Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bila je zurka na splavu Lukas, tj. okupljanje fanova pre oko dve godine. Pustili su Billie Jean pet puta, Beat It pet puta...i tako...samo najpopularnije. Pored toga, vecinu ljudi su cinili plesaci koji su dosli da se promovisu, da bi kasnije pljuvali Majkla napolju, na terasi, gde li vec...:-/

LG i Rihanna night? Nisam iznenađena.

utisci o dokumentarcu ?

Nisam gledao. O čemu se radilo ukratko?
Ne zanima ma više to iskreno, mislim gledao sam više emisija, šta ima više da se kaže.
Ma nigga's dead & gone.

Da vas podsetim, danas u 21.00 h na Discovery chanel dokumentarac o Majklu i njegovom crnom doktoru Mareju.

???

Racist bitch.

Imaju li negde u Beogradu zurke samo sa njegovom muzikom?

Pa imaš one 80s žurke kod tvog faxa. On i M su neizostavni valjda.

Poslednja izmena:
LOL u go gurl.

This boy gone wild last night
happy-clap.gif

A fantazije zvane Get together jos nije bilo, to je def najbolja za mene dance pesma, druga dimenzija...
Evo necemo vise o M ovde...

Poslednja izmena:
normalna sorta djuska u kstu, 18+
dzekson i madona SU neizostavni, skoro sam bila nakon sto god i jos uvek je lepa atmosfera
u emisiji je doktor izneo svoju perspektivu, u zapisniku stoji da ga ja ubila prekomerna doza propofola, osudjen na 4 god
pre koji dan sam se druzila sa forumasicom ove teme, rece da je platio kauciju i seta na slobodi

Imam osećaj da će sutra MJ biti zvezda dana na Gradskom radiju (102.2).
Danas je bila Madonna, pa bi valjda bio red da sutra bude kralj.

Inače, na tom radiju ima neka akcija kao u 7 i 10 ujutru objave ko je zvezda dana i kad puste njenu pesmu, pozoveš ih i ako si najbrži dobiješ neki ajpod.
Ja danas nisam imala kredita, ali za sutra dopunjujem. :lol:
Moram da dobijem taj Ipod. Još ako MJ bude zvezda. :heart:

Back