Мигрант из Руанде спалио катедралу и убио свештеника у Нанту

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta nas pozivas sve da svadja bude kvalitetnija?

:heart2::heart2::heart2:
Јашта.
Грудобрана да видим на чијој је страни овај пут. Јербо он час глорификује и навија за западњаке а пљује све не-западњаке, а час прижељкује пропаст запада и навија да га обојени потпуно униште.

Јашта.
Грудобрана да видим на чијој је страни овај пут. Јербо он час навија за западњаке а пљује све не-западњаке, а час прижељкује пропаст запада и навија да га обојени потпуно униште.
Gruban će da plače nad migrantom zato što je uhapšen. :hahaha:

Јашта.
Грудобрана да видим на чијој је страни овај пут. Јербо он час глорификује и навија за западњаке а пљује све не-западњаке, а час прижељкује пропаст запада и навија да га обојени потпуно униште.
Prije neki dan mi je opet vikao da sam ustasa, kada sam slavio HDZ i SNS uz Thompsona.

Evo tu:

https://forum.krstarica.com/threads...erivata-radikala.927558/page-18#post-43045593

A samo sam napisao: "Eh sto im se povampire lica, kad se vije nasa SNS-ica, sveta zastava."

E707A214-31C6-4E62-960C-FAC1C4463E40.jpeg

Podsjecas me na jednog indexasa, taj mi je uvijek stavljao tu sliku.

:rotf:
Папа Језуита пере и љуби ноге афричким и азијским муслиманским мигрантима, те позива владе европских земаља да их приме и удоме. Јасно је као дан да РЦ односно Језуити гурају мигранте у Европу заједно са још неким зликовачким центрима моћи. Католичка црква је организација која је посејала највише зла у историји људског рода, убедљиво најпокваренија организација која је постојала и која постоји.

Poslednja izmena:
Ваљда у Руанди живе римокатолици?

Da. Mada ima svega. Baptisti itd. Ali uglavnom katolici. I oni su zestoki vernici.

Imam nekoliko prijatelja iz Ruande i znam kako je stanje tamo.

A sto se tice ovoga. Postoje dvije opcije :

- ili se radi o hriscanskom teroristi koji je zeleo da nametne svoj radikalni stav popu i crkvi

- ili je rec o ljubavnoj tragediji izmedu popa i ovoga iz ruande. Pop odlucio da stavi tacku na njihovu guznu relaciju a to se nije svidelo "migrantu" i u emotivnom naletu spalio i popa i crkvu. Svasta moze da se desi kada se srce slomi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back