Miki Manojlović: Vučić je De Gol za našu političku sredinu i opoziciju

Мико је

• Петен

glasova: 0 0,0%
  • Недић

• Крцун

• Квислинг

glasova: 1 25,0%
  • Бик Који Седи

glasova: 3 75,0%

• Ukupno glasova
    4

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.548
„Mene ne upotrebljava niko“, kaže proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović, govoreći o politici i odnosu prema vlastima u Srbiji. Gostujući u emisiji Persona non grata, kazao je da je „velika laž“ da mu je obećavana zgrada za njegovo pozorište. Za predsednika Aleksandra Vučića kaže da je talentovan za politiku i poredi ga sa nekadašnjim predsednikom Francuske, Šarlom de Golom.

https://rs.n1info.com/vesti/miki-manojlovic-vucic-je-de-gol-za-nasu-politicku-sredinu-i-opoziciju/

Кажу да је ово легенда глумишта и филмишта ....

Шта ли је све људска природа спремна да Скоцкави ...( О бранко бранко .. свет ли је од Чокола де )

Цитирајмо Бећка .. Пригодно је

Матија Бећковић – КАД БИХ ЗНАО ДА

Кад бих знао да бих се поносно држао
На робијама и пред судовима:
Жарио бих, палио, и све издржао
И свему се одупро голим удовима!

Кад бих знао да бих сто испод стопала
Сам ћушнуо и сам омчу намакао:
Вечности би се моја душа докопала
А мој џелат би за мном заплакао!

Ал бојим се да бих почео да молим
Да плачем, клечим и све да издајем,
Да бих сачувао само живот голи
На све да пљунем, на све да пристанем!

Све и Сви смеју да Џегују
e vidi

džegi ti uslika skuplje jelo ali sa tudjeg stola i to u prolazu i kaže: "al sam uštedela 5 evra"

ja ti nudim realni hleb "sava" i djački namaz od čega god ga pravili jer nije ni pileći ni jetreni

jeste da je obrok radikalski al nećeš ostaneš gladni demokrata kao u prvom slučaju

Poslednja izmena:
e vidi

džegi ti uslika skuplje jelo ali sa tudjeg stola i to i prolazu i kaže: "al sam uštedela 5 evra"

ja ti nudim realni hleb "sava" i djački namaz od čega god ga pravili jer nije ni pileći ni jetreni

jeste da je obrok radikalski al nećeš oszaneš gladni demokrata kao u prvom slučaju

Не ---Џегика потроши 200 евра тужих пара за авијонски суприм делукс авијо класу .... порескога новца ....

Идеал свих Српкиња....

Ево шта је Мики говорио за DW:

Gledajte, za politiku su potrebni mnogi darovi, a glumci, ako su inteligentni, a ima i takvih, ne mnogo, ali ih ima, su prije svega senzibilni. Oni vide kada se nešto događa. Međutim glumci, i ne samo glumci nego i umjetnici, su i impulzivna bića ali politički djeluju nezrelo. Glumci su na početku prepoznatljivi i zato su svi bili iskorišteni. Devedesetih pa kasnije. Sve stranke su iskoristile umjetnike. A onda Demokrati (Demokratska stranka Zorana Đinđića, op. ur.) kada su došli na vlast su donijeli zakone kojim su uništili kazalište. Oni su išli na tržišnu kulturu, a to ne ide u tako siromašnoj zemlji. Odnos prema kulturi je odredio njihov kasniji poraz. Demokrati ne vole kada čuju takvu kritiku, ali to je tako. Dakle umjetnici se iskorištavaju na početku. A tako će biti i sada. Ne želim ništa mnogo da kažem ali: opozicija sada, ona nema program. Tako da je njihov protest uzaludan. Oni prosvjeduju zbog 31 stvari.

...

Sjećam se toga, baka je bila jako ljuta. Ja ne bih bio ljut da Srbija prizna Kosovo. Drugo, mislim da sa svim greškama koje su pravljene u posljednjih 110 godina sa srpske strane prema Albancima i obratno, sa svim albanskim i srpskim slabostima, politika nasilja nikada ne dovodi ni do čega. To se i pokazalo. Ovo što se sad događa nije kraj. To je never-ending-story. Treba naći neko rješenje, ali ga trenutno nema na vidiku. Teško je to. Ne smijemo zaboraviti da je srpska država tamo stvorena. Mi plaćamo danak kada je u Balkanskim ratovima srpska vojska došla do Drača i radila tamo zločine, pa onda napadi Albanaca na srpsku vojsku krajem Prvog svjetskog rata, itd., itd., dakle imamo tu problem kokoši i jajeta. I onda nasilje Rankovića kasnije. Ništa se ne rješava nasiljem. I zato smo došli do ovoga gdje smo sad.

https://www.google.com/amp/s/amp.dw...h-bio-ljut-da-srbija-prizna-kosovo/a-47321156

Ne razumem zašto se u javnosti očekuje da glumci, pevači, umetnici , naročito takozvani estradni umetnici budu moralne gromade ? Ne kažem da takvih nema međutim njihov posao upućuje na servilnost finansijerima (najčešće političkom elitom koja usmerava pare) . Njihov racionalan izbor je sveden da li će da se čepe Sorošu ili nekoj drugoj stranoj fondaciji ili našem predsedniku opštine, države.
Manojlovićev izbor je koliko toliko još i pošten , pogledajte šta radi Goran Marković, ne izlazi iz Soroševe bulje.

Ne razumem zašto se u javnosti očekuje da glumci, pevači, umetnici , naročito takozvani estradni umetnici budu moralne gromade ? Ne kažem da takvih nema međutim njihov posao upućuje na servilnost finansijerima (najčešće političkom elitom koja usmerava pare) . Njihov racionalan izbor je sveden da li će da se čepe Sorošu ili nekoj drugoj stranoj fondaciji ili našem predsedniku opštine, države.
Manojlovićev izbor je koliko toliko još i pošten , pogledajte šta radi Goran Marković, ne izlazi iz Soroševe bulje.

Па могли су му написати ТЕКСТ па да боље ОДГЛУМИ улогу .....

Али изгледа да АУТОРСКА професија што у уста ставља ГЛУМЦИМА речи .. има више 'интегритета'...

или простије НИЈЕ ИМ ( ДОВОЉНО ) ПЛАЋЕНО да напишу текст

Back