wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
Naravno. (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tek su je sada nashli? lolz...Pa gde cesh otici?Evo sad mi je bila milicija na vrata
Danas su nasli ispred moje zgrade ukopanu bombu iz 2. svjetskog rata i moraju se 3 okolne zgrade, ukljucujuci i moju evakuisati sjutra od 10h do 12h![]()

Pa gde cesh otici?![]()

Ma glupost...
Ja bih mogla da se manem knjige, ako hocu da legnem oko 12 ali kako sam krenula... uf, postala sam kampanjac... grrr...

Da si ti ziva i zdrava, pa cemo lako za to![]()

Lolz.
Tachno... ali... ovako budem do 22,23 h na netu, a onda uchim do 1 ujutru... ustanem u shest i budem nadrndana ceo dan...![]()

Losa organizacija vremena, to ti je moja dijagnoza
Sve moze da se stigne![]()
Tachno. (:
Pusti to, no sto cu ja sa bombom, evo u zgradu se napravi fama![]()

zoooooooooop
Sta radis Maso?
Ti uopste ne dolazis na pub, a?
E Stole vidim chuo si se sa Bu. Shta ona? Ja nikako da je navatam... a izgubila sam papirche sa njenim fixnim... =/
Sta sta ona?
Ni ja nikako da je zivatam
salim se
nishta slusa se muzika....kod tebe??
ne tamo sam pre dolazila,ali vremenom sam prestala jer tamo ima drustvo koje je stalno zajedno i kad neko drugi dodje iskuliraju ga tako da ni ne idem tamo samo ovde na tenis i na automobilizam.......

Takodje...Cvija i elitni odredi
Kako nekoga iskuliramo? Ja se uvbek javim, ali onaj ko je nov i ko tek dodje samo kaze "cao" i odeA ti nisi nova!
![]()
![]()
![]()
Vozis kola?![]()

ma nebitno ja sam uvek ovde....ma ne vozim ja nego pratim f1.....vozicu ih za dve godine....![]()
A da...secam se da volis formulu1![]()
![]()
![]()
Sa Bu?Sta sta ona?
Ni ja nikako da je zivatam
salim se
Pa nista...samo mi se izvinjavala sto me je par puta ispalila na msn-u...i pricali smo malo o ljubavi, i tako
Valjda si se i ti cula sa njom na msn-u skorije?![]()

haha da......inace sta ima novo nisam te dugo videla ovde???
Kod tebe? Pa prestao sam da dolazim posto su svi na pubu