Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko ovo gledao? Ja, zaboravila![]()
vidim da su te iskulirali za pitanje
ja nisam gledao nemam taj program uopste ali posto vidim da su u pitanju MJ i Dajana Ross bilo bi zanimljivo pogledati bas mi je zao ali ok..
Ljudi blizi se 25.06 planirali se kakav skup ?
vidim da su te iskulirali za pitanje
ja nisam gledao nemam taj program uopste ali posto vidim da su u pitanju MJ i Dajana Ross bilo bi zanimljivo pogledati bas mi je zao ali ok..
Ljudi blizi se 25.06 planirali se kakav skup ?
Vidim i ja, al se pravim da ne vidim...
da ne dodjem u priliku uši da im počupam...
kol'ko znam, ovde ništa...
Crvena jakna popularnog pevača Majkla Džeksona, koju je nosio u svom spotu "Thriller", biće ponuđena na dvodnevnoj aukciji u Džulienovoj aukcijskoj galeriji na Beverli Hilsu 25. i 26. juna. AFP/Gabriel Bouys
Ma nema ništa, svi idu na koncert Zdravka Čolića. . . xD Šalim se. Nemam pojma ništa. Na face-u kažu da će biti samo nešto sitno na platou.
Da, brt. A najviše sam se šokirala kad sam čula da u jednoj plesnoj grupi plešu uz Monster.
Em što mi nije jasno gde su čuli tu pesmu jer nema spot da bi je čula na mtv, npr i em što je to jedna od gorih pesama sa albuma. -.-
Po mom ličnom mišljenju.
Ovo se uopšte ne može nazvati spotom. . .
Svidelo bi mi se kao nešto što su fanovi organizovali i napravili. . . Bolje rečeno, bila bih oduševljena.
Ovako. . . ovo ni na šta ne liči !
Haha, jel to mislis na ove moje?
Ne pustaju oni samo Monster, samo su tada pustili.![]()
![]()
Znam, brt, ali sta mogu da urade bez MJ-a?
Zasto sve prodaju na aukcijama? -.- Zasto, npr., ne otvore neki MJ muzej..![]()
Hahahaha, da, mislila sam na te tvoje... xD
Da, znam, puštaju i Smooth criminal i Thirller i Beat It i Billie Jean.
Pretpostavimo da samo to i znaju...
Pogledaj kako je ovo urađeno, pa recite da ništa ne mogu da urade!