Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Michael_Jackson_Smoking_A_Cigarette.jpg

michael_jackson_francis-ford_coppola_captain_eo_vodka-1024x752.jpg

michael_jackson_bruce_springsteen_beer_budweiser_we_are_the_world.jpg

Micaaaaa :heart:

Snimite vi njega ovde sa frizurom kao iz BAD ere. :lol: Zbunila me je pocetna slika videa skroz . :D Rekoh sebi: ,,Ma nije ovo ,,This Is It,, kad ono stvarno! Eto koliko se Majkl promenio sa godinam NISTA sve je samo spoljni imidz ( i to momentalni), iz minuta u minut bi mogao liciti na sebe iz Dengerous ere, Bad, Invincible, pa opet na sebe od pre 20-tak godina unazad tj. Majkla iz Dangerous ere... sve je samo u frizuri , stilu sminke i naravno par kilograma gore- dole. Dusmani! :lol:

Možda je razmišljao upravo o tome šta će biti kad on ode, pa je ovo uštekao da bi "živeo i posle smrti".
Mada... lično mislim da živi on i bez ovih pesama jer je mnogo uradio i pre nego što je umro, a i između ostalog... tu su deca.
Ne sumnjam da će makar Paris ozbiljno krenuti njegovim stopama kad još malo poraste.

Inače... Sve pesme koje si okačila mi se sviđaju! :D
Koliko sam puno očekivala od prethodnog albuma (Michael) i razočarala se... tako od ovog nisam ništa očekivala i oduševljena sam.

I ja sam jako odusevljena ovim albumom, mnogo mi se svidjaju pesme, ove sto sam okacila najvise. Nije losa ni Fly Away, ali nju vec znamo. Paris je zainteresovana za glumu, a Prince i Blanket (pogotovo Blanket) su u nekom svom svetu, tako da nemam predstavu sta ce biti od njih. :D

Poslednja izmena:

Back