Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
291947_233263150060423_119917034728369_592933_799562885_n.jpg

Da je Michael tu, nista od toga ne bi moralo da bude, ali sta je tu je...ostavio je decu majci, ona valjda zna sta radi...bar bi trebalo da zna, mada ne znam sta se desava sa njom u poslendje vreme. Ako ne mogu na nju da racunaju i da se oslone, onda ne mogu ni na koga. Paris ocigledno uziva u paznji (i sama je izjavila da zeli da postane glumica), dok je Blanket jadnicak ocigledno pogubljen. Zar nikoga nije briga? Ili samo razmisljaju o novcu i ko ce pre knjigu objaviti? Michael se prevrce u grobu, sigurna sam. Uvek kazem sebi da necu da se nerviram, ali ne mogu da ne primetim sta se desava.

U subotu 29. oktobra u Nisu, u klubu Juridicum (klub Pravnog fakulteta) odrzace se THRILL THE WORLD 2011, propracen velikom MICHAEL JACKSON zurkom.

Sa celim svetom, u isto vreme, Nis ce zaplesati cuvenu koreografiju iz spota THRILLER, po treci put za redom!

Spremite plesne cipele i pokrete! :)

VISE INFORMACIJA USKORO! :)

Da je Michael tu, nista od toga ne bi moralo da bude, ali sta je tu je...ostavio je decu majci, ona valjda zna sta radi...bar bi trebalo da zna, mada ne znam sta se desava sa njom u poslendje vreme. Ako ne mogu na nju da racunaju i da se oslone, onda ne mogu ni na koga. Paris ocigledno uziva u paznji (i sama je izjavila da zeli da postane glumica), dok je Blanket jadnicak ocigledno pogubljen. Zar nikoga nije briga? Ili samo razmisljaju o novcu i ko ce pre knjigu objaviti? Michael se prevrce u grobu, sigurna sam. Uvek kazem sebi da necu da se nerviram, ali ne mogu da ne primetim sta se desava.
Da, tacno... Majkl decicu nije pustao u javnost, a cim njega nema, oni jadnicci na svakoj bini sveta. Fuj, jadna deca

Ne znam za vas, ali meni su te slike odvratne. Po meni, Michael ima savrseno telo i ne vidim razlog zbog cega upropascuju tako sto stavljaju njegovu glavu na tela nekih misicavih stokilasa. :lol: Razumem da im to sluzi za neke fantazije (svi ih imaju), ali sta fali Majklu onakvom kakav jeste?

Ni meni se ne dopadaju na njemu ta misicava tela. Ne bih ni volela da je imao takvo nabildovano telo. Ne ide mi uz njega. I meni je njegovo telo bilo lepo. Ne bih ja tu nista dirala. Dobro dirala bih, al ne bih menjala. :lol:
E, kad smo vec, kod njegovog tela, nisam vam rekla, vidim ja pre nedelju dana ja mislim na tv avali ujutru pocinje neki film i onako ne zainteresovano gledam spicu i vidim glumi Lajza Mineli. Glumi plesacicu koreografa koja poducava ples neke ocajne domacice. I sad jedna od scena kad je ona ostala sama u sali pocne da smislja koreografiju, mene sve nesto podseca na Majkla ( al dobro mislim se ja, mene i ovako sve podseca na njega, pa nije ni cudo). Uzima ona beli sesir stavlja na glavu, vidim ja da je djavo odneso salu. Dalje koraci slicno Janet u Black Cat i tako dalje i tako dalje. Sledeca scena vracaju se tetke sledeci dan u zene za vezbanje kad jedna spomene kako mesto Majkl Dzeksona i kaze " joj kako je on zgodan" Na sta ce Lajza Mineli " A zgodan ti je, Majkl, znaci ti volis mrsave muskarce!" - ova se smeje. Jao ubola me ko prstom u srce! Ja sam ljudi moji uvek volela kako on izgleda i volela sam njegovu vitkost ( pakosni ljudi to kazu mrsavost ). Ali mislila sam ,da je to zato sto se meni on svidja pa mi se svidja i njegova mrsavos, po difoltu. Al sipak, kad sam nasla prvog decka on povisi, mrsav. Drugi opet visok, mrsav, treci mrsavica opet, vidim ja okrecem se za mrsavim muskarcima. Jednom mi se uzasno dopao jedan visok, vitak tip. I tako shvatim ja da sam ja jedna u milion zenskih bica koja voli viticasta muska bica.
Cutim ja o tome godinama, jer svi mi opisuju krupne muskarce kao zgodne ( dobro dopadali su se i meni takvi, par puta i to bas ali kad ta gradja ide uz kompletnu pojavu te osobe), gde da kazem da ja volim vitke muskarce smejace mi se svi. Pa takav ukus ni ne postoji. Barem ja nisam cula za tako nesto jos. Osim od sebe.

I tako da sam od tog filma srecna sto sam cula da ja nisam blesava. znaci ima zena kojima se svidjaju mrsaviji muskarci - znaci da ja nemam nikakvu psihijatrisjku dijagnozu! Evo sad i ti kazes da je njegovo telo savrseno. Znaci sad sam to drugi put cula u zivotu. Hvala ti boze, ja nisam luda! :zurka: :D

Ps. Jedna devojka je izpod tog videa rekla nesto u stilu da ne voli kad stavljaju njegovu glavu na misicava tela jer on to ne mi voleo. U pravu je i ja mislim da on to ne bi voleo - bilo bi mu neprijatno zbog toga.

