gost 41899
Aktivan član
- Poruka
- 1.739
Dobro veče SuboticO, uh ala ovde duva promaja, ja imam opravdanje, crko komp, a vi???
Ja vec mislio da te sneg zavejao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče SuboticO, uh ala ovde duva promaja, ja imam opravdanje, crko komp, a vi???
danas bili u Senti, naišla na jednu poznanicu i ona me uputila kod Čakija - "Extraform" ima na metar kolko voleš eko kože, ali 944din košta, nekako mi bilo mLogo skupo za kuhinjske stolice, pa sam rešila ko prava domaćica da sašijem navlake i da ih lepo skidam i perem po volji, a kad mi dosade, sašijem nove, ipak je štof jeftiniji, a neću štof kupovati.

ja već pomislila dolazi proleće.
Pa Ti bila u Senta -varos ,to velika varos
Niste uleteli u radar kod "" Csalogány Kacsma "" kod Adorjana ???? Tamo im je baza po novom .Kriju se kod ZSt. u zbunju .
Caki je uvek bio Apoteka , skup do zla boga i zato Ti ga nisam preporucio.
Spremi lopata za sneg , evo ga ujutro jedno 5-10 centima .
![]()

Dobar dan...
Kod mene noćas bilo uzbudljivo...oko 11 sati pokušana provala kod komšija, pa izletela milicija, pa i ovi iz službe nadzora pošto imaju alarm....celu noć sam posle dežurala , do 4 nisam mogla zaspati, sve sam osluškivala...pa imala utisak da se otvaraju moja garažna vrata pa sam 3 puta išla da proveravam.... sad kad razmislim ,da su se provalnici okomili na moju garažu i da sam ih zatekla na delu, mogli su me klepiti samo tako....inače je do sada nisam zaključavala, već samo kola....ali ću da idem kupiti katanac .....ma da to ih neće sprečiti ako su se nameračili...

Da se Tebi nije nista desilo . , i da kod Tebe nisu probali provalu. .Da se Tebi nije nista desilo . , i da kod Tebe nisu probali provalu. .
Vrlo verovatno nisu dobro tipovali kad su probali provalu kod zgrade sa video i alarm obezbedjenjem .
Glavno da si Ti ziva i zdrava i da nije kod Tebe probano .Zamisli da su te klepili kako bi dosla iduce nedelje na kaficu ako budes imala slobodnog vremena .A ocekujem i ostale drage forumasice .
došla bih makar i zavijene glave...sigurno nisu znali da je postavljen alarm, jer se sa ulice ne vidi ta spoljna jedinica i sirena.... pre dve godine su , ovde nedaleko od mene opljačkane neke kuće u nizu.... i to nekoliko, ali one koje su imale vidljivi alarm, nisu ni pokušane...došla bih makar i zavijene glave...sigurno nisu znali da je postavljen alarm, jer se sa ulice ne vidi ta spoljna jedinica i sirena.... pre dve godine su , ovde nedaleko od mene opljačkane neke kuće u nizu.... i to nekoliko, ali one koje su imale vidljivi alarm, nisu ni pokušane...

Dobio sam pouzdanu informaciju da ce u cetvrtak u 10 u "" Bodisu "" biti jedan ""dedica" kao sa slike samo sa malo vise ""satirane"" kose ,crnim brkovima i fotogrej naocarima .
Takodje su mi rekli da ce obavestenje biti istaknuto u " Mijani "
![]()
A gde smo mogli videti tu sliku? Sve što si postavio su veličine buve.kao sa slike
A gde smo mogli videti tu sliku? Sve što si postavio su veličine buve.
Budem prisutna u "Bodišu", 100%.
Ne volim zimu ali šta da radim ne zvisi od mene
gde si melita, ti začas nestaneš
malo se ukažeš ko gospa iz Međugorja
sve vas pozz
objavite kada je sastanak sledeće nedelje u Bodišu![]()

Dobio sam pouzdanu informaciju da ce u cetvrtak u 10 u "" Bodisu "" biti jedan ""dedica" kao sa slike samo sa malo vise ""satirane"" kose ,crnim brkovima i fotogrej naocarima .
Takodje su mi rekli da ce obavestenje biti istaknuto u " Mijani "
![]()

Ti braco ko da daješ oglas za ženidbu![]()

Greska . 

Greska .
Ja samo na vreme obavestavam drage forumasice kad cu biti u SU da bi mogle da isplaniraju svoje vreme ako eventualno zele da se druzimo i u stvarnosti a ne samo virtuelno.
A kad bi davao oglas za zenidbu on bi ovako glasio ::
Tih,miran i pomalo krvolocan ,
Siroma ko crkveni mis ,
Gadan kao lopov,
bezobrazan kao pijacna muva,
i komaca bi u letu.........................
otac petoro zvanicne i ko zna koliko nezvanicne dece
Trazim slicnu dusu bez obaveza
![]()
nama ženskima dosta i nas samih a ne da trpimo nekakve budibogsnama tipove koji misle da vrede više no što zaista vrede, ne se ljutiš, oglas mi tako nekako ZVUČIIIIIIIIIIIIIIIIIS' ovim oglasom nema šanse da se oženišnama ženskima dosta i nas samih a ne da trpimo nekakve budibogsnama tipove koji misle da vrede više no što zaista vrede, ne se ljutiš, oglas mi tako nekako ZVUČIIIIIIIIIIIIIIIII