Miks Market ruski u centru beograda!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.228
Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!

1000004830.jpg

1000004831.jpg

Ma rade već par godina i kod Palilulske pijace i kod Doma omladine...

Veći su pljačkaši nego Maxi, Idea i Lidl (ono malo proizvoda koje imaju iste su svi skuplji nego kod "domaćih pljačkaša")... a asortiman robe loš i "nepraktičan" (ušao sam 2 puta kod njih sa razmakom od godinu dana i mislim da nema razloga da uđem treći put) - neki džemovi po 1000 dinara, vina iz Gruzije (to je možda i interesantno ako neko želi da plaća po 25 - 30 evra za vina koja ipak nisu ekskluzivna već "serijska") i sl. "neosnovni" proizvodi.

Dok oni drugi Rusi (Svetofar i Mere za koje sumnjam da su zapravo ista firma iako pod 2 imena ) često prodaju i đubre i proizvode rizične po zdravlje ali bar po bagatelnim (logičnim) cenama ovi (MixMarkt) glume "ekskluzivu" bez pokrića

Poslednja izmena:

Veći su pljačkaši nego Maxi, Idea i Lidl... a asortiman robe loš (ušao sam 2 puta kod njih sa razmakom od godinu dana i mislim da nema razloga da uđem treći put)
Dabome samo Lidl ima super proizvode ali kad bi se lagali....Maxi necu ni da komentarisem uvek su bili najskuplji.

Ova prodavnica vec postoji u Sarajevskoj ulici neko vreme... imaju fin kvas. Ali ima i dosta robe sumnjivog kvaliteta.
Obično sve bude dobro u početku , a onda se "srbi " pokvare pa im uvaljuju fuseraj .
U jednoj drugoj jedno vreme je bilo super , a onda poneki fuseraj .
Pancevacki jogurt koji na sve liči osim na jogurt, nečija vakumirana rebra sa slaninom, koja se za sat vremena usmrde kad se otvori vakum pakovanje , kantice maslina do pola napunjene sa maslinkama ostali slana voda .
Inače , 50 % identičnih proizvoda koje koristimo u domaćinstvu su jeftinije upola u ruskim prodavnicama .
Ima odličnih stvari .

Opsaa, rusofil marijo na aparatima, licno mu Put.tler otvorio market u centru BGD-a, od sad jede samo ruski hranu, prestaje da svercuje iz austrijskog Lidla.
Vidim, ruski dimljeni losos skuplji nego domaci kanadski u Kanadi, sa tom razlikom da ko zna sta vama Rusi uvaljuju kao dimljeni losos za razliku od finog sockey pacificko kanadskog. Na stranu sto je odnos u platama 1:4.

Mozda je bolje da nastavis da svercujes iz Lidla, ko zna sta vam put.tler prodaje.

Dabome samo Lidl ima super proizvode ali kad bi se lagali....Maxi necu ni da komentarisem uvek su bili najskuplji.
Nisi razumeo šta hoću da kažem - naravno da je Maxi preskup i da Lidl nema super kvalitet... ali MixMarkt (o kome je tema) sigurno nije firma koja će tu lošu situaciju da poboljša. Čak su "uspeli" da budu skuplji i od tih navedenih "odomaćenih" derikoža (kad uporediš cene za one retke identične proizvode koje imaju u asortimanu kao i ovi "naši") a asortiman robe im je mali i potpuno neprilagođen našim navikama i onome što mi uglavnom kupujemo

Poslednja izmena:
Propašće brzo ako ne ponude niske cene i visok kvalitet! :mafijas:
Nažalost, izgleda da se neće ugasiti brzo iako bi to bilo logično. Eto i onih par njihovih lokala koje sam naveo (i koji već par godina rade u Beogradu) ne verujem da uspevaju da zaista od profita otplate svoje troškove (zarade zaposlenih i zakup lokala) ali se NISU ZATVORILI a kako si ti pokazao u naslovu sad otvaraju i taj najnoviji lokal i to opet u NAJSTROŽEM CENTRU ( a i ovi navedeni - Dom omladine i Palilulska pijaca) su isto u centru grada. Izgleda da je tu neka druga "igra" u pitanju - žele da drže centralne lokacije bez obzira na neisplativo poslovanje (verovatno im "centrala"/matica finansira opstajanje ovde po svaku cenu zbog nekih dubljih razloga... Mislim da MixMarkt radi i u Nemačkoj tako da im ovi troškovi opstanka u Beogradu ne predstavljaju problem). Simptomatično je da su oni drugi (jeftini) "Ruski" dućani (Svetofar i Mere) svi na teškoj periferiji (potpuno suprotna taktika od MixMarkta)

To me podseća npr. na Boss radnju u Čika Ljubinoj koja opstaje godinama iako sigurno ne zaradi dovoljno od prodaje u ovom gradu ni da pokrije svoje troškove opstanka...ali ipak stoji tu već 20-ak godina... i par sl. firmi (i sve su uvek na NAJCENTRALNIJIM lokacijama a tu pojavu sam uočio i u susednim zemljama za iste te brendove, npr. u Sofiji, Budimpešti...)

Napušiće se qrca u srpskih vladara nisu rusi ludi da tu nešto kupuju jer je u rusiji hrana džabe u odnosu na ove naše lopove i još da dodam elita je došla koja ne kupuje mere semafor bofl.

Naš trgovac će da uveze neki krš i naduva cenu 10 puta to kod njih ne prolazi.

Srbiji treba jedna dobra revolucija da počisti gamad.

Veći su pljačkaši nego Maxi, Idea i Lidl (ono malo proizvoda koje imaju iste su svi skuplji nego kod "domaćih pljačkaša")... a asortiman robe loš i "nepraktičan" (ušao sam 2 puta kod njih sa razmakom od godinu dana i mislim da nema razloga da uđem treći put) - neki džemovi po 1000 dinara, vina iz Gruzije (to je možda i interesantno ako neko želi da plaća po 25 - 30 evra za vina koja ipak nisu ekskluzivna već "serijska") i sl. "neosnovni" proizvodi.

Dok oni drugi Rusi (Svetofar i Mere za koje sumnjam da su zapravo ista firma iako pod 2 imena ) često prodaju i đubre i proizvode rizične po zdravlje ali bar po bagatelnim (logičnim) cenama ovi (MixMarkt) glume "ekskluzivu" bez pokrića
👍Skupi su ! Neće se oni ovde ovajditi pored ostalih trgovačkih lanaca
Mene zanima samo Kvas i Kiljki ( dimljene papaline )
Dimljena skubra -skuša im je skupa

Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!

Pogledajte prilog 1744795
Pogledajte prilog 1744796
Koji normalan čovjek bi jeo taj smrad?

Puška, bomba, to je ono u čemu Sovjet briljira, ali poljska, sovjetska, češka, slovačka, baltička kuhinja... tko normalan uopće jede ta gov*na?
Pogotovo Balkanac/Mediteranac, koji može od srca birati neka od najukusnijih jela koja su ikad izmišljena.

Jeb'o te boršč.

Back