Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo pica ce ublaziti sve ....
9f3f1ab59bc34a297b15ac6422fc1624-1.jpg

Malo pica ce ublaziti sve ....
Kad smo već kod pića, a idu praznici, moram vam preporučiti Bejlis u domaćoj izvedbi, fantastičan je!

200 gr kapućina (vanilin ili čok. ukus), izmešati u malko vode, dodati 3 dcl slatke pavlake (najbolje one prave, domaće), u to dodati 2 vanilin šećera, 1 supenu kašiku prah šećera i 2 žumanca. Na kraju dodati 2 dcl ruma. Dobro izmutiti mikserom. Ako vam se učini da je liker gust, dodajte malko mlekca.

Kad smo već kod pića, a idu praznici, moram vam preporučiti Bejlis u domaćoj izvedbi, fantastičan je!

200 gr kapućina (vanilin ili čok. ukus), izmešati u malko vode, dodati 3 dcl slatke pavlake (najbolje one prave, domaće), u to dodati 2 vanilin šećera, 1 supenu kašiku prah šećera i 2 žumanca. Na kraju dodati 2 dcl ruma. Dobro izmutiti mikserom. Ako vam se učini da je liker gust, dodajte malko mlekca.

mmmmm....zvuči primamljivo..... :)

Ako ja ovo popijem što si napisala "oma ću kazat ko je kaki čovik" a baš sam se naoštrila. Pitam se je zašto mi u ovoj mijani idemo po sistemu dobar dan i doviđenja?
Mislim da bi mogli diskutovati o raznim temama i lupetarati - u mijani se može sve.
Divan ne mora biti pametan a i može.
E ovako da vam kažem; jako mi je žao ovih ljudi koji su poplavljeni - nemam reči.
A popi..ila sam jer gledam farmu i ne mogu da svatim onu čepulju Vendi kako može sebi dozvoliti da je drpa onaj Ekrem i uopšte to njeno ponašanje ne svatam bez obzira što to sve radi za pare.
Tako pa sad kažite da sam nenormalna što gledam farmu.
Popite i vi koju po onom recepisu pa da divanimo, kažite ko vas nasekiro, ko vas razveselio, napišite koji vic.
Srdim se kad neko kritikuje Suboticu a stvarno smo čudni, malo nas ima na forumu ( i to baš nije uobičajeno, meni se moje drugarice čude, kažu to je za mlade) Svaka čast Goliji i Determinanti oni su redovni!
Mislim da je red kad se otvori forum prvo svratit u mijanu a moraćemo ko sektaši vrbovat ljude da se nakače na forum.
Ajd' pa laku noć:besna:

:D Laku noc sviraci . :whistling:

Zao mije svih ljudi koji su stradali u poplavama i zemljotresu . Bio sam u Skoplju kao pitomac VMTA . Strava .Slke koje se nazaboravljaju , ani poplave Dunava . .

Divana emisija o "" cruzerima "" na DIscoveriju. Zivot posade dok se krem zabavlja .

Inace sam vec mislio da mi se "" generacija "" (Magdalena 48 ) izgubila zauvek iz mehane .

A picence nije lose i to samo zbog "" mornarskog mleka "":super::super:

Vid' ti ove koji su noćas bili! Došli pred sam fajront, haha.
Zorice, to da na forumima borave samo mlađi je puka izmišljotina i to pričaju ljudi sa brdom predrasuda.
Elem, što se tiče pićenca, ja ću ga napraviti tamo negde pred Novu, pa cuclati sa onima koji naiđu, a možda ponesem u "unučiću" kad budem išla na trg.
Golija, ako navratiš u Su, možeš doći na "mornarsko mleko". :)

Generacijo hvala na ispravci. :worth:Svi su oni iz serije A priblizno istih karakteristika ," Inpedence "je pretposlednji iz te serije

Determinanta hvala na pozivu.:hvala::lol::ok: U SU odnosno Palic treba da idem iduce nedelje da nadjem skolskog druga iz OS . Zivi na Palicu .Nismo se videli 50godina , a nije bio ni na jubilarnom susretu ove godine :(.Jedva sam ga pronasao gde zivi.:D

Cecika nije tesko se ukrcati na ovakvu ladju ,samo par evrica i put do maticne luke . A posle moze i muzika al bez Titanika .:klap::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back