maxi, idea i lidl pljačkaonice.Brzo ćeš se vratit u Lidl i ideu.
Nažalost, izgleda da se neće ugasiti brzo iako bi to bilo logično. Eto i onih par njihovih lokala koje sam naveo (i koji već par godina rade u Beogradu) ne verujem da uspevaju da zaista od profita otplate svoje troškove (zarade zaposlenih i zakup lokala) ali se NISU ZATVORILI a kako si ti pokazao u naslovu sad otvaraju i taj najnoviji lokal i to opet u NAJSTROŽEM CENTRU ( a i ovi navedeni - Dom omladine i Palilulska pijaca) su isto u centru grada. Izgleda da je tu neka druga "igra" u pitanju - žele da drže centralne lokacije bez obzira na neisplativo poslovanje (verovatno im "centrala"/matica finansira opstajanje ovde po svaku cenu zbog nekih dubljih razloga... Mislim da MixMarkt radi i u Nemačkoj tako da im ovi troškovi opstanka u Beogradu ne predstavljaju problem). Simptomatično je da su oni drugi (jeftini) "Ruski" dućani (Svetofar i Mere) svi na teškoj periferiji (potpuno suprotna taktika od MixMarkta)Propašće brzo ako ne ponude niske cene i visok kvalitet!![]()
Ma rade već par godina i kod Palilulske pijace i kod Doma omladine...
Veći su pljačkaši nego Maxi, Idea i Lidl (ono malo proizvoda koje imaju iste su svi skuplji nego kod "domaćih pljačkaša")... a asortiman robe loš i "nepraktičan" (ušao sam 2 puta kod njih sa razmakom od godinu dana i mislim da nema razloga da uđem treći put) - neki džemovi po 1000 dinara, vina iz Gruzije (to je možda i interesantno ako neko želi da plaća po 25 - 30 evra za vina koja ipak nisu ekskluzivna već "serijska") i sl. "neosnovni" proizvodi.
Dok oni drugi Rusi (Svetofar i Mere za koje sumnjam da su zapravo ista firma iako pod 2 imena ) često prodaju i đubre i proizvode rizične po zdravlje ali bar po bagatelnim (logičnim) cenama ovi (MixMarkt) glume "ekskluzivu" bez pokrića
Šišaj majmune.Da dimljena skuša skuplja od pršute na akciji.
Kod Rusa još gori kvalitet,nego u Lidlu.Ne pada mi na pamet, hranu kupujem preko interneta 50% jeftinije kafa hemija itd a ostalo u metrpu najviše na pijacama. Retko kad ulazim u maxi, idea i lidl pljačkaonice.
Koji normalan čovjek bi jeo taj smrad?Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!
Pogledajte prilog 1744795
Pogledajte prilog 1744796
Rusomrze pokvareniBrzo ćeš se vratit u Lidl i ideu.