Microsoft Windows XP Tricks & Gadgets

• Začetnik teme Začetnik teme DEVIL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Када желим да укључим виндовс медиа плејер, појављује се седећа порука:

The file wmploc.dll has a version number of 8.0.0.4478 where 10.0.0.3646 was expected.
Widows Media Player is not installed properly and must be reinstalled.
Do you want to install the Player from Microsoft web site?

Наравно да не желим да посетим њихов сајт. Шта чинити?
Претпостављам да се ово јавља зато што је био укључен Remote Assistance u Control Panelu.
Скинуо сам најновији WMP 11, инсталирао, деинсталирао, инсталирао, ал невреди.
Помозите ми, несрећан сам.

Ову поруку сам добио пре него што сам покушао да инсталирам WMP 11, тачније када сам се прикачио на нет са овог рачунара. Покушао сам да инсталирам прво старију верзију са илегалног ХРа, али неће...
Изгледа да био укључен аутоматски апдејт.
јбг

Dobro bre Zaimb... jel ti to sve nas ovde zayebaš ili si beše završila neku Specijalnu školu, ali ne onu za talentovanu decu?! Ovo pitanje si postavljala već nekoliko puta i temu si otvorila, ako si kojim slučajem zaboravila gde se nalazi, evo ja ću ti pomoći... RESTORE pa još jednom dobro iščitaj sve postove, jer ti je na to pitanje ODGOVORENO! A to što ti nisi zadovoljna odgovorom, to je tvoj problem i prestani već jednom da nas daviš kojekakvim nebuloznim fix idejama, jer za sve postoje granice tolerancije, a ti si ih bogami davno prešla!

MOLIM VAS ZA POMOC!

Da li znate naziv programa putem koga mogu da nastelujem vreme kada hocu da mi se ugasi kompjuter? Hvala unapred!

Pa to mozes uraditi preko MS-DOS-a

prvi nacin je da jednostavno ukucas komandu :

shutdown -s -f -t "1234" (1234 je broj sekundi za koliko ce se izvrsiti gasenje)

komanada -c je komanda za komentar u koliko zelis da ga ostavis npr.

shutdown -s -f -t "1234 -c "komentar"

Drugi komplikovaniji nacin nacin jeste da napravis batch file sa komandom:

@echo off
shutdown -s -f -t "00"

i sacuvas ga npr. pod imenom "gasenje.bat"

Zatim odes u MS-DOS i ukucas sledecu komandu:

at 00:00 /every:W C:\Program Files\gasenje.bat

I tvoj racunar ce se ugasiti npr. svake srede tacno u ponoc.

E sada ja imam jedno pitanje:

Da li postoji neki editor u TUNE UP programu kako bih mogao da editujem sam welcome screen sliku koju zelim da postavim.?

Back