Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma .. meni se samo remixi ne sviđaju nešto posebno. Eto, samo taj što si okačila za "Speed demon" može da prođe.
Ja sam čula nešto da Paris pomalo i repuje, a što se glume tiče... i za to sam nešto čula, ali ne uspevam da pohvatam detalje.

47cfda20fdfd11e1b8f122000a1e9e4c_7.jpg

402244_364455906966563_1116728527_n.jpg

Z4WgW.jpg

Ja trenutno ne planiram ništa.

Inače, našla sam torrent za Welbey 1988. video, pa javljam kad skinem da li valja. :D

btw. mnogo volim kad Majkl kaže: "Now, we're gonna give you the old songs, the old fashioned way!"

Joj, trebas traziti sa vise seedera, ali mozda nije bilo?

Posto smo ovih dana u Bad fazonu..
mnogo mi je smesan deo kad skida trenerku i kaze "You wanna see who's bad?" :lol: Volim kad se naljuti, kad kaze, "I'm tired of you messing with me,get out of my way, MOVE" :D

I kraj je isto mocan, kad ponavlja "You're doin' wrong". :)

Zatečena sam... tema otišla na drugu stranu.

Enivej, u početku me nešto zezao torrent. Nije dozvoljavao da se pauzira tokom noći, pa sutradan nastavi, ali pošto se sad povećao broj seedera... skidao se od juče ujutru do sinoć. Kvalitet je dobar. I zvuk i video. Traje čitavih 2h i 15min i ja sam oduševljena. Skidajte!

Evo bas danas odgledah Wembley koncert...Dobar je koncert ali mi je ipak Yokohama bolji koncert. Jednostavno imam utisak da je pred japancima koncert morao da bude savrsen, u taktu, tehnicki, kako god...I ono sto mi najvise smeta na ovom koncertu je sto ne peva sve uzivo. Cak je i set lista sto se mene tice bila bolja nego na wembley-u. Na wembley-u je Dirty diana bila dosta dobra jer ga je Jeniferka pokidala :) Ja nesto u zadnje vreme i nisam mnogo u MJ fazonu (zadnjih godinu dve sam pomalo Jason Mraz fan) ali evo ovaj koncert me vraca u fanovske dane i govori mi zasto je MJ bio najbolji zabavljac svih vremena. Cista eksplozija energije!

Poslednja izmena:

Back