Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U mijani se može pisati o svemu i svačemu. Postavljač teme nema prednost u odnosu na ostale učesnike foruma. Podforum Subotica ima mene kao moderatora, svaku kritiku možete proslediti na za to predviđeno mesto, a do tada igraćemo po pravilu tolerisanja. Ovde je čak i spam poželjan, ali ne dozvoljavam međusobno prepucavanje.

GDE JE TO PREDVIDJENO MESTO ZA KRITIKU.....KOME MOZEMO DA SE OBRATIMO AKO SMO NEZADOVOLJNI I AKO SMO BEZ RAZLOGA BRISANI I SIKANIRANI.......HVALA. I dok cekamo da nam to kazes malo cu prosetati krstaricom.....

U mijani se može pisati o svemu i svačemu. Postavljač teme nema prednost u odnosu na ostale učesnike foruma. Podforum Subotica ima mene kao moderatora, svaku kritiku možete proslediti na za to predviđeno mesto, a do tada igraćemo po pravilu tolerisanja. Ovde je čak i spam poželjan, ali ne dozvoljavam međusobno prepucavanje.

A TI I TVOJ POST IZBRISALA......Sreca pa sam ga ja sacuvala. Iskustvo.
:eek:

Moram priznati da mi je veoam žao što ne pojedoh jednu "šuhajdu".
150x150_cat58.jpg

Ravan je površina koja se u svakom smeru širi do beskonačnosti. Da je ravna, znači da kroz svaku njenu tačku može biti povučeno beskonačno mnogo različitih pravih koje ona u potpunosti sadrži. Iz ovoga sledi i da svaka ravan prostor u kome se nalazi razgraničava na dva jednaka dela.
Telo je nešto što ima 3 dimenzije, naročito kada se gledaju oči u oči.
Da se u Mijani malo obnovi znanje iz matematike, nije loše, jel'?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back