Krishna
Elita
- Poruka
- 23.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta nas pozivas sve da svadja bude kvalitetnija?
Јашта.Sta nas pozivas sve da svadja bude kvalitetnija?
![]()
Gruban će da plače nad migrantom zato što je uhapšen.Јашта.
Грудобрана да видим на чијој је страни овај пут. Јербо он час навија за западњаке а пљује све не-западњаке, а час прижељкује пропаст запада и навија да га обојени потпуно униште.
Код њега се никад не зна. Сваки дан мења ставове и идеологију...Gruban će da plače nad migrantom zato što je uhapšen.![]()
Prije neki dan mi je opet vikao da sam ustasa, kada sam slavio HDZ i SNS uz Thompsona.Јашта.
Грудобрана да видим на чијој је страни овај пут. Јербо он час глорификује и навија за западњаке а пљује све не-западњаке, а час прижељкује пропаст запада и навија да га обојени потпуно униште.
Muslimani su isprovocirani. Gdje god okrenu posuda neka katolička crkva. Naravno da im živci pucaju pa onda propucaju.
Muslimani su isprovocirani. Gdje god okrenu posuda neka katolička crkva. Naravno da im živci pucaju pa onda propucaju.![]()
Podsjecas me na jednog indexasa, taj mi je uvijek stavljao tu sliku.
Odvratno!![]()
Папа Језуита пере и љуби ноге афричким и азијским муслиманским мигрантима, те позива владе европских земаља да их приме и удоме. Јасно је као дан да РЦ односно Језуити гурају мигранте у Европу заједно са још неким зликовачким центрима моћи. Католичка црква је организација која је посејала највише зла у историји људског рода, убедљиво најпокваренија организација која је постојала и која постоји.Podsjecas me na jednog indexasa, taj mi je uvijek stavljao tu sliku.
![]()
То је неко други. Никад нисам писа тамо.Krishna, oli si ti pisao na index-forumu?
![]()
Kako je moguce da njihov papa moze da pere i ljubi noge ljudima koji ne veruju ili su cak otvoreno stali protiv Isusa i njegovog ucenja.
Kaže li zašto ga je ubio ? Da li je ovaj pokušavao da ga vrbuje u papiste ?
Ваљда у Руанди живе римокатолици?