bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
upravo zbog tog proseravanja te i prozivam.. nisam vise mogao da gledam, doqrcilo mi..do malopre nisi ni znao sta je uzrok tome sto ti se dhcp server nije digao, a sad znas ponesto o bekapu dhcp servera.. vidim, ucio si kod kuce.. neka, neka, manje ces da valjas gluposti.. a i bekap ad-a si super odradio.. sreca pa ti server u toj firmi nije bio pod windows 2000 serverom, jer bi u tom slucaju tvoje brzo vracanje iz mrtvih trajalo par nedelja.. a ovo za dhcp server moze da bude istina, a i ne mora.. ako ne znas gde ti je sta u dhcp-u bilo setovano, dizanje dhcp-a moze da potraje.. zavisi koliko ti je slozena mreza..
od jednog mcse ocekujem da zna sta radi i da zna da objasni zasto se nesto desilo.. kod tebe malo toga vidim.. i aj da ti oprostim onaj "import fajla, restart i sve se dize.." i da pretpostavim da si to izvalio u brzini, al bih voleo da mi objasnis zasto se korisnici nisu mogli logovati pa si morao da opet pridruzis racunare domenu?
od jednog mcse ocekujem da zna sta radi i da zna da objasni zasto se nesto desilo.. kod tebe malo toga vidim.. i aj da ti oprostim onaj "import fajla, restart i sve se dize.." i da pretpostavim da si to izvalio u brzini, al bih voleo da mi objasnis zasto se korisnici nisu mogli logovati pa si morao da opet pridruzis racunare domenu?