Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Evo nesto za laku noc od mene,Laku noc!~

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosadnjikava mi. Just Good Friends, I'm sorry Stevie, ali iš sa albuma - Streetwalker na album.
Što ti hejtuješ ove dve sa Dangerousa?A Unbreakable i Heartbreaker su skoro potpuno iste pesme, kao i Invincible.
![]()
Hocu reci rijetko sam raspolozen da je slusam...
Hocu reci rijetko sam raspolozen da je slusam...
Krestanje ostavlja dugotrajne posledice
Ako 2012 izdaju Wembey 88,ostacemo bez ovog terora...
srami sehmm na kome je to snimanju mj otpao nos,ako moze link?
Koja vam se njegova pjesma najmanje svidja,meni Hartbreaker,cant let her get away,why you wanna trip on me.i nijedna vise.
hmm na kome je to snimanju mj otpao nos,ako moze link?
mene ubedjivali na jednom bugarskom forumu da se to desilo nasnimanju nekog spota,ili reklame..pa ja samo pitamnista lose nisam mislio :S
Novi album dobijam za novu godinu
A vidim ponegdje je vec poceo da se prodaje...
![]()
Ko zna sta je od svega toga istina, ali iznositi na videlo neciju obdukciju, pobogu, pa to je skrnavljenje!!!
Ima u Srbiji?
hihih hvala na odgovoru,ali ne osecam potrebu da se iskazujem nekom koliko postujem i volim rad MJ,njegov nacin zivota i sve to....to covek u sebi ili nosi ili ne,ne mogu nekog ubedjivati u suprotno
hvala jos jednom na razumevanju!
blue gangsta i do you know ... su ostavljene za sledece albume sigurno,posto su u planu jos 7 cd za izdavanje sa neobjavljenim,GOTOVIM pesmama!
meni to odgovara i bas je dobro smisljen plan,da i nove generacije upoznaju rad i delo KRALJA!
U svakom zitu ima kukolja-sto bi rekli.