cecikaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.032
Malo pica ce ublaziti sve ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.a gde si brljao Golijat........priznaj......ma briga te , niko nije savrsen......
![]()
Imas pravo. Briga me . .
Ko nezna za salu i njegov problem

Što si vredan danas Golija, ja malo svratila da vidi, koga ima u mijani i usput da Vas sve pozdravim![]()
Kad smo već kod pića, a idu praznici, moram vam preporučiti Bejlis u domaćoj izvedbi, fantastičan je!Malo pica ce ublaziti sve ....
Kad smo već kod pića, a idu praznici, moram vam preporučiti Bejlis u domaćoj izvedbi, fantastičan je!
200 gr kapućina (vanilin ili čok. ukus), izmešati u malko vode, dodati 3 dcl slatke pavlake (najbolje one prave, domaće), u to dodati 2 vanilin šećera, 1 supenu kašiku prah šećera i 2 žumanca. Na kraju dodati 2 dcl ruma. Dobro izmutiti mikserom. Ako vam se učini da je liker gust, dodajte malko mlekca.

Svi su oni iz serije A priblizno istih karakteristika ," Inpedence "je pretposlednji iz te serije 

U SU odnosno Palic treba da idem iduce nedelje da nadjem skolskog druga iz OS . Zivi na Palicu .Nismo se videli 50godina , a nije bio ni na jubilarnom susretu ove godine
.Jedva sam ga pronasao gde zivi.

ja sam karton turio , a Vi kako ocete .
"" Svirci moji jos se smije iz cokanja"" 

Dobro jutro svima, ja ko svaka normalna žena ujutro odma uz kaficu svratim u mijanu da Vas pozdravim.
Nemojte mene izostavit iz važnih događaja![]()

Da ne bude da izvrdavam, Golija, eno ti na pp moj broj mobilnog, a cure koje ovo čitaju nek' se jave da li su voljne da popijemo popodnevno pićence.