gost 41899
Aktivan član
- Poruka
- 1.739
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/SPOILER]

[/QUOTE]
[/SPOILER]
Ima u Bodišu, a i u Ravelu.... nažalost , imam obaveza pa neću moći da se priključim i uživam u druženju....možda neki drugi put...![]()
Nije valjda?! Ja se, evo, probila kroz blokade.Jel i ova mijana blokirana ?????????????
Želim Vam lep i uspešan dan svima. JaOoooooo što je toplo u gradu....
Jel i ova mijana blokirana ?????????????

A, nije....Jedna druga bude na mahove stalno zatvorena....![]()
Pozdrav i tebi borče nežnog srca. Istina da je vrelina, al' lepo se ušuškaj u neku 'ladovinu, pa malo sokića i ćuti dok ne prođe "pripeka", a onda u špaceraj po gradu. Mislim...ja ću tako.Dobar dan svima, dragi sugradjani i moje sugradjanke mile...Želim Vam lep i uspešan dan svima. JaOoooooo što je toplo u gradu....
![]()

Nije valjda ona u Crvenom selu ???????????![]()
Uf, ja mislila na pdf - ove a ti na prave kafane. Ja znam samo za ove na Krsti a u ove iz reala, ne zalazim. 
Pozdrav i tebi borče nežnog srca. Istina da je vrelina, al' lepo se ušuškaj u neku 'ladovinu, pa malo sokića i ćuti dok ne prođe "pripeka", a onda u špaceraj po gradu. Mislim...ja ću tako.![]()
Eh, barem da tako može...ali nazalost, mora i da se radi; tako da cu u najvecu vrućinu, pravac na posao.
No, dotle, sto ti kazes nesica u ladovinici i sokic. IzvoJite za osvezenje:

Dobar dan i tebi, draga.Eh, barem da tako može...ali nazalost, mora i da se radi; tako da cu u najvecu vrućinu, pravac na posao.
No, dotle, sto ti kazes nesica u ladovinici i sokic. IzvoJite za osvezenje:
![]()
![]()
.............Ne, ne...neki drugi pdf - ić je u pitanju.Uf, ja mislila na pdf - ove a ti na prave kafane. Ja znam samo za ove na Krsti a u ove iz reala, ne zalazim.
![]()

prosvetli nas 

Posalji virtuelno osvezenje .
Moze i bez.............

Cim cujem kafance odma uspomene prorade![]()
![]()
A sem naseg i niskog neznam za drugo kafance na forumu.prosvetli nas
![]()
Ne znam ni ja; učinilo mi se. Pogrešno videh. Pa slika je na temi; slika limunadice. To je bilo osvezenje za sve na temi virtuelno, jer ja kafane uzivo ne posecujem. NEsam ja Vam taj tip, za kafane .Sorry, ne moze... taj smajlic ide na svaki moj post. Moj zastitni znak.
![]()

Dobro veče. Mogli bi nešto prezalogajiti u ovoj mijani
![]()

Prave mijane su uvek na kraju atara.A jel mijana još uvek postoji

Prave mijane su uvek na kraju atara.![]()

![]()
I u njih svrcaju i nalaze ih bez pomocnih sprava ............ljudi ....![]()