determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
Privremeno, hvala bogu, i nije nešto posebno određeno, sutra neću ići.Uh...nije ti lako....jel to za stalno ili privremeno ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Privremeno, hvala bogu, i nije nešto posebno određeno, sutra neću ići.Uh...nije ti lako....jel to za stalno ili privremeno ?

Odaj mi tajnu, kako ih poslažeš? Meni su povazdan u zbrci.da se poslažu misli
)

blejit okolo i čekat konobara da donese sledeće ....A sad će bit nove boce ! Samo da ne menjaju to što je unutri !
Poslagat misli ?! Fin naziv za ništa ne raditblejit okolo i čekat konobara da donese sledeće ....
Dobar dan dobar dan ponesite kisobran......pada pada sitna kisa ceo dan.....samo za shevu i sovu.......![]()

Sheva je sheva , a sova je sova , i jedno i drugo nocne ptice . a nocu se zna sta se radi pa kisobran tada netreba .

To su ptice....o kakvoj noci ovaj govori.......khm mhm..........![]()
OVAJ, sta sam ono htela da kazem, ja sam pomislila na seks....Iskreno...Ono sheva i to, al kad je rech o kisobranu povlacim rech......![]()
Shvaceno je kao dobra shala....a ti ne citas pazljivo. Lepo pishe JA sam pomislila......![]()
Sve je o.k.......Jedino ptice odleteshe......![]()

U mijani se može pisati o svemu i svačemu. Postavljač teme nema prednost u odnosu na ostale učesnike foruma. Podforum Subotica ima mene kao moderatora, svaku kritiku možete proslediti na za to predviđeno mesto, a do tada igraćemo po pravilu tolerisanja. Ovde je čak i spam poželjan, ali ne dozvoljavam međusobno prepucavanje.