Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hmm na kome je to snimanju mj otpao nos,ako moze link?

Koliko ja znam nije ni na jednom i to su uglavnom neke novinarske price ;)

mene ubedjivali na jednom bugarskom forumu da se to desilo nasnimanju nekog spota,ili reklame..pa ja samo pitamnista lose nisam mislio :S

Normalno da nisi i bolje da pitas, ne stidi se ti nicega ;)
I mojne mnogo da se potresas zbog takvih odgovora...umesto da lepo odgovore znaju samo da te napadnu i da se cude necemu ... znam jer sam bio u istoj situaciji.

Don't worry be happy ;)

U svakom zitu ima kukolja-sto bi rekli :cool:

Muzika 90-tih uživo !!! Husa Beat Street Band

Splav Olimpik pored Brankovog mosta NBG

Аutоr: Husa Beat Street

Otvaranje splava Olimpik kod Brankovog mosta 10.12.2010. propratice izuzetan muzički preformans Beat Street Banda na čelu sa Husom nekadašnjim frontmenom megapopularne grupe 90-tih. Imaćete mogućnost da svakog petka čujete pesme 90-tih koje volite i to zaista uživo a ne sa cd ili na play back.Svakog petka Beat Street Band će imati i specijalne goste sa scene 90-tih koji će Vam izvoditi svoje najveće hitove.
Repertoar pesama biće Dance Pop Rock i Folk zvuk 90-tih a cene pica izuzetno popularne.Cena ulaznice je 200 rsd a za devojke jedno gratis piće po želji.
Subota će biti veče posvećeno R&B zvuku kao i najvećoj zvezdi prošlog veka Michaelu Jacksonu.Imaćemo priliku da Vam predstavimo i puno afirmisanih kao i neafirmisanih Hip Hop i R&B izvodjača a muziku za Vas puštaće D.J. AFRO.
Mi smo tu jer znamo šta Vam treba Splav Olimpik
tel za informacije i rezervacije separea 063 87 84 888

https://www.facebook.com/event.php?eid=110087442393688

155169_145306995521785_122016197850865_271491_3912568_n.jpg

Poslednja izmena:
hihih hvala na odgovoru,ali ne osecam potrebu da se iskazujem nekom koliko postujem i volim rad MJ,njegov nacin zivota i sve to....to covek u sebi ili nosi ili ne,ne mogu nekog ubedjivati u suprotno ;)
hvala jos jednom na razumevanju!
blue gangsta i do you know ... su ostavljene za sledece albume sigurno,posto su u planu jos 7 cd za izdavanje sa neobjavljenim,GOTOVIM pesmama!
meni to odgovara i bas je dobro smisljen plan,da i nove generacije upoznaju rad i delo KRALJA!

Ima.
Potrazi na limundo.com
Cini mi se da kosta negde oko 2.000din ...

hihih hvala na odgovoru,ali ne osecam potrebu da se iskazujem nekom koliko postujem i volim rad MJ,njegov nacin zivota i sve to....to covek u sebi ili nosi ili ne,ne mogu nekog ubedjivati u suprotno ;)
hvala jos jednom na razumevanju!
blue gangsta i do you know ... su ostavljene za sledece albume sigurno,posto su u planu jos 7 cd za izdavanje sa neobjavljenim,GOTOVIM pesmama!
meni to odgovara i bas je dobro smisljen plan,da i nove generacije upoznaju rad i delo KRALJA!

:tick:
Slazem se iako im je to sekundarni plan.
U prvom planu su im pare...ali kome danas nije stalo do novca ? :think:
Ne krivim ih ... dok se jednom ne smrkne drugom ne svane :cool:

U svakom zitu ima kukolja-sto bi rekli.

Ili što bi naš narod rekao... :aha:

1astupid.jpg

@*milan*

Jedina loša stvar oko objavljivanja ovih albuma je upravo to što će nove generacije možda preko tih (daleko od završenih :roll:) pesama da se upoznaju s njim.
Verovatno će sad da vrte samo Hold My Hand, kao što su stalno puštali This Is It na Vh1, kao da nema još 40 drugih spotova.
Meni omiljene spotove sa Dangerousa nikad ne puštaju (osim BoW), samo Greatest Hits...

Back