Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha, vid' poznavalaca "tehnologije" hmelja. :p
hmeljum8.jpg

OVAJ, sta sam ono htela da kazem, ja sam pomislila na seks....Iskreno...Ono sheva i to, al kad je rech o kisobranu povlacim rech......:roll:

Sale na temu ""Keksa "" na pojedine postove medju njima i Vase sam radio tek kad su u njima upotrebljeni pojedini smajliji koji su mogli da se protumace samo na jedan odredjen nacin . A nijednog trenutka nije postojalo nista drugo sem dobre sale .

Ako je neko drugacije tomacio njegov problem .

U mijani se može pisati o svemu i svačemu. Postavljač teme nema prednost u odnosu na ostale učesnike foruma. Podforum Subotica ima mene kao moderatora, svaku kritiku možete proslediti na za to predviđeno mesto, a do tada igraćemo po pravilu tolerisanja. Ovde je čak i spam poželjan, ali ne dozvoljavam međusobno prepucavanje.

U mijani se može pisati o svemu i svačemu. Postavljač teme nema prednost u odnosu na ostale učesnike foruma. Podforum Subotica ima mene kao moderatora, svaku kritiku možete proslediti na za to predviđeno mesto, a do tada igraćemo po pravilu tolerisanja. Ovde je čak i spam poželjan, ali ne dozvoljavam međusobno prepucavanje.

Ako ja u momentu kada Novak Djokovic pobedi i postane najbolji na svetu a predstavlja drzavu SRBIJU navijam i napisem SRBIJA SRBIJA ......onda to nije prepucavanje........i nije nikako za brisanje.nego za PONOS .......jedino ako tu nije nesto drugo u pitanju pa zasmetalo malo....sa sve TRI PRSTA.......B R U K A.......Vazno je da nije obrisano raznorazno pljuvanje po nekim politickim temama a postovi na njima su krajnje neprimereni i tendeciozni. NOVAK NOVAK NOVAK.....Jel sad dobro:roll::roll::roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back