Poydrav svima pocetnik sam pa moram da posaljem tri poruke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uki, marina, luka, marko, jeca, andjele, cvika, natasa, bilja, druga natasa... svi... 
hehe, da znas kako je nama jos prosle godine bilo....Mnogo cool, ali sad, eto, svi odose.... da ne kazem u pm...Ima li ikad ovde ikoga???? Pa stvarno nije fer, pre je bilo ljudi koliko god volis, cak ne znas od guzve ni ko se sa kime vise dopisuje, a sada, mrtvilo, nedostaje mi staro drustvo...![]()
![]()
![]()
Uki, marina, luka, marko, jeca, andjele, cvika, natasa, bilja, druga natasa... svi...
![]()

Ima li ikad ovde ikoga???? Pa stvarno nije fer, pre je bilo ljudi koliko god volis, cak ne znas od guzve ni ko se sa kime vise dopisuje, a sada, mrtvilo, nedostaje mi staro drustvo...![]()
![]()
![]()
![]()

Sad se ja javim pa za dva sata neko drugi i sve tako....

Ima li ikad ovde ikoga???? Pa stvarno nije fer, pre je bilo ljudi koliko god volis, cak ne znas od guzve ni ko se sa kime vise dopisuje, a sada, mrtvilo, nedostaje mi staro drustvo...![]()
![]()
![]()
![]()

Ali, vi, naravno još uvek ne znate ko sam - Ja? Ne binite se, babojezovići, Walburga je na pravom mestu došla da unese revolucionarne promene.