Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Да ли је могуће да се мигранти, сви, значи око њих 50 000, некако спусте до прихватног центра у Бујановцу....
као тамо да их чувају, итд...и онда преко ноћи обуку униформе УЧК?
50 000, а можда и 70 - 80 000, талибана, који једва чекају да погину, да иду у рај, су страшна сила.
Ако их Турска наоружа....Беч им неће бити далеко...
....
Мир нема алтернативу, ми смо велики борци за мир, али шта радити ако има неких који и не мисле тако?
Шта ћемо онда? Да дижемо барикаде? Ал где? Код Младеновца?
....
Са Албанцима смо последњих 300 година у рату, не видим разлога да не буде тако и следећих барем 50.
КФОР/НАТО....нико и не зна колико и које опреме и технике имају, вероватно би им то све предали и отишли
до атине на лет авионом кући...ако додамо и војску државе Албаније...
1. Да ли је ово могуће да се деси?
2. Ако јесте, како спречити?
Ми сад да смо паметни, да распишемо РЕФЕРЕНДУМ, па ако народ то жели,
присајединити се руско-србском државном савезу, и распоредити сармате и цирконе....и мирно спавати.
После тога би наш пример следиле Бугарска, Р. Србска и Црна Гора, а и Македонија, и коначно би се исправиле грешке у последњих 1500 година које смо радили.
Добро дошла је и Словачка и Мађарска, па и Румунија, зашто да не?
као тамо да их чувају, итд...и онда преко ноћи обуку униформе УЧК?
50 000, а можда и 70 - 80 000, талибана, који једва чекају да погину, да иду у рај, су страшна сила.
Ако их Турска наоружа....Беч им неће бити далеко...
....
Мир нема алтернативу, ми смо велики борци за мир, али шта радити ако има неких који и не мисле тако?
Шта ћемо онда? Да дижемо барикаде? Ал где? Код Младеновца?
....
Са Албанцима смо последњих 300 година у рату, не видим разлога да не буде тако и следећих барем 50.
КФОР/НАТО....нико и не зна колико и које опреме и технике имају, вероватно би им то све предали и отишли
до атине на лет авионом кући...ако додамо и војску државе Албаније...
1. Да ли је ово могуће да се деси?
2. Ако јесте, како спречити?
Ми сад да смо паметни, да распишемо РЕФЕРЕНДУМ, па ако народ то жели,
присајединити се руско-србском државном савезу, и распоредити сармате и цирконе....и мирно спавати.
После тога би наш пример следиле Бугарска, Р. Србска и Црна Гора, а и Македонија, и коначно би се исправиле грешке у последњих 1500 година које смо радили.
Добро дошла је и Словачка и Мађарска, па и Румунија, зашто да не?