Midnight Stand-Up Club

Udje plavusa u banku grada New Yorka potrazi sluzbenika za
pozajmice. Kaze mu da ide u Evropu poslovno na dve nedelje, i zeli pozajmicu od $5,000.
Sluzbenik joj odgovori da za to treba da ostavi nekakvu garanciju, pa plavusa izvadi kljuceve svog novog Rolls Roycea parkiranog na ulici ispred
banke. Ljudi sve provere, i banka se slozi da uzme auto kao garanciju
za pozajmicu.
Predsednik banke i njegovi zaposlenici su se svi dobro nasmejali na
racun plavuse jer je iskoristila svoj $250,000 vredni Rolls kao garanciju za pozajmicu od $5,000.
Zatim zaposlenik banke odveze Rolls u bancinu podzemnu garazu i parkira ga tamo.
Dve nedelje kasnije,plavusa se vrati, isplati dug, i jos plati naknadu od $15,41.Sluzbenik joj kaze, "Gospodjice, jako smo srecni sto smo poslovali s Vama, i ova je transakcija protekla vrlo glatko, ali smo malo zbunjeni.
Dok ste bili odsutni, proverili smo vas, te smo saznali da ste multimilionerka. Ono sto nas zbunjuje je, zasto ste se mucili sa pozajmljivanjem $5,000?"

Plavusa odgovori:
"A gde bih drugo u New Yorku mogla da parkiram svoj auto na dve nedelje za samo $15.41!

ovo je valjda jedini vic u kome je plavusa ispala pametna

crnogorci ne wole srbe? ma daj, koliko naroda ovamo sto ziwe u crnoj gori a smatraju se srbima, ja se smatram crnogorcem, al vas uopste ne mrzim, cak naprotiv

Pa citaj malo bolje sta sam ja pisala..........
ja sam rekla da ne znam za to,ali da znam da volEte Srpkinje...........i u to se o5 i uverih :zcepanje: :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dje ste ljudovici??/
sta ima??kako 'te??

pozzzz sa mora za sve......... :zag::zag::zag::zag::zag: :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

kumicu za tebe jedan poceban :cmok2: :mrgreen:

Policija upozorava sve muškarce koji posećuju klubove, barove i kafiće, da paze kada im neka žena ponudi piće.

Mnoge žene koriste drogu za silovanje na sastanku zvanu "Pivo".

Droga se nalazi u tečnom stanju i svuda je ima: u flašama, pikslama, u burićima i na točenje..

Pivo koriste ženski seksualni napadači na žurkama i u barovima da bi ubedile svoje muške žrtve da idu njihovim kućama i da spavaju sa njima.

Ženi je dovoljno da navede tipa da popije nekoliko komada Piva i onda ga jednostavno pozove svojoj kući na seks bez obaveza.

Muškarci ispadnu bespomoćni ovakvim nastupom. Posle nekoliko Piva, muškarci podležu želji da spavaju sa odvratno pokvarenim, ružnim ženama, koje ih, normalno, nikada ne bi privukle.

Posle pijenja Piva, muškarci se često bude sa bledim sećanjem na to šta im se dogodilo prethodne noći, najčešće sa dalekim osećajem da se nešto loše dogodilo.

U drugim prilikama, ovi nesrećnici bivaju lišavani svojih životnih ušteđevina, putem poznate prevare zvane "veza". U najgorim slučajevima, žene bivaju dovoljno lukave da uhvate nespremne muškarce u duži oblik ropstva i kažnjavanja, poznat kao "brak".

Muškarci su mnogo prijemčiviji na ovu varijantu posle korišćenja Piva i posle seksualne ponude od strane grabljivih ženki.

Molim vas, prosledite ovo upozorenje svim muškarcima koje poznajete.

Ako ste žrtva ove "Pivske" prevare, postoje udruženja za podršku muškarcima, gde možete da popričate o užasnim pojedinostima ovih susreta sa slično prevarenim muškarcima.

Najbližu grupu za podršku potražite u tel. imenicima, pod "Kursevi pecanja i ribolova", ili "Škola lova".
:D
:bye:

Policija upozorava sve muškarce koji posećuju klubove, barove i kafiće, da paze kada im neka žena ponudi piće.

Droga se nalazi u tečnom stanju i svuda je ima: u flašama, pikslama, u burićima i na točenje..

Pivo koriste ženski seksualni napadači na žurkama i u barovima da bi ubedile svoje muške žrtve da idu njihovim kućama i da spavaju sa njima.

Ženi je dovoljno da navede tipa da popije nekoliko komada Piva i onda ga jednostavno pozove svojoj kući na seks bez obaveza.

Muškarci ispadnu bespomoćni ovakvim nastupom. Posle nekoliko Piva, muškarci podležu želji da spavaju sa odvratno pokvarenim, ružnim ženama, koje ih, normalno, nikada ne bi privukle.

Posle pijenja Piva, muškarci se često bude sa bledim sećanjem na to šta im se dogodilo prethodne noći, najčešće sa dalekim osećajem da se nešto loše dogodilo.

U drugim prilikama, ovi nesrećnici bivaju lišavani svojih životnih ušteđevina, putem poznate prevare zvane "veza". U najgorim slučajevima, žene bivaju dovoljno lukave da uhvate nespremne muškarce u duži oblik ropstva i kažnjavanja, poznat kao "brak".

Muškarci su mnogo prijemčiviji na ovu varijantu posle korišćenja Piva i posle seksualne ponude od strane grabljivih ženki.

Ako ste žrtva ove "Pivske" prevare, postoje udruženja za podršku muškarcima, gde možete da popričate o užasnim pojedinostima ovih susreta sa slično prevarenim muškarcima.

Najbližu grupu za podršku potražite u tel. imenicima, pod "Kursevi pecanja i ribolova", ili "Škola lova".

...i ja volim pivo,...a ovo je strašno,...i meni treba zaštita,...da me ne bi neka,....neiskustvo se plaća...da li je 100, moj sretan broj,...

eto ja cu biti fina,pa cu reci i za jos jednu drogu pod nazivom Loza..........xDDD
ili su bar to moje drugarice koje se bave time koristile (ja cu sada da se napravim fina i da kazem da to nisam radila :mrgreen: ).......... :zper:

inace......ello ppl...........kako 'te?? sta ima novo?? evo ja se vratila sa mora..........:mrgreen::brus:

Back