Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji crni sneg, nemoj da me plašiš, ja se već pripremam za prolećez:lol: danas bili u Senti, naišla na jednu poznanicu i ona me uputila kod Čakija - "Extraform" ima na metar kolko voleš eko kože, ali 944din košta, nekako mi bilo mLogo skupo za kuhinjske stolice, pa sam rešila ko prava domaćica da sašijem navlake i da ih lepo skidam i perem po volji, a kad mi dosade, sašijem nove, ipak je štof jeftiniji, a neću štof kupovati.
Eto, ja bila danas vredna i korisna sama sebi z;)

Pa Ti bila u Senta -varos ,to velika varos z;)

Niste uleteli u radar kod "" Csalogány Kacsma "" kod Adorjana ???? Tamo im je baza po novom .Kriju se kod ZSt. u zbunju .

Caki je uvek bio Apoteka , skup do zla boga i zato Ti ga nisam preporucio.

Spremi lopata za sneg , evo ga ujutro jedno 5-10 centima . :deda::deda:

:bob::bob:

Ma i one koje si mi preporučio nisu jeftinije, nekih 20din. a kod Čakija izbor da padneš na dupe, ali ipak, fala ne bih, a za sneg što kažeš, lopatu nisam ni vraćala u šupu, nisam ni ja od juče.z;)

Dobar dan... :)

Kod mene noćas bilo uzbudljivo...oko 11 sati pokušana provala kod komšija, pa izletela milicija, pa i ovi iz službe nadzora pošto imaju alarm....celu noć sam posle dežurala , do 4 nisam mogla zaspati, sve sam osluškivala...pa imala utisak da se otvaraju moja garažna vrata pa sam 3 puta išla da proveravam.... sad kad razmislim ,da su se provalnici okomili na moju garažu i da sam ih zatekla na delu, mogli su me klepiti samo tako....inače je do sada nisam zaključavala, već samo kola....ali ću da idem kupiti katanac .....ma da to ih neće sprečiti ako su se nameračili...

Dobar dan... :)

Kod mene noćas bilo uzbudljivo...oko 11 sati pokušana provala kod komšija, pa izletela milicija, pa i ovi iz službe nadzora pošto imaju alarm....celu noć sam posle dežurala , do 4 nisam mogla zaspati, sve sam osluškivala...pa imala utisak da se otvaraju moja garažna vrata pa sam 3 puta išla da proveravam.... sad kad razmislim ,da su se provalnici okomili na moju garažu i da sam ih zatekla na delu, mogli su me klepiti samo tako....inače je do sada nisam zaključavala, već samo kola....ali ću da idem kupiti katanac .....ma da to ih neće sprečiti ako su se nameračili...

:worth::worth::super: Da se Tebi nije nista desilo . , i da kod Tebe nisu probali provalu. .

Vrlo verovatno nisu dobro tipovali kad su probali provalu kod zgrade sa video i alarm obezbedjenjem .

Glavno da si Ti ziva i zdrava i da nije kod Tebe probano .Zamisli da su te klepili kako bi dosla iduce nedelje na kaficu ako budes imala slobodnog vremena .A ocekujem i ostale drage forumasice .

:worth::worth::super: Da se Tebi nije nista desilo . , i da kod Tebe nisu probali provalu. .

Vrlo verovatno nisu dobro tipovali kad su probali provalu kod zgrade sa video i alarm obezbedjenjem .

Glavno da si Ti ziva i zdrava i da nije kod Tebe probano .Zamisli da su te klepili kako bi dosla iduce nedelje na kaficu ako budes imala slobodnog vremena .A ocekujem i ostale drage forumasice .

:hahaha: došla bih makar i zavijene glave...sigurno nisu znali da je postavljen alarm, jer se sa ulice ne vidi ta spoljna jedinica i sirena.... pre dve godine su , ovde nedaleko od mene opljačkane neke kuće u nizu.... i to nekoliko, ali one koje su imale vidljivi alarm, nisu ni pokušane...

A gde smo mogli videti tu sliku? Sve što si postavio su veličine buve.
Budem prisutna u "Bodišu", 100%.

deka i baka .gif

Poslednja izmena:
Ti braco ko da daješ oglas za ženidbuz;)z;)z;)

z:)z:) Greska .

Ja samo na vreme obavestavam drage forumasice kad cu biti u SU da bi mogle da isplaniraju svoje vreme ako eventualno zele da se druzimo i u stvarnosti a ne samo virtuelno.

A kad bi davao oglas za zenidbu on bi ovako glasio ::z:pz:p

Tih,miran i pomalo krvolocan ,
Siroma ko crkveni mis ,
Gadan kao lopov,
bezobrazan kao pijacna muva,
i komaca bi u letu.........................
otac petoro zvanicne i ko zna koliko nezvanicne dece

Trazim slicnu dusu bez obaveza z:mrgreen:z:mrgreen:

:amen::hahaha1::hahaha1:

Poslednja izmena:
z:)z:) Greska .

Ja samo na vreme obavestavam drage forumasice kad cu biti u SU da bi mogle da isplaniraju svoje vreme ako eventualno zele da se druzimo i u stvarnosti a ne samo virtuelno.

A kad bi davao oglas za zenidbu on bi ovako glasio ::z:pz:p

Tih,miran i pomalo krvolocan ,
Siroma ko crkveni mis ,
Gadan kao lopov,
bezobrazan kao pijacna muva,
i komaca bi u letu.........................
otac petoro zvanicne i ko zna koliko nezvanicne dece

Trazim slicnu dusu bez obaveza z:mrgreen:z:mrgreen:

:amen::hahaha1::hahaha1:

S' ovim oglasom nema šanse da se oženiš:zskace: nama ženskima dosta i nas samih a ne da trpimo nekakve budibogsnama tipove koji misle da vrede više no što zaista vrede, ne se ljutiš, oglas mi tako nekako ZVUČIIIIIIIIIIIIIIIII

S' ovim oglasom nema šanse da se oženiš:zskace: nama ženskima dosta i nas samih a ne da trpimo nekakve budibogsnama tipove koji misle da vrede više no što zaista vrede, ne se ljutiš, oglas mi tako nekako ZVUČIIIIIIIIIIIIIIIII

Ni nemam nameru da se zenim .Dosta mi je bilo tri puta .

A ako nisi razumela da je tekst zajebavanje na SOPSTVENI racun , onda zalim slucaj .

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back