mj fan
Obećava
- Poruka
- 74
naravno da znam sto pitas?
ako je to zbog imena izvini promeni cu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da znam sto pitas?
Počinje saslušanje lekara Majkla Džeksona
Preliminarno saslušanje Konrada Mareja, ličnog lekara Majkla Džeksona, optuženog da je bez predumišljaja ubio kralja popa, počeće danas u Los Anđelesu, prenose svetski mediji
Na osnovu saslušanja, koje će trajati dve nedelje, Majkl Pastor, sudija Višeg suda u Los Anđelesu utvrdiće da li postoji osnova za suđenje pred porotom.
Tužilaštvo namerava da izvede ukupno 30 svedoka, uglavnom medicinskih stručnjaka, kako bi dokazalo Marejevu odgovornost za smrt pevača koji je preminuo 25. juna 2009. u 50. godini od prekomerne doze anestetika. Među njima neće biti nijednog člana Džeksonove porodice.
Marej se na sudu izjasnio da nije kriv, a ukoliko dođe do suđenja, njegova odbrana će pokušati da Džeksonovu smrt prikaže kao samoubistvo.
Optuženi lekar je priznao da je Džeksonu ubrizgao malu količinu anestetika propofola kako bi mu pomogao da zaspi u noći kada je umro, ali tvrdi da doza koju mu je dao nije bila dovoljna da ga ubije. Očekuje se da će u svom svedočenju lekar navesti da je napustio prostoriju na dva minuta da bi otišao do toaleta i da je za to vreme Džekson sam sebi ubrizgao dodatnu dozu anestetika.
Tužilaštvo će, sa svoje strane, insistirati da je propofol veoma jak anestetik koji se koristi samo u bolnici, u sklopu priprema za operacije, kao deo uvodenja u narkozu, te da njegovo davanje u kućnom okruženju, bez adekvatne opreme, predstavlja neodgovorno, rizično ponašanje.
Većina stručnjaka veruje da će doći do punog suđenja Mareju, koji je bio angažovan da pomogne Džeksonu da pripremi svoju evropsku turneju "This is It". Ukoliko bude osuđen, 57-godišnjeg kardiologa čeka četvorogodišnja kazna zatvora i gubitak lekarske licence.
Najavljeno suđenje, na kojem će biti izneti detalji Džeksonove dugogodišnje zavisnosti od lekova, moglo bi da potkopa napore koje njegova porodica ulaže kako bi rehabilitovala njegov imidž poljuljan skandalom o pedofiliji.
Najavljeno je da će članovi Džeksonove porodice, uključujući majku Ketrin i oca Džoa, biti prisutni svakog dana tokom dvonedeljnog saslušanja.
jer znate sigurno koja je miki krvna grupa???![]()
Preliminarno saslušanje Konrada Mareja, ličnog lekara Majkla Džeksona, optuženog da je bez predumišljaja ubio kralja popa, počeće danas u Los Anđelesu, prenose svetski mediji
Na osnovu saslušanja, koje će trajati dve nedelje, Majkl Pastor, sudija Višeg suda u Los Anđelesu utvrdiće da li postoji osnova za suđenje pred porotom.
Tužilaštvo namerava da izvede ukupno 30 svedoka, uglavnom medicinskih stručnjaka, kako bi dokazalo Marejevu odgovornost za smrt pevača koji je preminuo 25. juna 2009. u 50. godini od prekomerne doze anestetika. Među njima neće biti nijednog člana Džeksonove porodice.
Marej se na sudu izjasnio da nije kriv, a ukoliko dođe do suđenja, njegova odbrana će pokušati da Džeksonovu smrt prikaže kao samoubistvo.
Optuženi lekar je priznao da je Džeksonu ubrizgao malu količinu anestetika propofola kako bi mu pomogao da zaspi u noći kada je umro, ali tvrdi da doza koju mu je dao nije bila dovoljna da ga ubije. Očekuje se da će u svom svedočenju lekar navesti da je napustio prostoriju na dva minuta da bi otišao do toaleta i da je za to vreme Džekson sam sebi ubrizgao dodatnu dozu anestetika.
Tužilaštvo će, sa svoje strane, insistirati da je propofol veoma jak anestetik koji se koristi samo u bolnici, u sklopu priprema za operacije, kao deo uvodenja u narkozu, te da njegovo davanje u kućnom okruženju, bez adekvatne opreme, predstavlja neodgovorno, rizično ponašanje.
Većina stručnjaka veruje da će doći do punog suđenja Mareju, koji je bio angažovan da pomogne Džeksonu da pripremi svoju evropsku turneju "This is It". Ukoliko bude osuđen, 57-godišnjeg kardiologa čeka četvorogodišnja kazna zatvora i gubitak lekarske licence.
Najavljeno suđenje, na kojem će biti izneti detalji Džeksonove dugogodišnje zavisnosti od lekova, moglo bi da potkopa napore koje njegova porodica ulaže kako bi rehabilitovala njegov imidž poljuljan skandalom o pedofiliji.
Najavljeno je da će članovi Džeksonove porodice, uključujući majku Ketrin i oca Džoa, biti prisutni svakog dana tokom dvonedeljnog saslušanja.
pop pozitivna.........limfociti su mu plave boje,a trombociti se zgrusavaju kad se posjece!
1. Devica
2. Devica koja je bila 40g. na vrhu vrhova....
Device su takvi manipulatori, da je to chudo jedno....Gladnog bi za cas ubedile da je sit, majke mi....
Nije ta krpa njemu trebala uopshte, nego ju je on nosio da bi talasao mase, medije...da bi dizao prashinu oko svog imena..
Nije njega mogao niko da zayebe....samo on samog sebe.
can someone explain me 1:13, how can some human specie be so cruel and just shoot someone and walk away like nothing happened? How can this be in this world? I cannot explain myself.. Its so sick, I want to womit,....
Komentar sa YT......![]()
Sony sranja nisu podrzana u mojoj zemlji
O cem se radi ?
jao koji je ovo hvalitet slike.....
Xaxaxaxa......Jao posto ne cujem sta pricaju zvucnik je crkao.....
Setila sam se SC kako je MJ pravio onu <<tenziju<< znate vec....
U produzenom delu xspota.....
Daa li mislite da mu je to trebalo.....![]()
Ova pesma je ostavila najveci utisak na mene proteklih dana.....
Najvise je slusam....
Sony sranja nisu podrzana u mojoj zemlji
O cem se radi ?
Ali lik je ubio dete.....^
Dobro je.
Ja mislio nesto se lose desilo...
![]()
Iznervira se...........et..........![]()
![]()
A OVO sto se okrece je K. M. .....?????![]()
Tužilac je dodao da je utvrdjeno da je Marej Džeksonu davao "diprivan", anestetik koji je namenjen za upotrebu u bolnici, šest noći sedmično čitava dva meseca pre nego što je preminuo.
"Bio je majstor u manipulisanju medijima. Manipulacija je bila njegova taktika preživljavanja", dodala je ona (LMP), navodeći da je Majkl verovao da žele da ga ubiju kako bi se domogli njegovog imanja i kataloga.