Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo dijete isti Joe.......
MICHAEL-the-thriller-era-14286709-800-1013.jpg

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: h20
E a ovo stvarno nije uredu.....
Dodjem ja na krstu i ponadam se da cu nes videti na MJ temi.....
I ja ne vidim nista.....
Sto zato sto ne mogu da vidim nista od sporog interneta......
Svako ovo prikazi sadrzaj ili link ja ne mogu da otvorim......:besna:
Kako god sada cu vam pisati sta nadjoh u novinama.....:cmok2:

Kralj popa ni mrtav ne ostavlja ljude ravnodusnim!
Diskaverijev TV specijal <<Autopsija MJ Sta je stvarno ubilo MJ?
Vec je naisao na osudu iako premijera treba da se odrzi tek sredinom
januara, u otvorenom pismu Diskaveriju upravnici imanja pokojnog pevaca
Dzon Blank, I Dzon Meklejn, optuzuju optuzuju konpaniju da zeli da zaradi na
MJ smrti... - Vasa odluka da prikazete emisiju je znak loseg ukusa i bezosecajnosti prema Majklovoj porodici, u njihovo ime a i u ime obozavatelja, zdravog razuma i pristojnosti
apelujemo da ponovo razmotrite odluku i otkazete priokazivanje Kazu oni.
Dok su hiljade fanova potpisale internet peticiju protiv emitivanja ovoga specijala.....
Dok se Diskaveri uzdrzao od komentara, tuzilac Dejvid Valgren kaze da ce advokati Konrada Mareja:besna:
optuzenog da je NENAMERNO:histericna: izazvao pevacevu smrt,
mozda ce se bazirati na pretpostavci da se Jackson sam ubio.....

I sta kazete na ovo.....
Pitala sam vas ali niko mi nista nije rekao.....
Ako to objave ja necu.....Eeeeeeh.....

Ovde ima dosta sokantnih stvari za mene.
I ja verujem da ju je neko nagovorio da se udalji od njega te je to i uradila ( ujak koji je rekao da je on ipak nosi stigmu i da ce to te da ce to preci i na njenu decu vremenom, pa je sutradan podnela za razvod ). Jeste, znaci to je!
Meni je i pre to padalo na pamet da je to razlog sto ga je ostavila, te da zato i zbog njegovih crnackih gena nije htela da ima decu sa njim, ali sam sebi govorila da to ne moze biti tacno jer se svojevoljno udala za njega, pa rasizam ne dolazi u obzir. Znaci ona se zvanicno udaljila od njega, ( razvela se), a potom nastavila tajno da se vuce sa njim i trci za njim u Juznu Afriku. Nemogu da verujem da je moj instikt opet bio u pravu a ja nisam i podrzavala je.

Da i da je Majkl tada bio crn kao na Off The Wall-u ona se nikad ne bi udala za njega, nego se zaboravila zbog beline njegove koze.

Poslednja izmena:
Ovde ima dosta sokantnih stvari za mene.
I ja verujem da ju je neko nagovorio da se udalji od njega te je to i uradila ( ujak koji je rekao da je on ipak nosi stigmu i da ce to te da ce to preci i na njenu decu vremenom, pa je sutradan podnela za razvod ). Jeste, znaci to je!
Meni je i pre to padalo na pamet da je to razlog sto ga je ostavila, te da zato i zbog njegovih crnackih gena nije htela da ima decu sa njim, ali sam sebi govorila da to ne moze biti tacno jer se svojevoljno udala za njega, pa rasizam ne dolazi u obzir. Znaci ona se zvanicno udaljila od njega, ( razvela se), a potom nastavila tajno da se vuce sa njim i trci za njim u Juznu Afriku. Nemogu da verujem da je moj instikt opet bio u pravu a ja nisam i podrzavala je.

Da i da je Majkl tada bio crn kao na Off The Wall-u ona se nikad ne bi udala za njega, nego se zaboravila zbog beline njegove koze.

z:shock:
Ti nju volis,,....???

Back