Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prevodi na Moonwalkeru:

"Prljava Diana, GRIJEŠIŠ , ti me uzbuđuješ...Tako me uzbuđujeeeš..." :rotf:

Demoni brzine, demoni brzine.. moras platit svoju kaznu....POJEDI KAZNU :zcepanje::zcepanje: Govoriš o mom životu, kao da si zakon. :zcepanje:

Dočekao te vješt kriminalac. :rotf:

Poslednja izmena:
Pratila sam vas zadnjih par meseci koliko sam mogla, mogu reci da sam se najezila od onoga sto je postavila Antonina. Ne znam da li si primetila vezano za Dizni koji se spominje u onom programu da Majkl u pesmi Don't Stop 'Til You Get Enough ima isti glas kao Miki Maus. Mozda danas nije trenutak da se prisetimo toga ali ja ljudi ne znam odakle da pocnem sa diskusijama ili sve mislim da cu nesto da zaboravim sta sam htela da vas pitam ili podelim sa vama.

Svi ste i dalje divni to se vidim nije promenilo. Nek zivi prava ljubav i mir u svetu zelim od sveg srca i uz pomoc uspomene na ovog divnog coveka da tako bude :heart:

Evo nesto i od mene danas, nisam dugo ni pisao na temi (iskreno, nisam ni imao sta novo da kazem :D )

EDIT:

Moram dodati, sjajan aranzman, kako se limeni duvacki orkestar ukljuci na 0:53, i raste napetost, raste, i onda na 1:07 opet se vrati na staro... ma genijalno :D

Poslednja izmena:
Iz Splita...(pokupio sam sliku sa hrvatskog foruma:))
20110625180234.jpg

I tako sam ja juče veoma malo plakala... Ipak je tu bila Kaća (Jacksonka) koja me je zasmejavala kao i uvek... :heart:
A danas sam morala da idem na pijacu sa kevom i za to vreme sam propustila Dirty Dianu, Give in to me i Blood on the dancefloor...
Na satelitu puštaju MJ top 40 ! z:shock: Duša divna!

nikada necu zaboraviti kada je banuo na moj osamnajsti rodjendan.doneo mi je veliku tortu i buket cveca.doduse bili smo oboje tuzni jer sam tada postala velika devojcica.ali nikada necu zaboraviti kada me je ususkavao u krevetac kada sam bila mala <3

Kad bi postojala neka televizija koja svaki vikend daje MJ Weekend... Bas sam uzivala uz Vh1 ova 3 dana. I ne zameram sto su neke spotove ponovili i 5x, a neke nisu ni pustili. Bar su obelezili 25. jun, kada je jedna era zavrsena. A ne kao MTV. Treba da mu budu zahvalni, da nije njega, ne bi bili jedan od poznatijih svetskih, muzickih kanala... Ali neka... On zivi u nasim srcima, i to je bitno. A ne tamo neki MTV (i jos Adria, bljak)

I miss you, Mike!!!

Kad bi postojala neka televizija koja svaki vikend daje MJ Weekend... Bas sam uzivala uz Vh1 ova 3 dana. I ne zameram sto su neke spotove ponovili i 5x, a neke nisu ni pustili. Bar su obelezili 25. jun, kada je jedna era zavrsena. A ne kao MTV. Treba da mu budu zahvalni, da nije njega, ne bi bili jedan od poznatijih svetskih, muzickih kanala... Ali neka... On zivi u nasim srcima, i to je bitno. A ne tamo neki MTV (i jos Adria, bljak)

I miss you, Mike!!!

E, ja sam se juče probudila uz MJ vikend, tj. keva mi ga je pojačala do kraja kad je videla da drugačije ne može da me probudi... xD
Danas kad sam ustala bio MJ top 40, pa posle nastavak vikenda koji je trajao do 20h.
Usput su bile i neke emisije... U jednoj je pričao Akon i još neki crnci (mislim da se zove 'Michael Jackson's Human Nature' ), a druga je bila ona 'Famous Crime Scenes - Michael Jackson'. I DD i GITM su puštali vrlo malo... GITM čak manje nego DD... :( , al' zato Black Or White, Billie Jean, You are not alone, Don't stop till you get enough, Liberian Girl, Smooth Criminal... svaki čast... :lol:

• Podržavam
Reactions: DD

Back