Poslednja izmena:
Ni meni se ne dopadaju na njemu ta misicava tela. Ne bih ni volela da je imao takvo nabildovano telo. Ne ide mi uz njega. I meni je njegovo telo bilo lepo. Ne bih ja tu nista dirala. Dobro dirala bih, al ne bih menjala. :lol:
E, kad smo vec, kod njegovog tela, nisam vam rekla, vidim ja pre nedelju dana ja mislim na tv avali ujutru pocinje neki film i onako ne zainteresovano gledam spicu i vidim glumi Lajza Mineli. Glumi plesacicu koreografa koja poducava ples neke ocajne domacice. I sad jedna od scena kad je ona ostala sama u sali pocne da smislja koreografiju, mene sve nesto podseca na Majkla ( al dobro mislim se ja, mene i ovako sve podseca na njega, pa nije ni cudo). Uzima ona beli sesir stavlja na glavu, vidim ja da je djavo odneso salu. Dalje koraci slicno Janet u Black Cat i tako dalje i tako dalje. Sledeca scena vracaju se tetke sledeci dan u zene za vezbanje kad jedna spomene kako mesto Majkl Dzeksona i kaze " joj kako je on zgodan" Na sta ce Lajza Mineli " A zgodan ti je, Majkl, znaci ti volis mrsave muskarce!" - ova se smeje. Jao ubola me ko prstom u srce! Ja sam ljudi moji uvek volela kako on izgleda i volela sam njegovu vitkost ( pakosni ljudi to kazu mrsavost ). Ali mislila sam ,da je to zato sto se meni on svidja pa mi se svidja i njegova mrsavos, po difoltu. Al sipak, kad sam nasla prvog decka on povisi, mrsav. Drugi opet visok, mrsav, treci mrsavica opet, vidim ja okrecem se za mrsavim muskarcima. Jednom mi se uzasno dopao jedan visok, vitak tip. I tako shvatim ja da sam ja jedna u milion zenskih bica koja voli viticasta muska bica.
Cutim ja o tome godinama, jer svi mi opisuju krupne muskarce kao zgodne ( dobro dopadali su se i meni takvi, par puta i to bas ali kad ta gradja ide uz kompletnu pojavu te osobe), gde da kazem da ja volim vitke muskarce smejace mi se svi. Pa takav ukus ni ne postoji. Barem ja nisam cula za tako nesto jos. Osim od sebe.

I tako da sam od tog filma srecna sto sam cula da ja nisam blesava. znaci ima zena kojima se svidjaju mrsaviji muskarci - znaci da ja nemam nikakvu psihijatrisjku dijagnozu! Evo sad i ti kazes da je njegovo telo savrseno. Znaci sad sam to drugi put cula u zivotu. Hvala ti boze, ja nisam luda! :zurka: :D

Ps. Jedna devojka je izpod tog videa rekla nesto u stilu da ne voli kad stavljaju njegovu glavu na misicava tela jer on to ne mi voleo. U pravu je i ja mislim da on to ne bi voleo - bilo bi mu neprijatno zbog toga.

Skinula sam film da pogledam. :lol: Liza Minnelli mnogo dobro igra, hocu i ja onako..i kao Michael, naravno :aha: Razumem te u potpunosti i slazem se, non-stop kad vidim da uzdizu neke likove poput Bred Pita i slicnih pe**ra... :lol: meni nije jasno sta vide u njima? :confused: Michael je imao sve: inteligenciju, harizmu, bio je duhovit, zanimljiv, sladak, jako pazljiv, voleo zivotinje, decu...svaki put kad pogledam iznova neki nastup ili intervju, sve me vise i vise odusevljava. :heart: Onda kad ga spomenes, gledaju te kao da si pao sa Marsa, ili prokomentarisu nesto u stilu: "pa bio je simpatican, ali nista posebno. Najjaca mi je rodica koja je rekla da je zenskast, nesto u tom fazonu. :confused: Mada, boli nas uvo sta ce ko reci, imamo bolji ukus od njih. :lol:

Mike-And-Louie-michael-jackson-10521587-400-500.jpg

41816_139761182717023_7480_n.jpg

301184_2340430466786_1130643679_2720761_1940144162_n.jpg

Okice moje lepe :heart:

299710_2410590780750_1130643679_2782102_1655516606_n.jpg

253495_2040701213742_1130643679_2384227_2783558_n.jpg

253570_2040700773731_1130643679_2384225_2324692_n.jpg

260255_2040700333720_1130643679_2384224_4782002_n.jpg

Prilozi

• tumblr_ljcq30XAiP1qedhfho1_500.jpg
    tumblr_ljcq30XAiP1qedhfho1_500.jpg
    24 KB · Pregleda: 7
  • 001.jpg
    001.jpg
    31,6 KB · Pregleda: 10
  • 31fd87f3efdbt.jpg
    31fd87f3efdbt.jpg
    45,5 KB · Pregleda: 8
  • 68.jpg
    68.jpg
    29,9 KB · Pregleda: 8
  • 87b61164-2.jpg
    87b61164-2.jpg
    23,9 KB · Pregleda: 7
Poslednja izmena:
''Michael is quite amazing to me because he's working with these people that have made a living of this, studied this for a great portion of their lives and he'll walk into the studio and its purely on rhythm, give him the rhythm of the step and he does it...and its fascinating because here are these people, you know, who spent extra amount of thousands of dollars training, studying, have been dancers all their lives and this kid walks into the room and he said this is the beat da pa da pa da and he does it...and he's really wonderful to watch, because it's the innate gift that he has,he's a dancer in his soul."

Poslednja izmena:

Back