Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ćao Majklovci!
Vidim da ima problema na Bravo top listi. Majkl nam je vodio do juče ubedljivo, ali su neki fanovi drugih izvođača na volšeban nacin u roku od pola sata uspeli da ukucaju 4.000 glasova. Ni meni nije jasno koji je sistem za takvo glasanje, ali ću vam otkriti moj način, koji nije toliko uspešan ali odlično radi:
- sutradan, pre nego što odete na BRAVO sajt izaberite opciju Tools
- zatim Internet options
- iz tog prozora kliknete gore na opciju Privacy
- klizač za cookies povučete na gore dok vam ne pokaže Block all cookies
- potvrdite sa APPLY pa OK
- i tek onda idete na BRAVO sajt za glasanje

Nakon svakog glasanja idete na refresh dugme i možete glasati dok vam ne dosadi.
Ovo uputstvo ne stavljam na Bravo sajt iz razumljivih razloga a vi dragi Majklovci i prilikom varanja budite umereni da vas ne provale.

...i Rimske legije bi pošle kao mistikom Skita i šamana, ponesene talasima pokreta i zvuka koje je M.J. unio iz sebe u sve nas koji imamo sreću imati njegov glas i pokret prije odlaska u Sfere koje nanose skerlet koji je posut po ovoj našoj starici Zemlji i svuda stiže u svaku tačku , oazu , stepu, savanu , prašumu i gdje god živi Stvor stvoruje...svako zna u vazduhu osjetiti prolaz njegove muzike , trzaja poput kobre a i preliva kao lijeni talas okeana...
Svud i svima ,- po svuda ....M. J.

mjkingop01.jpg

Bas sam pre neki dan gledala neke videe Milana Vidiojevica koji istrazuje decenijama iluminate i tako sam trazeci jos njegovih radova i knjiga na netu na letela na jeziv tekst Americkih psihijatara kojima kao pacijenti dosli ljudi su podvrgnuti programiranju kroz Proglram " Manarh" jos kao mala dece i koja su posle prolazila kroz traume ritualnih zlostavljanja, program kroz koji proalaze sve americke slavne licnosti jos kao deca , gde ih posle uvode u svet sou biznisa kao svoje marionete. Takst je jako odugacak i uzasno stresan, do granice nepodnosljivosti zbog slika zlostavljanja te dece kroz programe americke vlade tj. FBI i CIA-e. Ne preporucujem da citaju oni koji imaju slab zeludac kao ja. Uzasno sam se potresla. U tekstu pise da su pacijenti podvrgnuti hipnozi pricali da su kao deca podvrgnuti programima Petar Pan, Alisa u zemlji cuda te, Miki Maus programu. I pricali o svojim opsednutostima ovim crtanim likovima te uverenju da su ih ti likovi ( ljudi kostimirani u Miki Mausa i druge crtale i junake iz bajki napastvavali godinama ).
To je Monarh program gde su sva daca iz sveta poznatih ubacivana nasilno a neki kasnije postajali nama danas poznate licnosti dok su drugi sluzili, ne mogu da pricam kojoj svrsi - za bogate politicare mahom republikance, bankare, biznismene. Elem, tako sam dosla do tekstova Milana Vidojevica koji je dosta blagonaklon ( moram to reci ) prema Majklu J. o istom pricao napominjuci da je Majkl Jackson bio jedno o te dece kao i ostala deca iz filma , Tejum O' Nil, Elizabet Tejlor, sva ta deca zvezde a danas su to britni spirs , Kristina Angilera itd... Majkl se kao i svi oni poceo prosecati , pucao mu je program povremeno i od onda se okrenuo protiv njih i trazio prijateljstvo Dicka Gregorija ( koji se spominje sa samom kraju tvog prvog videa), komicara i jednog od najvecih poznavaoca desavanja u podzemlju USA i o tome javno govori gostujuci po zemlji i TV emisijama.

Milan Vidojevic covek koji se veoma ozbiljno bavi ovim istrazivanjma i veliki poznavaoc okultizma i delovanja podzemlja tj. Iluminata ima nekih nedoslednosti vezano za fotografiju koja je fotomontaza ali to nije tolliki greh Vidojevica http://www.srpskaanalitika.com/2009/07/03/1772/

evo nesto skraceno od Monarh programu pise Vanja Vucenovic http://www.spiritual-net.net/forum/viewtopic.php?f=8&t=637&start=0

i dr. njegov tekst previse slican prethodnom tekstu Vidojevica o Majklu http://www.srpskaanalitika.com/2009/08/26/vanja-vucenovic-monarh-presudio-kralju/

Citala sam ovo davno, ima smisla sve, ali mislim i da preteruju u nekim stvarima.

Pije iz flase vodu a ovaj se iznervira pa mu kaze " Pa nemoj iz flase, imas casu tu na stolu , zasto pijes iz flase ? " Ma ne ferma on zivu silu, namerno nagne.
Mrzi naredjenja :lol:

Michael Jackson filmed during a break on the set of the Martin Bashir interview (unreleased footage)

:rotf:

Poslednja izmena:

Back